Widok

zadbany facet-?

byłoby niesprawiedliwie...
wg mnie-niekoniecznie modnie ubrany,na pewno nie pachnący na kilometr, na pewno nie po solarium, nie z sygnetem i łańcuchem na szyi,
ZWYCZAJNY-umyty,skromny ale- skoro wymagający od kobiety to i od siebie tez,
i szanujący swoja zawartość spodni a nie myslacy ,że wystarcza spodnie aby jego podziwiać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I symbol jest już znany:

image
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadnych sygnetów na palcach ani japonek na stopach...
sznureczki, koraliki, pierdołki, d*perelki ;)
i jeszcze może długie włosy...
mieliby mi zapłacić - nie zgodziłbym się :)
i nie mówię, że ma chodzić w gumofilcach i flaneli!
tak rybki sa kochane -łagodne i miłe
pasuje do postawy prawdziwego naśladowcy Jezusa
takie miłe rybki -wojowniczki jak ja...
albo z króliczka symbol seksu
i co widze z tym królikiem to choćby mi się podobało to mam odrzut
ze względu na obleśnego hugh huffnera[czy jak mu tam
--
no to dobrej nocki
Popieram z tą swastyką. Myślę że ogólnie nie powinniśmy pozwalać, aby Hitler nami manipulował zza grobu. A tak właśnie robimy tak strasznie bojąc się swastyki. Gdyby ludzie zaczęli ją nosić i traktować ponownie jako symbol szczęścia, to jej negatywna moc by zniknęła.

Z innymi symbolami powinniśmy zrobić podobnie, np LGBT prawie odebrały nam tęcze. Gdy pojawia się poza niebem, to coraz częściej kojarzona jest jednoznacznie właśnie z tym środowiskiem.

A w drugą stronę - np w przypadku krzyży.
Symbolem chrześcijaństwa, powinna być ryba, a nie krzyż, który był narzędziem kaźni. To jakby nosić na szyi wisielczą pętle, albo coś co ma symbolizować obozy koncentracyjne.
Wiele osób przed i po Jezusie także zginęło na krzyżu, kult tego symbolu jest obrzydliwy.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
swastyka powiadasz---a co ci przeszkadza ten starożytny symbol
to,że go hitler zapożyczył?
a może jednak w tym cos jest-jego poddani tez traktowali kobiety i nie tylko jak podludzi
ty masz widze inklinacje do traktowania kobiety jak psa-"wyprowadze,umyje,ogole.."
-----
czasem cała reszta jest do bani..
----
tu jest tylko 1 facet,który umie prowowkowac z gracja i raczej to nie ty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak ! 1 durny pieścionek np ze swastyką może przekreślić całą fajną resztę.

Prowokować trzeba umieć :P
nie mam wielkich wymagan co do "zadbania"
a jeśli idzie o jakies tam drobiazgi ,których nie lubie--to po to je wypisałam -by pokazac do jakich absurdalnych stereotypów można dojść w swoich wymaganiach
wy tez się tym kierujecie--grubsza-nie i tyle--bo to niezadbana

---nieprawiedliwe są stereotypy?
to dlaczego wy nimi się kierujecie?[nie ty)
nie widzisz i tu prowokacji i myślisz,ze naprawdę 1 durny pierscinek i brazowa skóra przekreslic może cała fajna reszte?:)
Z tego co napisałaś, za zadbanego można uznać umytego, bo reszta to sposób bycia i cechy charakteru.
Nie wiem dlaczego facet z sygnetem jest niezadbany.

Nie podajesz obiektywnej opinii o zadbaniu, a tylko opisujesz co Tobie się podoba i nie podoba w mężczyznach.

W efekcie wychodzi bardzo niesprawiedliwa opinia o wielu mężczyznach, jakoby wszyscy co nie są w Twoim guście byli niezadbani. A jednocześnie masz pretensje do tego jak rzekomo mężczyźni oceniają kobiety.
Oj, pachnący mężczyzna... to mnie bierze.
Przynajmniej nogi w kolanach robią się bardziej elastyczne ;)
Oczywiście z wyczuciem.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (5 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry