Widok

zapchany nos u niemowlaka bez kataru w nosie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moje dziecko od momentu jak skonczylo miesiac ma zapchany nos tzn nie ma kataru w nosie ale zbiera jej sie wydzielina z tylu, chyba na gardle bo widze rano jak polyka i ma charczacy oddech. byla kilka razy badana, pluca oskrzela czyste. czasami w nosku gleboko ma gile. myslalam ze to alergia ale lecialo by jej z nosa. duzo kicha, ale domyslam sie bo ja to drazni w nosie i w gardle.
czy mial ktos doswiadczenie z takim przypadkiem?
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córa tak często miała.musiałam nawilżać śluzówkę solą fizjologiczną,ale nie w aerozolu
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no moja tez tak miala, okazalo sie ze to mleko, bo refluks stwierdzili, jak jej sciagalam katarkiem, a frida jak sciagalam to nic nie bylo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez polecam katarek, jest najlepszy na gesta wydzieline w glebi noska
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki bardzo, poprosze rodzicow zeby przywiezli. a jak czesto zakrapialyscie i czy wida bylo poprawe?
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w szpitalu mówili,żeby kilka razy dziennie kropelkę soli wpuszczać,odczekać chwilę wtedy dziecko na brzuszek i wydzielina spływa już rozcieńczona solą,wtedy fridą odciągać..........
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry