Widok
Ja właśnie dzisiaj wróciłam z próbnego czesania i jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam z usług zakładu Atelier we Wrzeszczu i pan wyczarował na mojej głowie dokładnie to, co chciałam. Rzadnych sztucznych koków, tylko delikatnie upięte włosy. Wygląda bardzo naturalnie. Problem w tym, ze nie ma możliwości dojazdu do domu:( Ale czego się nie robi w dniu ślubu;) Pozdrowionka
Atelier jest we Wrzeszczu na ulicy Pniewskiego 4a tak brzmi adres, a w rzeczywistości, troche to ukryte, bo w bocznej uliczce za centrum Manhatan, idac Jaśkową Doliną do góry, pierwsza w prawo, tam juz beda oznaczenia. Z zewnatrz nie wyglada to ciekawie, bo to w jakims podwórku i pan tez troche dziwny, lekko "zniewieściały", ale dokładnie wie co robi i to za przystępną cenę, bo 60 zl.
nie to nie Filip:), to naprawde bardzo amły zakładzik, mi poleciła go koleżanka, a widzac jej fryzurę poszlam spróbowac. Moge jeszcze dodac, ze dzisiaj rano wstałam a włosy jak były upięte tak się trzymają. Zaznaczam, ze nie jest to żadna skorupa na głowie, tylko artystyczny nieład z loków. Niby upięte, ale wszedzie cosik wystaje:)