Widok

zabawki gdzie tanio kupić?

plecie miejsca gdzie kupujecie tanio zabawki?
np klocki puplo gdzie taniej czy ktoś np. przeliczał czy opłaca się przez allegro tj z dostawą czy np. w realu? Coś słyszałam o jakiejś hurtowni klocków na Chwarznie ale nie znam szczegółów może ktoś był sprawdził???
albo samochody dla chłopaków jakiś mocniejsze, książeczki??
np. czy akpol uważacie, że warto??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpowiedzcie proszę zbliżają się urodziny synka
oczywiście chodzi o klocki puplo
puplo
allegro
pisze właściwie a zmienia mi w puplo
d.uplo
jest blokada na d.u.p.l.o. ;)

ogólnie wiele zabawek opłaca się zamawiać na Allegro - ale nie wszystkie :) czasem z wysyłką wychodzi drożej niż kupując w jakimś hiperze ;) (to raczej jeśli chodzi o mniejsze zabawki)
ja tak ostatnio kupiłam w Leclercu http://allegro.pl/zabawka-tomy-jajeczka-jajka-sorter-sklep-i1901303587.html za 34zł :)

ogólnie w Akpolu nie kupiłabym zabawek - są droższe :P chyba, że potrzebujesz na już teraz, zaraz ;) (tak kupiliśmy Bananowa Annę)
podobno w Sopocie tam gdzie kiedys była Bila jest jakiś sklep z tanimi zabawkami ale nigdy nie byłam

i jest jeszcze hurtownia zabawek na karwinach-ale też nigdy nie byłam
Niestety na allegro najtaniej!
hurtownia tropik hutnicza w gdyni ale tam to bardzo tanio ale zabawki typu china i bańki balony kredki
u nas w Sopocie nad Alma to raczej nie jest tani sklep z zabawkami.... chyba ze ktos ma na mysli pepco
ktoś jeszcze
pepco textil market allegro mapu
jest jeszcze hurtownia na puckiej w gdyni jak sie jedzie od hutniczej to po prawej stronie ale w glebi schowana za innymi budynkami bardzo duzo zabawek a co do jakosci to roznie najlepiej przejechac sie i zobaczyc w razie pytan jolantaostr@gmail.com bo na to forum praktycznie nie wchodze
My wszystkie zestawy klocków d u p l o kupujemy na allegro.
Przykładowo Chatka Kubusia Puchatka na allegro z kosztami przesyłki 115zł a w Smyku 160zł
dzięki a pytanko czy w tej hurtowni na Puckiej w gdyni dostanę np. klocki d.u.p.l.o??
HOOPA
na ul Puckiej w Gdyni jest hurtownia zabawek,sa niedrogie,polecam
Fajne zabawki i do tego tanie można kupić w http://www.e-inspiracje.pl/ Można dopasować do wieku, umiejętności jakie chce się u niego rozwijać oraz ceny jaką jest się skłonnym wydać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry