Widok

zaproszenia slubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie !!!
Czy może wiecie , gdzie można kupić zaproszenia weselne , ale koniecznie muszą mieć pusty środek (będę sam drukował środkową treść) ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na stronie www.kfstudio.pl możesz zamówić zaproszenia, mają bardzo duży wybór, można tam zamawiać zaproszenia z nadrukiem i bez. Ja osobiście zamawiałam u nich zaproszenia z nadrukiem (naprawdę piękne) i inne czyste (bez nadruku) bo na nich będę drukować zawiadomienia o ślubie (również bardzo ładne) . Naprawdę polecam tą firmę. W jeden dzień potwierdziłam zamówienie i następnego dnia posłaniec przyniósł mi do domu zaproszenia.
polece jeszcze jedna firme w ktorej zamawialam zaproszenia slubne. Jest to firma ITD z Łodzi. moze podam strone: www.zaproszenia-itd.home.pl
ja mieszkam w wawie bylam na targach i tam wlasnie umowilam sie na spotkanie z przedstawicielem, przyjechal do mnie obejzalam, zamowilam i juz odebralam. Jestem zadowolona najszybszym serwisem w polsce, stosunkiem ceny do jakosci, mila atmoswera w trakcie prezentacji katalogow ( na targach jak i u mnie w domku). Polecam serdecznie!
www.zpr.mmx.pl

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

do góry