Widok

zaproszenia slubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie !!!
Czy może wiecie , gdzie można kupić zaproszenia weselne , ale koniecznie muszą mieć pusty środek (będę sam drukował środkową treść) ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na stronie www.kfstudio.pl możesz zamówić zaproszenia, mają bardzo duży wybór, można tam zamawiać zaproszenia z nadrukiem i bez. Ja osobiście zamawiałam u nich zaproszenia z nadrukiem (naprawdę piękne) i inne czyste (bez nadruku) bo na nich będę drukować zawiadomienia o ślubie (również bardzo ładne) . Naprawdę polecam tą firmę. W jeden dzień potwierdziłam zamówienie i następnego dnia posłaniec przyniósł mi do domu zaproszenia.
polece jeszcze jedna firme w ktorej zamawialam zaproszenia slubne. Jest to firma ITD z Łodzi. moze podam strone: www.zaproszenia-itd.home.pl
ja mieszkam w wawie bylam na targach i tam wlasnie umowilam sie na spotkanie z przedstawicielem, przyjechal do mnie obejzalam, zamowilam i juz odebralam. Jestem zadowolona najszybszym serwisem w polsce, stosunkiem ceny do jakosci, mila atmoswera w trakcie prezentacji katalogow ( na targach jak i u mnie w domku). Polecam serdecznie!
www.zpr.mmx.pl

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry