Widok

z orange do play

mam telefon na karte w orange, czy mozna sie przeniesc do play ale tez na karte przy zachowaniu swojego numeru??
Orange nic nie robi w kierunku tanszych minut, place 80gr do wszystkich, chyba, ze wykupie pakiety, natomiast play ma od razu 29gr i inne sieci tez juz to wprowadzily :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok juz wiem ze sie da i to bez problemu :) nie ma na co czekac nim orange sie obudzi z ofert :)
pozdrawiam
da się? za darmo? też chciałem to zrobić bo orange jest sto lat za murzynami. a na playa się wielka trójka uwzięła bo mają tanie rozmowy i dobre warunki umów. i za to warto go wspierać. tylko reklamy ma jakieś drażniące. jakieś psy topiące się w zupie, poobcinane palce i komunista che guevara. ale to im wybacze chyba
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
da sie bez problemu, oplata chyba jakas jest, ale orange to tragedia i trzeba zmieniac :D poza tym play ma zasieg dobry, z reklamami prawda, debilne :D
To też zależy od tego, czy jest jakaś umowa podpisana. Za zerwanie umowy płaci się i to dużo.
Można zapłacić z 800 zl kary.

------------------------------------------------------------
Sąsiedzi http://www.wredny-sasiad.pl

Inne tematy z forum Hydepark

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

do góry