Widok

zajęcia dla mamy z 6latkiem

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Hej dziewuszki:) jestem Mama kochanego jednak dość niesfornego 6latka. Dodam że 2lata temu Antoś "stracil"Ojca.Odszedl do innej kobiety.Mimo że zabiera syna 2razy w miesiącu to widzę że Antek od jakiegoś czasu jest niegrzeczny niecierpliwy i nawet agresywny. wychowuje go sama i staram się robić wszystko aby wyrósł na super mężczyznę mimo braku ojca.jego agresja jest dla mnie niepokojąca.chodzi na terapię sensoryczna SI Jednak zdazy mu się rzucić czymś w ścianę lub uderzyć kolegów w przedszkolu.Duzo z nim rozmawiam a Antoś w każdej rozmowie twierdzi że się stara ale nie potrafi sie uspokoic jak cytuje"ktoś go prowokuje" myślałam o dodatkowej opiece psychologa ale bardziej o zajęciach gdzie by się wyzyl a potem wyciszyl chciałabym w miarę możliwości uczestniczyc w każdym momencie jego życia więc znacie dziewuszki jakieś zajęcia dla mamy i 6latka?w necie są same dla mam z niemowlakami albo max do 3lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez mam 6latka, tez chodzi na SI, ale z powodu nadruchliwosci i nadpobudliwosci. Agresywny poki co nie jest. Tez szukałam jakis zajec w Gdyni, ale niestety nie ma nic. Dzieciaki sa w takim wieku, ze powinny byc juz samodzielne i same chodzic na zajecia. Ja zastanawiam się nad karate, wpajają tam filozofie rozwaznego uzywania swojej sily itd.

Koleżanka chodzi z synem Kreatywne Centrum Rodzinne Familion
Gdynia, ul. Wiczlińska 40, o zajęciach mówi „emocjonalia” chyba, ale nie wiem czy tak się one nazywają.

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Dobry szampon na łupież (42 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

do góry