Widok

róża wiatrów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś może coś powiedzić o "róży wiatrów"???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja koleżanka w lipcu miała tam wesele. mnie tam nie było, ale opowiadała wrażenia - wynikało z nich, że impreza była udana, obsługa ok i wcale nie najdrożej - cena przeciętna. Tyle tylko, że od początku trzeba określić się co do sali i pózniej nie można zmieniać
trąci komuną, brzydka zastawa i sala seledynowa nieładna
a ja mam tam wesele w 2005, panie maja wprawe w urzadzaniu takich imprez, mam nadzieje, ze to byla sluszna decyzja :-)
Zgadzam się z Abrą- trąci komuną. Moi Rodzice tam byli na weselu i jak im wspomnialam, że może w róży wiatrów, to stanowczo się sprzeciwili. Dokładnie jak powiedzialaś- brzydka zastawa i chyba są 2 sale dla gości a nie jedna?? Ale tego to nie jestem pewna, moglam coś pomieszać... Lepiej zastanów sie nad jakąś inną salą. Pozdrawiam!
Ja mam tam wesele niedługo...jak będzie juz po to powiem czy jesteśmy zadowoleni :)
Mamy tam wesele za 3 tygodnie. Zapowiada się porządnie (jak za tą cenę). Znajomi w zeszłym roku też się tam bawili i byli bardzo zadowoleni. My się wypowiemy po fakcie.
Są 3 sale do wyboru i wszystkie szczegóły można wcześniej ustalić.
byłam tam na weselu w lipcu, na tej sali u góry po prawej stronie ( chyba najładniejsza ze wszystkich), mnie sie podobało, zastawa rzeczywiscie koloru brazowego bardziej nadaje sie do gospody z polskim zarlem, niz na wesele, nie podobal mi sie układ stołów I---------O---------I (kóleczko to "Młodzi" przy toastach wogóle nie bylo ich widac) Obsługa sprawna, miła, duzo jedzenia ładnie przyozdobionego. Ładny gest na poczatku wesela własciciel wita Pare Młodą kwiatami, dostaja nawet pokój od lokalu
( tylko, ze młodzi byli zdegustowani nim bo staaaasznie obskórny jak na noc poślubną :( )Za to ladny widok na morze, zwłąszcza wschód słońca pieknie widac, zwłąszcza atrakcja dla ludzi przejezdnych nie z trojmiasta.
Generalnie nie jest źle, chociac w Trójmiescie jest duzo ładniejszych lokalów.
my mamy w sali na dole, nowa, niezalezna od tych 2 sal na gorze. No i bardziej ustawna niz pozostale, z klasycznym "U" nie ma problemu.
Zgadzam sie, ze sa ladniejsze miejsca w Trojmiescie, ale nam zalezalo, zeby to bylo nad morzem albo w jakiejs innej ladnej okolicy, no i po przystepnej cenie.
A wszystkich, ktorzy mieli lub besa mieli tam wesele, w ktorejkolwiek z sal,
bardzo prosze o komentarze i opinie juz po, na co zwrocic uwage i jak jest :-)
proponowałabym raczej zapytać gości niż młodą pare bo każdy z regóły chwali swoje i ABSOLUTNIE nie robić imprezy nad morzem bo goście się rozlezą na małe spacerki, byłam na takim weselu, wiele przyjezdnych a na sali pustki :( przyjezdni czy nie każdy wybierze się na mały spacerek po paru kielonkach
Bzdury opowiadasz Abra..Nie wszyscy maja gosci z Dalekiej Polski..Pozatym jak maja to pewnie przyjada na dłuzej niz na jeden dzien i zwiedzą sobie okolice..tez nie miałas co wymyslic..Ja nie miałam wesela w Róży Wiatrów ale miałam miec okazje byc właśnie goście i powiem wam ze jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i organizacji całego wesela..a jedzenie maja naprawde przepyszne..i nie słuchaj negatywnych wypowiedzi bo to tylko farsa..Nie ma lepszej knajpy w Gdyni niz Róza Wiatrów..Ciekawe gdzie ty Abra miałas wesele...??? Pochwal sie i zaproponuj cos dziewczynie....Ostatnio byłam na weselu w kasynie na Oksywiu..Tam to jest dopiero tragedia..
Ja miałam w falko ale nie rozumiem co się tak gorączkujesz, ktoś pyta to ja odpowiadam i mówie swoje zdanie a ty nie krytykuj kogoś tylko powiedz swoje, gdyby było mniej ludzi komentujących to co napisano byłoby na forum przyjemniej, należy się skupić na odpowiedzi na wątek. Byłam na weselu w domu marynarza i goście wychodzili na spacery a w róży wiatrów byłam na stypie i jak na stype nadaje sie super
Ja miałam również wesele w bardzo uroczym i doskonałym do spacerów miejscu, a jednak mimo tego, że pogoda była była piękna, a dużo gości przyjezdnych, goście "nie rozeszli się". Myślę, że zależy to od tego, czy wesele prowadzone jest w ciekawy sposób, a przede wszystkim od dobrego tonu i wychowania gości.
Powiem tak - przyjezdni beda, nawet sporo. Od prowadzacego impreze zalezy czy goscie beda mysleli o spacerkach czy nie. Nawet na dzikiej gluszy kazdy chce troche odetchnac i nie mozna kazac ludziom siedziec tylko w 1 sali cala noc. Zawsze wychodza, czy to na ganek czy na parking czy popatrzec nad morze.
Mam nadzieje, ze moi sie jednak nie porozchodza...
Byłam w tej knajpie.Mnie się podobała,cenowo też przyzwoicie.Zasatwy nie widziałam takiej o jakiej piszecie.Była biała,stoły ładnie zastawione,bo szykowali się do wesela,sala nieźle udekorowana.Ogólnie taki marynarski klimat który mnie się podoba.Z okien widok na zatokę i niestey kawałek portu mniej atrakcyjnego,ale ogólnie wrażenie całkiem dobre na mnie Róża Wiatrów wywarła.

P.S. A tak wogóle to chyba zapominacie o co w tym wszystkim chodzi...I nie chodzi o widok z okna, czy zastawę ale o to żeby radośnie i rodzinnie spędzic ten jeden z najważniejszych dni w swoim życiu.
Pozdrawiam!!
I mysle ze jak Ktos juz zainteresował sie tym lokalem..to nie ma nad czym sie zastanawiać..Wesela tam organizuja swietne..i praktycznie co sobote..Gdyby Róza Witrów była złym miejscem na wesele ludzie po prostu nie robili by tam wesel..a robia i to napewno czesciej niz w innych lokalach...Kazdy ma swój gust..a jesli ktos patrzy na seledynowe sciany..to cuz.Jak tu sprostac wymaganiom..
Byłam tam na weselu 2 lata temu, jedzenie przepyszne, goście się nie rozeszli, u mnie podobnie - miałam wesele w Rotundzie, za to zupełną porażką jest wesele w hotelu Rezydent w Sopocie.
a ja będe bawił gości 25 września w tym lokalu no i mam nadzieje że znowu młodzi postawią flaszke i że będzie wesoło za konsoletą. Pozdr od naj... DJ dla K
Mysle ze nie ma obaw co do tego lokalu..mnie sie podoba
Robicie z wesel jakies spacery, widoki, itp. Przecież wesele ma inny charakter - bawić się, jeść i pić- to jest tradycja, a jeśli nie to już można zmienić nazwę z wesela np na- sjeste rodzinną.
do góry