Widok
zakaz współżycia
dziewczyny, czy którejś z was podczas ciąży gin zakazał bzykania?
czy odwieszają później te zakazy?
czy to już tak do końca?
czy odwieszają później te zakazy?
czy to już tak do końca?
bzykania :) buahahaha
to zasadnicza różnica czy kchania czy dzikieg bzykania :)
Oczywiście ekarze zakazują z uwagi na np.odklejanie się łożyska albo niebezpieczne rzwarcie albo krwotoki.
Jeśli chcesz współżyć w trakcie a nie masz dolegliwści to spoko.
Zobacz artykuł na ten temat na www.feminatal.pl
bzykania buahahhaa
to zasadnicza różnica czy kchania czy dzikieg bzykania :)
Oczywiście ekarze zakazują z uwagi na np.odklejanie się łożyska albo niebezpieczne rzwarcie albo krwotoki.
Jeśli chcesz współżyć w trakcie a nie masz dolegliwści to spoko.
Zobacz artykuł na ten temat na www.feminatal.pl
bzykania buahahhaa
poważnie dziewczyny, gin zakazał nam "bzykania" całkiem i w ogóle bo coś tam się dzieje z kosmówką
i poważnie się pytam czy któraś z was tak miała i czy zakaz was obowiązywał do końca ciąży
i poważnie się pytam czy któraś z was tak miała i czy zakaz was obowiązywał do końca ciąży
troche dziwne pytanie :)
wszystko zalezy przeciez od powodów zakazu ... jesli komus zakazał z powodu małego stanu zapalnego czy infekcji, a innej parze z powodu ryzyka poronienia, odklejania się łozyska, czy zbyt wczesnego rozwierania się szyjki, to chyba koniec zakazu w tych przypadkach będzie zależał wyłącznie od lekarza
wszystko zalezy przeciez od powodów zakazu ... jesli komus zakazał z powodu małego stanu zapalnego czy infekcji, a innej parze z powodu ryzyka poronienia, odklejania się łozyska, czy zbyt wczesnego rozwierania się szyjki, to chyba koniec zakazu w tych przypadkach będzie zależał wyłącznie od lekarza
Dziękuję Yecath;) ja właśnie też mam kosmówkę za blisko szyjki i to przez to..
hej, jak bardzo mialas odklejana kosmowke, lezalas z tego powodu w szptalu, jakies krwawienia mialas, ja z moim mezem kochalam sie, bardzo ostroznie z reszta, a na drugi dzien rano dostalam krwawienia, wlasnie leze w szpitalu, na USG wyszlo ze odkleja sie kosmowka ; tylko czegos nie rozumiem, lekarz powiedzial mi ze odkleila sie od sexu, czy to mozliwe?
jak dlugo wraca sie do normy, nie chodzi mi juz o sex, tylko o to zeby donosic spokojnie dzidziusia, jestem w 13 tygodniu, dzieki za odpowiedz, RATUNKU!!!
jak dlugo wraca sie do normy, nie chodzi mi juz o sex, tylko o to zeby donosic spokojnie dzidziusia, jestem w 13 tygodniu, dzieki za odpowiedz, RATUNKU!!!
Bigbeat zakaz współżycia mnie nie przeraził aż tak bo jak sama napisałaś .. jest wiele sposobów
ale niestety zadałam pytanie dodatkowe żeby uściślić zalecenia i usłyszałam "NO ORGASM FOR YOU"
ale niestety zadałam pytanie dodatkowe żeby uściślić zalecenia i usłyszałam "NO ORGASM FOR YOU"
Współczuje. Ja dwa razy wylądowałam z krwawieniem po bzykaniu u ginekologa, ale u mnie powiedział tylko że to nadżerka. A leczyć jej narazie nie mozna. Zrobił usg i u dzidzi wszystko ok. I często tylko po bzykaniu mam delikatne plamienie. Dlatego ja zaczynam miec opory bo boje się,że dzidzi coś zrobie.Mam nadzieje, ze to rzeczywiście nadżerka, bo trochę mnie wystraszyłyście

my zaciskając zęby odczekaliśmy miesiąc i na kolejnej wizycie doktor sprawdziła kosmówkę i już było oki więc cieszymy się sobą;) chociaż przyznam że delikatniej i ostrożniej - obydwoje mamy jakiś lęk żeby nic się dzidzi nie stało;)
ja też kiedya miałam plamienie "po" i poleciałam od razu do lekarza bo raz niestety poroniłam i od takiego lekkiego krwawienia się zaczęło :( ale na szczęście okazało się, że krwawi podrażniony polip, który dziecku w żaden sposób nie zagraża. a żeby więcej nie dochodziło do takich plamień, jak to powiedział lekarz "zalecane jest zaprzestanie wspólżycia" :(