Widok
fryzury
Foremki moje,
wiem ze ten wątek był poruszany wiele razy...
ale ja i tak mam problem z wyborem fryzury... ;o(((
Mam pocieniowane średniejdługości włosy, blond pasemka z grzyweczką krótką... Gdybyście gdzieś w swoich komputerkach miały jakies takie fryzury, upięcia w artystycznym nieładzie to ja właśnie na nie czekam... ;o)))
buziolce!
wiem ze ten wątek był poruszany wiele razy...
ale ja i tak mam problem z wyborem fryzury... ;o(((
Mam pocieniowane średniejdługości włosy, blond pasemka z grzyweczką krótką... Gdybyście gdzieś w swoich komputerkach miały jakies takie fryzury, upięcia w artystycznym nieładzie to ja właśnie na nie czekam... ;o)))
buziolce!
Fajnie być w klubie grzyweczek ;-) B ardzo mi się to podoba. Ale z moją grzyweczką jest taki kłopot, że jest bardzo ciężka, bo mama proste i grube włosy- zero podatności. Dodatkowo teraz zmieniłam kolor, bo ja mam swoje ciemne włoski, ale przawie przez rok miałam blond balejage. A wiesz jak to jest jeden, drugi, trzeci i po moim kolorze włosów nic nie zostało. Więc wybrałam się do fryzjera zrobić je znowu naturalne no i są prawie czarne. Nie mogę się przyzwyczaić. A tu jeszcze jakąś fryzurkę trzeba wymyślić . TRAGEDIA!
wiesz, z fryzura to jest taki problem iz trzeba ja dopasowac do klimatu sukienki, z jedej strony to powinnaś się ciezyc ze masz grube włoski bo pieknie wyglądają, napewno coś znajdziesz!!!
wiecie co, [podobno gdzieś w Orłowie jest jakis doskonały salon fryzjerski, jakiś facet (mistrz go prowadzi... słyszałyscie cos o nim???
jesli nie do niego to chyba do LaFamme wybiore sie na fryzure próbna...
wiecie co, [podobno gdzieś w Orłowie jest jakis doskonały salon fryzjerski, jakiś facet (mistrz go prowadzi... słyszałyscie cos o nim???
jesli nie do niego to chyba do LaFamme wybiore sie na fryzure próbna...

fajny kolor