Widok

rzad jest do d*py

co za porabane czasy ,dzwonie pytam o prace i pytaja sie ,MA PAN GRUPE INWALIDZKA NAJLEPIEJ 2. A STAWKA 6,50 NA GODZ. GDZI TEJ rąbANY RZAD JEST
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ha ha ha;) Widzicie - Hal potrafi być wporzondalu;)

dobra chłopaki pokazaliście muskuły a teraz po buziaku i pokój bo to herezja żeby dwóch dorosłych facetów gardłowało o jakieś krzaki;)))

Tak z innej beczki: Manson z tego co tu słyszę nieobca Ci konkretna puszcza, wiec mam pytanie bo o tym się mówi ostatnio: czy to prawda że coraz więcej bezpańskich włóczy się po lasach i zabija zwierzynę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
* bezpańskich psów ( literówka ;))
Ktosiu ,kojarzysz mi sie cokolwiek z jasną stroną mocy:)
przypominasz sobie początek filmu
grinch-świąt nie będzie
taki wierszyk o Ktosiach z Ktosiowa:)
hahahahaha
pis
sorry hal
w sensie pokój znaczy
peace
Tego nie wiem, K&K, nie poluję, a po moich okolicach włóczą się 3 bezpańskie psy, które widuję już od paru lat. Jeden nawet zimuje pod świerkiem za moim płotem.

Faktem jest, że dwa lata temu leśniczy odstrzelił dwa duże psy, które osaczyły dzika w bagienku. Zrobił to, bo to kolejny dzik, którego próbowały upolować. Ale one nie były bezpańskie, tylko takiego jednego frywolnego gostka z jednej z leśnych wiosek, który po prostu nie przywiązywał wagi do ich kontroli, a uwagi w temacie zbywał.
Leśniczy mówi, że pojedynczy pies nie jest niebezpieczny, bo nie da rady upolować zdrowego zwierzaka. Niebezpieczna jest wpółpracująca ze sobą sfora.
@Mati
jasna strona mocy zwycięży! Kiedyś śniło mi się że spotkałem mistrza Jode, z którym spierałem się na temat możliwości ekologicznego wykorzystania świetlnych mieczy. Skończyło się na tym że spadłem z drzewa a Joda stwierdził że jedynymi istotami z którymi będę mógł się dogadać to Gamorreanie...( obudziłem się z krzykiem;)))

@Manson
U nas było parę przypadków że ludzie z nowych osiedli wchodzi do lasu z pasiakiem bez smyczy i to podczas godów. I nagle kanapowy azor dopadał sarnę...szlak mnie trafia
A jak u Was z kłusownikami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh.. albo mi się coś poderdało albo admin wykasował cóś...?
Chlasnął erasem aż odpryski poszły :)

Tak sobie myślę, że w otoczeniu miasta to faktycznie może być problem. Z jednej strony zwierzaki mniej czujne i wolniej reagujące na zagrożenie, z drugiej poważna liczba na metr kwadratowy sfrustrowanych psów - micha bez wysiłku, sportu mało, a instynkt drzemie. No i gabaryt ma znaczenie, 15kg niestabilny pies jest istotnym zagrożeniem dla sarny. Fischer pisał, że nawet w yorku drzemie instynkt wilka :)
Albo kogoś?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Buhahaha
Dobre
Mafi mnuszkila
Nie tylko te psiaki. Ale jak tak sobie patrze na budowę autostrad to nie widzę żebyś ktoś planował korytarze migracyjne dla zwierząt. Zwłaszcza to widać przy A1 i obwodnicy. Dziwna sytuacja bo miasto się rozrasta a pod moim domem galopują sarny. raz nawet borsuk się przespacerował a to już przedmieścia.
Planować to i planował ale wyśrubowane ceny kontraktów powodują, że inwestorzy odpuszczają te korytarze, aby wykonawca cokolwiek zarobił. Paranoiczna ustawa o zamówieniach publicznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A myszka mi właśnie mówiła ze jakiś skurwensoony od trzech dni podpalaja lasy
Krwawa Mac
Za długo mnie nie ma
I tu hal musisz się zgodzić
To trzeba być krwa debilem żeby palić las
Krwa
Krew mnie zalewa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wolno palić lasów. To zbrodnia. I tu sobie nie żartuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz weź się nie odzywaj już za dużo w domu siedzisz przed kompem widać że nie wiesz co się dzieje w Polsce a rząd jest do d...py mimo że pracuję ale szukam dalej lepszą pracę i jest ciężko znalezieniem dobrej płatnej pracy tylko przez znajomość można dostać dobrą pracę.
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
rzad do du.py zgadzam sie może im dac 1400 zł pensji miesiecznie niech zyja za to zobaczymy ile im zostanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
lasów nie ale trawę by się wypaliło co Hal ;)?
Halewiczu.
Ja jestem romantyczny.
Niestety.

Pastuchów od krów rozganiam kuflem od piwa.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Hm...ja byłem. Jakieś 20 lat temu. Potem proza życia skutecznie mi romantyzm z głowy wybiła. Cóż, każdy ma pełne prawo do bycia tym, kim chce być. Amen.
A ja chamów i łapserdaków szpicrutą w pysk walę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wali mnie dokumentnie ile lat wstecz byłeś romantyczny.
Albo i nie byłeś.
Nie każdy ma pełne prawo do samorealizacji.
Bynajmniej nie w krajach Afryki i Korei Północnej.
Daruj bardziej sobie, niż mi eufemizmy.

Ona nie tylko wystaje z butów Tobie.
Ona już kiełkuje w środku.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
do góry