Widok

zajazd jawor

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze udzielic mi info na temat tego miejsca? Jak z obsluga i jedzeniem? Czy ktos zna ceny pokoi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mogłabyś coś więcej napisać o tym miejscu? wchodziłam na ich stronkę więc coś niecoś wiem ale co do wesela nie mają tam umieszczonych informacji, npo jakie jest to menu

hej :) ja będę miała 3 maja wesele w Jaworze, na chwilę obecnę mamy 110 osób i szczerze powiedziawszy mam pewne obawy czy będzie wystarczająco dużo miejsca. chociaż w poprzednich wątkach o jaworze dziewczyny pisały,że na 120 osób jest w porządku. może na większe wesela całą górę otwierają, niewiem. musiałabyś zadzwonić a najlepiej podjechać i obejrzeć.

czesc kiedy macie tam wesele jeśli można wiedzieć, na ich stronce czytałam że miejsce jest na 150 os jakoś tak myślicie,że na tyle jest?? a i najważniejsze ile za poprawiny płacicie. Szukam miejsca blisko Gdańska więc Pruszcz jeszcze wchodzi w grę, a ciężko jest coś znależć:)) będę wdzięczna za wszelkie informacje;)

za 2-osobowy pokoj 75 zl, a wesele 135/os z ciastem, bez ciasta 125zl, swoj alkohol, bardzo dobre jedzonko maja,sprawdzony lokal, bedziemy miec tam`wesele z poprawinami:) pozdrawiam
do góry