Widok
zakaz współżycia
dziewczyny, czy którejś z was podczas ciąży gin zakazał bzykania?
czy odwieszają później te zakazy?
czy to już tak do końca?
czy odwieszają później te zakazy?
czy to już tak do końca?
bzykania :) buahahaha
to zasadnicza różnica czy kchania czy dzikieg bzykania :)
Oczywiście ekarze zakazują z uwagi na np.odklejanie się łożyska albo niebezpieczne rzwarcie albo krwotoki.
Jeśli chcesz współżyć w trakcie a nie masz dolegliwści to spoko.
Zobacz artykuł na ten temat na www.feminatal.pl
bzykania buahahhaa
to zasadnicza różnica czy kchania czy dzikieg bzykania :)
Oczywiście ekarze zakazują z uwagi na np.odklejanie się łożyska albo niebezpieczne rzwarcie albo krwotoki.
Jeśli chcesz współżyć w trakcie a nie masz dolegliwści to spoko.
Zobacz artykuł na ten temat na www.feminatal.pl
bzykania buahahhaa
poważnie dziewczyny, gin zakazał nam "bzykania" całkiem i w ogóle bo coś tam się dzieje z kosmówką
i poważnie się pytam czy któraś z was tak miała i czy zakaz was obowiązywał do końca ciąży
i poważnie się pytam czy któraś z was tak miała i czy zakaz was obowiązywał do końca ciąży
troche dziwne pytanie :)
wszystko zalezy przeciez od powodów zakazu ... jesli komus zakazał z powodu małego stanu zapalnego czy infekcji, a innej parze z powodu ryzyka poronienia, odklejania się łozyska, czy zbyt wczesnego rozwierania się szyjki, to chyba koniec zakazu w tych przypadkach będzie zależał wyłącznie od lekarza
wszystko zalezy przeciez od powodów zakazu ... jesli komus zakazał z powodu małego stanu zapalnego czy infekcji, a innej parze z powodu ryzyka poronienia, odklejania się łozyska, czy zbyt wczesnego rozwierania się szyjki, to chyba koniec zakazu w tych przypadkach będzie zależał wyłącznie od lekarza
Dziękuję Yecath;) ja właśnie też mam kosmówkę za blisko szyjki i to przez to..
Bigbeat zakaz współżycia mnie nie przeraził aż tak bo jak sama napisałaś .. jest wiele sposobów
ale niestety zadałam pytanie dodatkowe żeby uściślić zalecenia i usłyszałam "NO ORGASM FOR YOU"
ale niestety zadałam pytanie dodatkowe żeby uściślić zalecenia i usłyszałam "NO ORGASM FOR YOU"