Widok

rzad jest do d*py

co za porabane czasy ,dzwonie pytam o prace i pytaja sie ,MA PAN GRUPE INWALIDZKA NAJLEPIEJ 2. A STAWKA 6,50 NA GODZ. GDZI TEJ rąbANY RZAD JEST
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepszy text jaki usłyszałem wygłosił kiedyś Manson, mianowicie: " chciałbym prowadzić bar. Tylko żeby ludzie do niego nie przychodzili".

:)

Siedzę w Wrzeszczu na bilardzie.
I zasłużone po pracy piwo spijam.
http://www.youtube.com/watch?v=FIEIdpPBAKs
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz czytam i czytam twoje wypociny, dochodzę do wniosku że jak już ktoś tu jest do d*py to na pewno TY na równi z twoim POpapranym rządem. Robić ludzi w babmbuko i rwać kokosy z bananowca to wasze marzenie a nadajecie się tylko żeby spadać na drzewo banany prostować do unijnych norm.
mówisz wyciągałeś silnik z malucha 2 razy:)
ja musiałem z gratrola bo
image

Uploaded with ImageShack.us
tłok mi wyskoczył
będziesz, niedługo
kapię?
Myślem sobie, że praca u podstaw to podstawa. Polmos w kosmos.
jus bedziemy gzecni Panie adminku
ale chciałem powiedzieć ,ze hal nas znowu zacepia
a małpy siedzą na kaktusach ?
nawet w krzyzowkach masz takie haslo...jak palma bananowa. To, ze czegos nie znasz, nie wiesz, nie znaczy, ze nie istnieje. Wyszydzanie tego jest publicznym robieniem z wlasnej mordy cholewy;)
Jednak muszę się zastanowić czy nie kupić ziemi gdzieś w kociewskich lasach
W życiu się nie sponiwieralem z takim smakiem
Brak słów
Bo wyborne czy wyśmienite to za mało
Sz.P.Mansonie metr kw.wykupie na stałe u Pana w barze
Popieram Admina w sprawie napalmowej konwencji bo cytując humor z zeszytów szkolnych: "już Kopernik udowodnił że nigdzie nie zajdziemy bo kręcimy się w kółko" ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba chodziło Mansonie o 12 groszy.

Piję z koleżankami Twą śliwowicę.
No i co Marty?
Otwieramy bar?

Skłamałbym gdybym napisał, że piłem w życiu swym, lepszą śliwowicę niźli mansonowe wyroby.
Tak w ramach reklamy.

ps. 10 grosz dla Admina

http://www.youtube.com/watch?v=UAaW1BUSPP8

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sztachniesz się adek czy wolisz 50 gram?
O żesz krna, regulamin?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Coś mnie ominęło? (-..-)

Zacznę od przeprosin za niewyparzoną gumkę do gumowania. Faktycznie maznęło mi się za bardzo. Tracę węch przez tych spamerów. Jakby ktoś nie zauważył to aktualnie mamy Tribestan. 8-I

Co do palm bananowych, to nie widzę sensu o kłócenie się czy istnieje czy nie. Okażmy trochę szacunku tej za*ebiście funkcjonującej istocie, szanujmy Banana i Palmę z osobna, i pogódźmy się z tym, że nie mogą bez siebie żyć, i my na pewno tego nie zmienimy. Cieszmy się ich szczęściem. Publiczne roztrząsanie ich prywatnych spraw nie jest dobrą opcją. Każdy z Was ma kołtun prawdy w tym co mówi, ale proszę Was pamiętajmy też o innych: palmach kokosowych i daktylowych, napalmach, niedzieli palmowej i wielu wielu innych tu nie wymienionych.

Jeśli chodzi o Halewicza, C, Matika i Mansona to o czym Wy tak właściwie gadacie? Chyba mnie to ominęło i na pewno nie żałuję.
Więcej szacunku zalecam.

http://www.youtube.com/watch?v=6wuSj6sPHIQ

<face palm>
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, stanowczo ciemne, od C. - a nawet ciemniejsze. Z jasnością nie masz nic wspólnego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jasne.
Aha...i żeby później nie było lamentów, że to ja wszczynam awantury i zaczepiam - TY ZACZĄŁEŚ PIERWSZY.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie żeś polazł, romantyku? Herbatkę sobie zrobiłem i wysłuchuję się, czy komandos ze sforą psów i gitarą i niedopitą flaszkę przybywa:))))
Wedle życzenia.
Mnie również wali twoja alkoholiczna apoteoza życia na krawędzi absurdu. Ty najwidoczniej nie jesteś w ogóle uprawniony do jakiejkolwiek samorealizacji - po prostu wegetujesz w oparach wódy i swoich mrzonek.
Rozumiesz eufemizm? Romantyku po trzech kropkach, proszę cię, to ty sobie odpuść.
Weź ten kufel po śmierdzącym piwsku i przyłóż do czoła, niskiego, zmarszczonego, błądzącego za głębszą myślę - może cię ochłodzi.

I nie próbuj ze mną wchodzić w zwarcie, bo cię słowem obiję, jak pastucha, co bydło pogubił na polu. Za dużo słomy ci spod łachów wystaje, aby mnie tykać.
Jeszcze coś chcesz dodać do swojej mizeroty?
Wali mnie dokumentnie ile lat wstecz byłeś romantyczny.
Albo i nie byłeś.
Nie każdy ma pełne prawo do samorealizacji.
Bynajmniej nie w krajach Afryki i Korei Północnej.
Daruj bardziej sobie, niż mi eufemizmy.

Ona nie tylko wystaje z butów Tobie.
Ona już kiełkuje w środku.

Charles Bukowski.
do góry