Isztar, każdy się śpieszy, ale nie w tym rzecz aby tylko coś z siebie wyrzucić i coś napisać. Istotne dla dyskusji aby inni to zrozumieli. Znaki przystankowe są ważne, tak jak pisanie z polskimi znakami, czasami brak ogonka czy przecinka zmienia sens całego zdania.
W każdym państwie gdzie jest dużo religii obok siebie dochodzi do walk i śmierci w imię wiary.
Kultura chrześcijańska też zakłada posiadanie dzieci i żony. Tylko my już jesteśmy tak liberalni, tak wypięci na religię, że kwestię żony już sobie odpuściliśmy.
Dzieci nadal są przedmiotami które się posiada, które są własnością państwa, które to łaskawie wypożycza je rodzicom w celu używania.
Nie zarzucałem Ci obłudy, ale niekonsekwencję w uznawaniu Hinduizmu jako religii zła, jakby reszta była inna.
>nie rób ze mnie idiotki-wpisując mi kopie czegos ,co mi powiedziałeś niedawno-ja pamiętam
>nie umiem się wdrozyc w cos ,co mi nie lezy w naturze--to wymaga czasu
Napisałaś tu trzy odmienne rzeczy.
1. Potrzebujesz czasu (ale czy już zaczęłaś zmianę?)
2. Nie umiesz się wdrożyć (co neguje argument czasu)
3. Pamiętasz (co oznacza że usłyszałaś, ale masz to gdzieś)
I nie robię z Ciebie idiotki - chce Ci pomóc stać się bardziej czytelną dla innych.
Nawet zastanawiałem się czy nie zmotywować Cię umieszczając tamte słowa w sygnaturce:p
Ale nie chciałem być okrutny:p
>lekceważenie kobiet lezy w waszej naturze;nie rozumiesz-wiec jest głupie
Gdybym Cię lekceważył to bym nie odpisywał, tak jak wszyscy którzy mają problem by zrozumieć co piszesz;)
>czy można kwestie wiary i religii opisac w 1 poscie?
Mnie się udało:)
>NIGDY PANOWIEnie poiraficie przyznać kobiecie,że miała racje
>a wy wcześniej nie rzozumielisci,nie wiedzieliście......
Zależy jakiej kobiecie:)
Jednej z tego forum przyznaję racje w ponad 90% przypadków, innej w minimum 30%. Tobie też wielokrotnie przyznawałem rację;)
>my jakims trybem od stuleci--zawsze jesteśmy głupsze-
>choćbyśmy i miały racje
>przykre...
Histeryzujesz:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"