Widok
fryzjer&makeup
Planuje za jakis czas przeprowadzic sie do Trójmiasta wiec będę nowa:) bez zadnych kontaktów. Na początek, bylabym wdzieczna za jakis kontakcik do fryzjerki(najchetniej zeby jeszcze malowala)abym mogla sie wkrecic przed sylwestrem. Za inne cenne kontakty które ułatwia mi start w nowym miescie będę bardzo wdzięczna. Na dzien dzisiejszy nie posiadam nic. Dzieks:)
ja mam swoja fryzjerke ktora jest tez wizazystka - dojezdza do domu, robi tez pazokcie - ogolnie full wypas...
oprocz tego oczywiscie pracuje w gdansku w salonie
jesli ktos chcialby sie z nia skontaktowac, to prosze o maila do mnie swonko1@wp.pl
ps - dziewczyna jest mloda, ale bardzo dobra....
pozdrawiam!!
oprocz tego oczywiscie pracuje w gdansku w salonie
jesli ktos chcialby sie z nia skontaktowac, to prosze o maila do mnie swonko1@wp.pl
ps - dziewczyna jest mloda, ale bardzo dobra....
pozdrawiam!!
hm kiedys w empiku przelecialam oczami ksiazeczke o diecie zgodnej z grupa krwi.slyszalam cos rowniez i mysle ze ma sens. Niestety ja z dietami jestem calkiem na bakier. JAkos nie wychodza:) problem w tym ze nie potrafie sobie odmowic przyjemnosci:) jesli chodzi o Kopenhazka widzialam swoje kolezanki katujace sie nia w pracy. dla mnie kosmos nie do przebycia:)