Widok
proponuję udac się na ul. mariacką w gdańsku, jest tam kilku złotnikow któryś na pewno zrobi to szybciutko.
A ja bym nigdzie nie zanosiła, poczekał do ślubu tak by jej nie zgubuć, nałoż obok jakis mnijeszy pierścionek, żeby nie spadła i po ślubie iść od razu do APARTU, żeby Ci zmnijeszyli.
Wiem, że w kruku ( ja stamtąd mam obrączki) jest dożywotnia dbałość o biżuterię, czy zmiana rozmiarów, czyszczenie itp. musisz się zastanwoić, czy jeżeli zaniesiesz do innego złotnika to potem oni nie będą robili problemów..Ja mam taki problem tylko odwrotny obrączka chyba jest za mala, puchna mi palce i Pani tez powiedziała, zeby spokojnie doczekać do śłubu, a od razu po ślubie można do nich zanieść.
Wiem, że w kruku ( ja stamtąd mam obrączki) jest dożywotnia dbałość o biżuterię, czy zmiana rozmiarów, czyszczenie itp. musisz się zastanwoić, czy jeżeli zaniesiesz do innego złotnika to potem oni nie będą robili problemów..Ja mam taki problem tylko odwrotny obrączka chyba jest za mala, puchna mi palce i Pani tez powiedziała, zeby spokojnie doczekać do śłubu, a od razu po ślubie można do nich zanieść.
Kruk zmienia rozmiary tylko w wybranych modelach obrączek. Moja okazala się za duża i w Kruku mi zmnijeszyć nie chcieli - zresztą mało który zlotnik chciał - a byłam u wielu. Ostatecznie obrączkę zmnijeszył mi złotnik w Sopocie przy Grunwaldzkiej róg Chopina. Złotnik nazywa się Zbinio czy jakoś tak.
Zmnijeszenie obrączki o rozmiar trwa jakiąs minutę- tak samo z powiększeniem.
Zmnijeszenie obrączki o rozmiar trwa jakiąs minutę- tak samo z powiększeniem.