Widok

zamknieta pszenna

Kto byl takim idiota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
W koncu dziury zrobia, to chyba dobrze?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym wolal aby je usuneli a nie robili i fajne jak by byly znaki z objazdem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje zabrac plyty z rolniczej.... zdecydowanie wolalem te piekne dziury. Teraz miszczowie prostej maja pole do popisu... pierwsze pismo w sprawie progow zwalniajacych juz poszlo do gminy :) a jutro zglaszam sprawe na policje :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10
Idź się leczyć lepiej a nie bawisz się w szeryfa...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nikt tu sie nie bawi w szeryfa.... mieszkam tam, chodze z dzieckiem na spacer i nie zamierzam uciekac w pole bo miszcze prostej pedza.... ps. Ty akurat juz w nie jednym watku dales popis braku logicznego myslenia co do jazdy samochodem. W zwiazku z tym z toba na ten temat nie bede wiecej rozmawial...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2
Progi zwalniajace to ty masz we łbie! W koncu nie bedzie dziur to mamy niszczyc auta przez te pieprzone progi? Jak powstana to osobiscie je w nocy zdemontuje!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
Chętnie się przyłącze a nawet browarka postawie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Może stworzyć wątek łosie banińskie ja już mam jednego niszczą parkowania na złotej pod cudzym płotem może zacznijmy zamieszczać fotki tych d..bili to przynajmniej będzie się z kogo pośmiać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie wazniejsze jest zdrowie dziecka niz twoj samochod.... proponuje zatrzymac sie popoludniu na godzinke i zobaczyc jak miszczowie pedza nie zwazajac na pieszych. Przypomne ze na Rolniczej obowiazuje ograniczenie do 40
...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie, robią drogi - zle, nie robia drog- też źle. Nie idzie dogodzić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może.w końcu chodniki też powstaną??? Kierowcy cieszmy się że dziur nie będzie i jeździjmy OSTROZNIE!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już pod płotem nie wolno parkować na Złotej a kto zabroni zakazu nie ma....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

30 obowiazuje na Rolniczej. Dzis jakis debila jechal za.mna i trabil bo.mu sie spieszylo. Jakies terenowe auto z Halnej.!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak trąbi tym bardziej wolniej jechać.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy droga nadal jest zamknięta?

Tak
To co Ty masz za auto, że niszczy się przez przejezdzanie przez progi. Jak sama nazwa mówi to progi zwalniające, chyba o tym zapominasz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niszczenie mienia publicznego to przestępstwo.

Na forum jesteście mocni w gębie, że hej!
W realu zap...cie ile wlezie po jumbostradach. Prawdziwa refleksja przyjdzie dopiero jak kogoś potrącicie, albo jak zabiorą wam prawo jazdy (co jest chyba lepszym przypadkiem - także dla was).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry