Widok
zaginął pluszowy miś Albert
dziś mój synek zgubił na trasie do przedszkola Legionów - Lili Wenedy- żywiecka swojego ukochanego pluszaka -misia Alberta, który towarzyszył mu od urodzenia. Mały jest zrozpaczony, więc może ktoś z Was go znalazł i odda...
mis mial ok 30cm wysokości, niegdyś bialy, obecnie trochę szarawy, na brzuchu mial charakterystyczny haft z pszczółką i kwiatkiem.
prosimy o pomoc
kontakt:
mr1983@wp.pl
mis mial ok 30cm wysokości, niegdyś bialy, obecnie trochę szarawy, na brzuchu mial charakterystyczny haft z pszczółką i kwiatkiem.
prosimy o pomoc
kontakt:
mr1983@wp.pl
Wiem, co to znaczy, jak sie zgubi największy przyjaciel malucha. My mamy słonia (właściwie był to sloń, teraz to już skrawki są). Zgubił nam się w Londynie.... PRzeszukalismy wszystko - sklepy, ulice, pod autami, nawet kosze na śmieci na całej trasie. I nic.... Garbys rozpaczał strasznie. I jaka radość, jak przez przypadek usiedliśmy na chwilę, zrozpaczeni... a tu po drugiej stronie ulicy, na płocie wisi słoń... Gabrys aż piszczał z radości a nam kamień z serca spadł. Tym bardziej, że szukalismy wcześniej wszędzie takiego samego słonia i nigdzie nie było.
Dlatego podbijam, wrzuć zdjecie. Porozwieszja plakaty. W koncu Albert to nie byle jaki miś. A ja trzymam kciuki, zeby się znalazł.
Dlatego podbijam, wrzuć zdjecie. Porozwieszja plakaty. W koncu Albert to nie byle jaki miś. A ja trzymam kciuki, zeby się znalazł.
albo się zmienia ;)
na początku nas był szał z Manią szmacianką(Młody dostał jak miał 3m-ce, szybko kupiliśmy drugą - podróżną, żeby była w aucie/wózku/na działce) :]
później pojawił się szał na "mije" - żaby :] ma 2 małe, pluszowe żaby, które też muszą z Nim spać :]
był krótki okres prosiaczka :] i misia Truskawka z TVN ;)
rok temu na Walentynki dostał ode mnie króliczka (kiedyś biały, lekko puchaty, mięciutki i milutki z naszytymi serduszkami) - i dopiero jakieś 1,5 m-ca temu zaczął się szał na królika :P teraz każde spanie z królikiem :] w dzień szukanie królika :] i często-gęsto królik je z nami posiłki (siedząc na stole) ;)
póki co jeszcze nie "wychodzi" z domu :P
ale w tym momencie nie ma szans aby kupić drugiego takiego samego ;)
oczywiście Mania i żaby ciągle śpią z Gabrysiem - ale to królik jest wszędzie ciągany po mieszkaniu ;]
na początku nas był szał z Manią szmacianką(Młody dostał jak miał 3m-ce, szybko kupiliśmy drugą - podróżną, żeby była w aucie/wózku/na działce) :]
później pojawił się szał na "mije" - żaby :] ma 2 małe, pluszowe żaby, które też muszą z Nim spać :]
był krótki okres prosiaczka :] i misia Truskawka z TVN ;)
rok temu na Walentynki dostał ode mnie króliczka (kiedyś biały, lekko puchaty, mięciutki i milutki z naszytymi serduszkami) - i dopiero jakieś 1,5 m-ca temu zaczął się szał na królika :P teraz każde spanie z królikiem :] w dzień szukanie królika :] i często-gęsto królik je z nami posiłki (siedząc na stole) ;)
póki co jeszcze nie "wychodzi" z domu :P
ale w tym momencie nie ma szans aby kupić drugiego takiego samego ;)
oczywiście Mania i żaby ciągle śpią z Gabrysiem - ale to królik jest wszędzie ciągany po mieszkaniu ;]
podbijam.
Albercik - wracaj do domu :)
Albercik - wracaj do domu :)
Sprzedam śliczną suknię ślubną!
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
Podobny? Próbowałam znaleźć misia o zbliżonym wyglądzie:
http://www.smyk.com/mis-flower-siedzacy-pluszowa-maskotka-31-cm,p1044806559,zabawki-gry-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/mis-flower-siedzacy-pluszowa-maskotka-31-cm,p1044806559,zabawki-gry-dla-dzieci-p
wiem ze to masakra ja kiedyś tez zgubiłam najlepszego przyjaciela dziecka na szczescie ktoś kto znalazł był normalny i położył w dobrze widocznym miejscu więc idac ta samą drogą znalazłam :)
le nie o tym nie wiem ile ma dziecko ale może kup drugiego misia albo coś innego i powiedz ze tamten musiał isc gdzies coś wymysl dzisiaj nie mam weny ale przysłał do Ciebie swojegonajlepszego kumpla ble ble ble dzieci sa kumate może pomoże.
le nie o tym nie wiem ile ma dziecko ale może kup drugiego misia albo coś innego i powiedz ze tamten musiał isc gdzies coś wymysl dzisiaj nie mam weny ale przysłał do Ciebie swojegonajlepszego kumpla ble ble ble dzieci sa kumate może pomoże.