Widok

zakup mieszkania Banino

hej,Adam z tej strony,kupujemy mieszkanie u chmary,100 m2,proszę o info jak się żyje,jakie koszty.dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Super sie zyje, koszta 0 nawet w biedronce placa ci jak wejdziesz jako klient !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Człowiek normalnie pyta a ty takimi tekstami. Mieszkam w Baninie na tuchomskiej myślę że będzie Ci się dobrze mieszkać ,tylko droga lipna. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja powiem abyś przeszukał forum. Było już kilka takich tematów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw pojedź i zobacz jak wygląda droga do osiedla i od razu zignoruj zapewnienia, że po skończeniu budowy będzie zrobiona. To tak ode mnie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

q.wa. nastepny was dyma, a wy sie dajecie wiejskie burki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Powiadasz że aż 100 m??? Jak to wyliczyłes? Nawet z pow działki i strychu tyle nie bedzie !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak najdalej od chmary. Kolejny kurnik.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli chodzi o te Domy "w polu" to tragedia. Ostatnio wszystko stało w wodzie... Coś za szybko budują...ciekawe jakich materiałów używają.. GENERALNIE BYM NIE POLECAŁA
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Radzę wybrać się na budowę do Chmary I zobaczyć jak tam wygląda po deszczach oraz poczytać opinie na forum, a wnioski można wyciągnąć samemu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy przenigdy nie kupuj nic od Chmary. Machlojki w jego spółce, ubezpieczony na jakieś smieszne pieniadze wiec odszkodowania za jakiekolwiek uchybienia nawet nie zobaczysz. Na początku 7 domów, potem Mdm, wszystko fajnie, ale kosztem drogi, wiecznie wyłączonego prądu co popaliło sprzęty, szybka budowa, grzyb na ścianie malowany zaraz przed sprzedażą, wyłazi po około miesiącu (usłyszysz, że źle użytkujesz dom! ). Banino kiedyś było przyjazne do mieszkania dziś to natłok. Ktoś, kto chce mieć dom (nie mieszkanie z działką, choc nowe domy tym własnie są) nie powinien się bujać do końca życia z kredytem i żałować., że się tam osiedlił. Chyba, że nie przeszkadza ci błoto, kłocący się sądzieci bo nie ma opcji, że dogadacie się odnośnie drogi, nieuchwytny kierownik budowy i oczywiście sam Mateusz, który przyjezdza nocą, bo w dzień nie miałby szans przejścia przez osiedle spokojnie. Generalnie odradzam, jeśli masz wydać taką kupę pieniędzy, to wszędzie tylko nie tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry