Widok

fryzjer z dojazdem do domu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny :)
Czy znacie dobrego fryzjera, który dobrze i ładnie czesze do ślubu ale też i dojeżdża do domu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na tej stronie masz bazę mobilnych fryzjerów https://kuuma.pl/ Mają tam wystawiane oceny i opinie przez osoby, które skorzystały z ich usług, więc łatwiej Ci będzie wybrać najlepszego fryzjera z twojego miasta. Możesz pobrać aplikację przez telefon i zarezerwować wizytę online.
Ja znam super fryzjerka dojezdza do domu i jest na prawde taniutka. Zabiegi fryzjerskie robi bardzo profesjonalnie. Bardzo uprzejma i milo mi z nia spedzac czas podczas np farbowania wlosow. Pani Karolina oferuje duzy zakres zabiegów od strzyzenia po przedłużanie (najtansze na pomorzu), robi takze makijaze ale nie jestem w stanie okreslic jak poniewaz nie kozystalam. Polecam
Pasni Karolina dojezdza na terenie wejherowa
787-783-836 zadzwoncie bo warto
zapraszam mam jeszcze wolne terminy w lipcu :-)

http://www.facebook.com/pages/Dream-Beauty/119544478110757

http://dream-beauty.pl/index-5.html
http://www.gosiaprestige.pinger.pl zapraszam
Wrzućcie może jakieś zdjęcia?
Szukam nie drogiej fryzjerki z dojazdem do domu na 15 lipca .
prosze o przyslanie fotek na emeila saba130@wp.pl
Fryzjerka z dojazdem do domu - polecam, bardzo pozytywna dziewczyna, która oprócz ciekawych, niestandardowych upięć ma dużo pozytywnej energii, co w dniu ślubu nie ukrywam jest ważne:)

Eunika Płotka 509-779-530
Polecam WILMA Fryzjer na Telefon
Pobijam, jak to wygląda w tej chwili? Jakiego fryzjera polecacie? :)
Czy mogłabym dostac równiez namiary do Pani Aleksandry Czerwińskiej? podaje swojego maila camllla@wp.pl
ja poprosze house_wk@poczta.fm
paquerette nie napiałam nigdzie że jestes potworem :) bez przesady.
Chodzi tylko o to ze pisząc w 2 wątkach na forum na temat P. Oli trzeba było opisac sytuacje od a do z tak jak to zrobiłas wyżej. Dzięki temu nikt nie dorobi sobie żadnej nowej filozofii do danej historii i nie narodzi się nowa niestrworzona plotka. Zniszczyc kogoś reputację można bardzo szybko, gorzej ją odbudowac. Ja czytajac Wasze wypowiedzi miałam wrazenie że to nie chodzi o cene ale o sam fakt ze ktos wymówił komuś umowę. Rozmuniem Twoje zdenerwowanie. Co prawda ja szukałabym innej osoby w moim progu finansowym ale każdy ma inne podejście do ogranizacji ślubu itd. Mam nadzieję, że cała sprawa skończy się porozumieniem.
Normalnie nie wyciągałabym takich spraw tutaj na forum, ale skoro już jozia robi ze mnie takiego potwora to wyjaśnię całą sytuację: otóż zawarłam umowę z Panią Olą w marcu tego roku na czerwiec przyszłego roku z kilku powodów: jestem osobą dosyć aktywną i dosyć zajętą to raz, a dwa chciałam uniknąć stresu związanego z szukaniem usługi na ostatnią chwilę (doskonale wiem, że ślub da się zorganizować w 3 miesiące, ba jak ktoś się uprze to nawet w miesiąc - ja swój planuje z półtorarocznym wyprzedzeniem, gdyż chcę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, chcemy mieć tych a nie innych usługodawców itd.)

Pani Ola napisała mi maila, z którego wynikało iż wypowiada umowę, gdyż tego dnia będzie poza Trójmiastem i nie chce mi proponować godzin bardzo wczesnych ani bardzo późnych, bo nie wie czy by zdążyła do mnie dojechać - tak mniej więcej brzmiało tłumaczenie. Obiektywnie je analizując człowiek inteligentny dochodzi do wniosku, że powodem wypowiedzenia umowy jest po prostu inne zlecenie. Z tłumaczenia wynika bowiem, że wyjazd na wakacje, uroczystość rodzinna, zabieg planowany czy choroba dziecka (której notabene nie da się zaplanować) nie wchodzą w grę. Tak samo z wypadkami losowymi, gdyż one są z kolei nagłe i nieprzewidziane. Pani Ola wypowiedziała umowę i miała do tego prawo, ale nie można zapominać o tym, że to działa w dwie strony i w tym wypadku ja mogę żądać naprawienia szkody na gruncie przepisów prawa cywilnego.

Pani Ola zaproponowała dwie osoby godne polecenia. Jedna z nich jest z Sopotu i nie dojeżdża do klientki. Ja mieszkam na południu Gdańska i nie wyobrażam sobie w dzień ślubu zasuwać do fryzjera do Sopotu. Druga pani dojeżdża do klientki, jednakże jej usługa jest dwukrotnie droższa niż pani Oli. W związku z czym chciałabym, żeby w ramach odszkodowania pani Ola pokryła różnicę między ceną jej usługi a ceną usługi oferowaną przez osobę, którą sama poleciła. Nie żądam nic ponadto - odszkodowania za stres związany z szukaniem kogoś innego ani za to że usługa innej osoby może być inna pod względem jakościowym czy chociażby godziny, która z mojej strony też była starannie zaplanowana.

Po prostu uważam, że wypowiadając umowę trzeba się liczyć z konsekwencjami i myślę, że stawiane z mojej strony żądanie jest uczciwe. I co jestem aż takim potworem? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
zastanawia mnie tylko fakt, jak bardzo trzeba by zawziętym żeby podciągac do odpowiedzilności prawnej kobiete która stara się ugodowo załatwic sprawę. Ponadto mając 8 miesięcy do ślubu jest się w stanie załatwi w zastępstwie inną, równie dobrą fryzjerkę.....
Można byc prawnikiem ale trzeba być również człowiekiem

eh...nie mogę tego zrozumiec.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.trojmiasto.pl/Fryzury-i-makijaze-o32965.html
Pani Olu - skontaktuje się z Panią niedługo mailowo jak już będę wiedziała na czym stoję... Nie ukrywam, że zapewne jak się Pani domyśla zrobiła mi Pani duży problem i muszę się nad tym zastanowić (także w aspekcie prawnym, gdyż jak może Pani pamięta jestem prawniczką)

Pozdrawiam
Z poważaniem
K.M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam Anetę Łuczak, czesała mnie do ślubu w domu:)
Pani Kasiu,

Rozumiem, ze jest Pani przykro.
Pozwole sobie zauwazyc, ze:

- nie wystawilam Pani do wiatru jak to Pani pisala, tylko podalam 2 fryzjerow, ktorzy w dniu Pani slubu byliby chetni mnie zastapic. Pisalam, ze sa to osoby przeze mnie sprawdzone i polecone, w tym jedna z tych osob dojezdza podobnie jak ja do Klientek),
- do Pani slubu pozostalo ponad 8 miesiecy i mysle, ze spokojnie zdazy Pani znalezc fryzjera, ktory spelni Pani oczekiwania (gdyby czas byl krotszy nie odstapilabym od umowy).

Prosze przestac mnie oceniac czy odstapilam od umowy poniewaz mialam: inne zlecenie / chore dziecko / wyjazd na wakacje / zaplanowana operacje itd. Ze swojej pracy sataram sie wywiazywac najsumienniej jak moge. Rowniez i w Pani wypadku wzielam to pod uwage. Jesli zdaje sobie sprawe, „ze moglabym zawalic” niestety czuje sie zobowiazana do rezygnacji z uslugi choc jak wiadomo nierozerwalnie wiaze sie to z rezygnacja z dodatkowego zarobku.

Jesli znajdzie Pani czas prosze sie ze mna skontaktowac mailowo lub podac nr tel do siebie.

Z powazaniem
Aleksandra Czerwińska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ja bym mogła prosić o namiary na jakąś Panią, która ładnie czesze i dojechałaby do mnie do Gdańska 18.06.2011? Niestety tak gorliwie polecana pani Ola Cz. wystawiła mnie do wiatru delikatnie mówiąc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry