Widok

fryzjer we Wrzeszczu

Moda i uroda Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecacie?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Atelier Fryzur Katarzyna Piaścik we Wrzeszczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodze do Pani na Dmowskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem Wrzeszcz Slowackiego2A naprrzeciw Galeri Baltyckiej.
Salon fryzjersko kosmetyczny Dodi pani Ewelina .
Zgadzam się
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko i wyłącznie salon Pana Wojtka we Wrzeszczu ul. Wajdeloty 14!!!
Zawsze tam chętnie wracam.Najwyższy poziom usług!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja od trzech lat chodzę do Pana Wojtka ,jest to naprawdę świetny fachowiec.Fryzurkę dobiera indywidualnie do twarzy . Przed strzyżeniem zawsze rozmawiamy, Pan Wojtek tak długo rozmawia , aż zaakceptujesz , wtedy ścina Ci włoski. Ja jestem zadowolona. Zawsze jestem przyjęta mile nawet jak przyjdę bez wcześniejszego umówienia. Polecam .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
Potwierdzm , najlepszy salon to Salon Loreal u Pana Wojtka we Wrzeszczu ul. Wajdeloty 14. Do Pana Wojtka trafiłam ze zniszczonymi , połamanymi włosami , które zafundowała mi inna pani fryzjerka . Myślałam ,że nic z tego się nie da zrobić , ale Pan Wojtek swoimi zabiegami przywrócił moim włosom miękkość i połysk. Od tamtego momentu nie zmienię salonu na żaden inny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo polecam salon loreal we Wrzeszczu ul. Waldeloty 14,chodze tam od wielu lat do Pana Wojtka ,nigdy się nie zawiodłam.Pełen profesjonalizm i bardzo dobra obsługa.Zawsze wychodzę zadowolona i polecam ten salon znajomym, którzy pytają mnie gdzie chodzę do fryzjera.
Chciałabym dodać, że do Pana Wojtka nie trzeba dzwonić aby się umówić na konkretny termin, po prostu przychodzę i wiem , że będę zrobiona
Z całą odpowiedzialnością polecam ten salon.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
PANI MAJA - MICKIEWICZA 6 :) Trafiłam dzięki forum, i podaję nr, bo na tej ulicy jest kilka salonów ;P polecam!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 12
Również polecam salon FRYZJERki we wrzeszczu -pełen profesjonalizm, nigdy nikt mi tak nie zrobil pięknie włosów POLECAM
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
Monika pracuje teraz w Alternative CH Familia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
SALON BEAUTY ART

Zapraszamy do Salonu "Beauty Art"
ul. Kartuska 345 B (bloki Gardenia) (58) 325 41 20
517 756 742
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Witam , polecam fryzjerkę Panią Grażynkę ze Studia Fryzur Elżbieta Pniewska .
Sama korzystałam z usług tego salonu i naprawdę byłam zadowolona . Pani Grażynka dojeżdża do domu klientki , czesania próbne wykonuje w salonie . Pięknie zadba o całą oprawę w dniu ślubu , bo naprzykład przywozi złote lustro , klimazon i można zrobić sobie fajne fotki do albumu ślubnego . Z fryzurki byłam naprawdę zadowolona !! Zresztą można pooglądać fryzury wykonane przez Panią Grażynkę na ich stronie : http://www.studio-fryzur.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
polecam Pania Maję z Fryzjera damsko-męskiego na ul. Mickiewicza na przeciwko Kosciola św. Krzyża.

Bardzo sie przyklada i stara, a efekty niesamowite- czy to czesanie czy ścięcie...no a ceny?! tanio to za mało powiedziane
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 14
Pani Kasia z salonu Point w Gdańsku-Wrzeszczu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Monika z En Vogue pracuje teraz w ALTERNATIVE na Przymorzu.
http://www.gdanskdayspa.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
bardzo pomocne:)
Ja znalazłam cos takiego : http://bliskausluga.pl/szukaj?category=5&city=15&location=0&services=&districts=&sv= może będzie pomocne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry