Widok
załamana:(((
hej! błagam polećcie mi jakiś fajny "elegancki" lokal na wesele dla 100 osób,jestem trochę załamana bo przymierzamy się na 3 września 2005 i większość jest już zarezerwowana a my dopiero zaczęliśmy nasze poszukiwania, jestem bardzo zdziwona że juz się robi rezerwację :(
jak dla mnie to bardzo szybko! czy możecie mi powiedzieć czy zespół też już trzeba rezerwować? co jeszcze trzeba już załatwiać?proszę o pomoc
jak dla mnie to bardzo szybko! czy możecie mi powiedzieć czy zespół też już trzeba rezerwować? co jeszcze trzeba już załatwiać?proszę o pomoc
4 pory roku
Jesli nie zalezy Ci na centrum miasta - jedz do Czterech Pór Roku w Straszynie.
To osrodek szkoleniowy monopolistow gazowych, czy energetycznych. Zaden prywatny wlasciciel nie zainwestowalby takich pieniedzy w hotel - bo wiadomo, ze sie nie zwroci..
Jesli podobal Ci sie Holiday Inn - to po wizycie tam wyda Ci sie fast-foodem. Nie wiem jakie ceny panuja na miejscu, ale zabawa w tym otoczeniu jest wysmienita.
Jedzenie nienajgorsze. Generalnie w Trojmiescie jest wszedzie podobnie (poprawnie, nawet smacznie ale bez fantazji).
To osrodek szkoleniowy monopolistow gazowych, czy energetycznych. Zaden prywatny wlasciciel nie zainwestowalby takich pieniedzy w hotel - bo wiadomo, ze sie nie zwroci..
Jesli podobal Ci sie Holiday Inn - to po wizycie tam wyda Ci sie fast-foodem. Nie wiem jakie ceny panuja na miejscu, ale zabawa w tym otoczeniu jest wysmienita.
Jedzenie nienajgorsze. Generalnie w Trojmiescie jest wszedzie podobnie (poprawnie, nawet smacznie ale bez fantazji).
Witaj!
Skowo "elegancki" to polecamy Holiday Inn,mieliśmy tam wesele w lipcu,a rezerwowaliśmy na początku listopada.Sala spokojnie mieści do nawet 150 osób.Co do zespołu,fotografa czy kamerzysty to powinniście już zacząć się rozglądać,niektóre "co lepsze" zespoły mają zapełniony kalendarz na cały następny rok.Powodzenia!
Skowo "elegancki" to polecamy Holiday Inn,mieliśmy tam wesele w lipcu,a rezerwowaliśmy na początku listopada.Sala spokojnie mieści do nawet 150 osób.Co do zespołu,fotografa czy kamerzysty to powinniście już zacząć się rozglądać,niektóre "co lepsze" zespoły mają zapełniony kalendarz na cały następny rok.Powodzenia!
dziewczyny, my robiliśmy wesele w Hotelu Lival - było super. ale to kameralny lokal - zmieściło sie 50 osób. I piszę o tym hotelu po to, by pokazać jak u nas wyglądało z noclegiem. Otóż jak usłyszeliśmy cenę za nocleg, to podziękowaliśmy. Ale za to wpadliśmy na fajny pomysł, który niestety jest do zrealizowania w określonym czasie - zakwaterowaliśmy gości w akademiku przy rynku we Wrzeszczu. Warunki dobre, bo odnowiony akademik, a i do tego ceny przyzwoite.
Polecam takie rozwiązanie:-)
Polecam takie rozwiązanie:-)