Widok
Na stronie www.kfstudio.pl możesz zamówić zaproszenia, mają bardzo duży wybór, można tam zamawiać zaproszenia z nadrukiem i bez. Ja osobiście zamawiałam u nich zaproszenia z nadrukiem (naprawdę piękne) i inne czyste (bez nadruku) bo na nich będę drukować zawiadomienia o ślubie (również bardzo ładne) . Naprawdę polecam tą firmę. W jeden dzień potwierdziłam zamówienie i następnego dnia posłaniec przyniósł mi do domu zaproszenia.
polece jeszcze jedna firme w ktorej zamawialam zaproszenia slubne. Jest to firma ITD z Łodzi. moze podam strone: www.zaproszenia-itd.home.pl
ja mieszkam w wawie bylam na targach i tam wlasnie umowilam sie na spotkanie z przedstawicielem, przyjechal do mnie obejzalam, zamowilam i juz odebralam. Jestem zadowolona najszybszym serwisem w polsce, stosunkiem ceny do jakosci, mila atmoswera w trakcie prezentacji katalogow ( na targach jak i u mnie w domku). Polecam serdecznie!
ja mieszkam w wawie bylam na targach i tam wlasnie umowilam sie na spotkanie z przedstawicielem, przyjechal do mnie obejzalam, zamowilam i juz odebralam. Jestem zadowolona najszybszym serwisem w polsce, stosunkiem ceny do jakosci, mila atmoswera w trakcie prezentacji katalogow ( na targach jak i u mnie w domku). Polecam serdecznie!