Widok

zajazd Jawor w Pruszczu Gdanskim

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam Was serdecznie- bardzo prosze o uwagi organizacyjne na temat wesela w Jaworze. bede bardzo wdzieczna za wszelkie opinie.pozrdawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hm,nikt tam nie byl?ani nikta tam nie mial wesela? szkoda

ja wlasnie sie zastanawiam nad tym miejscem i tez ciekawa jestem Waszej opinii o tym miejscu
Cześć.
Ja miałam przyjęcie w Jaworze rok temu. Teraz z ciekawości już tylko odwiedzam to forum.

Jeśli chodzi o Jawor:
-pyszne jedzenie, dobry kontakt z właścicielką, miła obsługa. W mig zbierali zużyte talerze i sztućce nawet jeśli choc troszkę były ubrudzone.
Ceny bardzo konkurencyjne. Ponadto mają swój hotel co na pewno się przyda dla gości dojezdnych.
POLECAM
mój brat miał tam wesele ale to było strasznie dawno temu :) - ale zz tego co pamiętam to było super - choć w tym czasie na drugiej sali też było wesele - nikt nikomu nie wadził. Było troche mało miejsca - ale to wina mojego brata bo zdecydował się na wesele w ciągu miesiąca i nie było już nic wolnego :)
Moja oni stone internetowa? Jak nie poprosze o namiary. Madzia
maja strone internetowa: www.www.zajazd-jawor.pl tam tez jest podany do nich kontakt

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry