Widok

zaproszenia - klej do kalki?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie

Mam pytanko do ekspertek w dziedzinie robienia wlasnorecznie zaproszen - tez mam taki zamiar :) Czym kleilyscie kalke do kartki - badz na zewnatrz jako ozdobe - badz kartke z tekstem zaproszenia w srodku? Chodzi mi o cos mocnego - ale i niewidocznego - bo kalka bedzie biala.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do wszelkiego klejenia polecam klej magic - po wyschnieciu jest przeźroczysty wiec go nie widac...
ja zreszta na swoich zawiadomieniach mialam własnie teks na kalce i przyklejalam ja do ozdobnego kartonu - nic nie widac!

A klej do tasiemek i wstążeczek? Tak, by po sklejaniu nie zostawiał plam i nie odbarwiał, nie przebijał na wierzch i nie robił w miejscu skelenia sztywnej skorupy.

dokładnie ten sam ja całe swoje zaproszenia i zawiadomienia kleiłam właśnie tym klejem i żadnych śladów nie widac!

podbijam ci wątek z moimi zaproszeniami i zawiadomieniami - przy tych ostatnich kleiłam wstążkę na rogu i musiałam ją całą posmarowac klejem - nic nie stracila na kolorze - po prostu nie widac jakby była przyklejona.

dokładnie - ten sam

tak jest, tylko Magic. Jest super, bo to profesjonalny klej introligatorski, tylko sprzedawany w detalu - mala czerwona tubka, w kazdym papierniczym dostaniesz :)

Dziekuje Wam serdecznie - jak tylko zakupie i zaczne robic zaproszenia to moze sie pochwale (jak beda udane :) )

Pozdrawiam
Dziekuje :) Kupię w przyszłym tygodniu, bo powoli będę zaczynać robić zaproszenia i pudełeczka :) Ten czas strasznie szybko leci...

klej magiczny jest chyba najlepszy z wszystkich, kleiłam nim ksiegę slubna, pudełko do ksiegi, dekoracje na salę i wszystko inne co miałam , super się sprawdza

do góry