Widok

zaproszenia ślubne

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich forumowiczów. Chce się podzielić informacją. Zamówiłłem zaproszenia w firmie Dorado w Gdańsku - Wrzeszczu. Niestety żałuję. Niemiła obsługa - a nawet bardzo. Prawdą jest, że wybór mają duży, ale doradzić coś?? To chyba obce słowo dla nich. Poza tym cena z kosmosu, ale trudno - raz w życiu. Poza tym zaproszenia dostalićmy w siatce. Ciężko to przewieźć bez uszkodzenia kilku.
Reacumując - omijajcie tą firmę. Są inne.
Pozdrawiam
K.B.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam gielde kwiatowa. My dalismy 80 groszy za sztuke-pakowane po 10 sztuk. Wybor ogromny i naprawde ladne!!!!

Rina ja zamawiałam tam zaproszenia. Jestem bardzo zadowolona. I zaoszczędziłam około 2 zł na zaproszeniu z nadrukiem w porownaniu np do Dorado. I wszystkim sie podobają. Pozdrawiam

Jeśli ktoś chce kupić tanie zaproszenia niech jedzie do carrefoura lub auchan - tam są po 1,5 .Fakt że beznadziejne ale to moje zdanie.
Muszę tutaj obronić firmę Dorado - bo wydaje mi się ,ze lekko przesadzacie. Skoro macie do wyboru 900 wzorów to nikt wam nie wskaże które macie wziąć- po to są katalogi żebyście zapoznali sięz ofertą. Poza tym nie pani "lekko puszysta" powinna być kreatywna tylko wy( wybór zaproszeń to rzecz gustu) . Jęsli nie macie pomysłu od czego zacząć zobaczcie wątek Dori (motyw przewodni slubu i wesela)- np. jesli balony, zawieszki,kwiaty beda rózowe to poszukajcie zaproszeń albo całych rożowych albo wypisanych na różowo. Ja odebrałam swoje zaproszenia i jestem Bardzo zadowolona. Wybrałam w rozsądnej cenie (3,50 juz z drukiem 55szt. 0 i dostałam w PUDELKU. Mam nadzieje ,ze mnie nie zjecie.Pozdrawiam

podbijam dla Hani

poczytaj dobie o Dorado

bo byłaś już po "aferze" weselnikowej:))))))))) i wzięli się w garść....
http://www.zaproszenia-slubne.com./

ja chyba zamówie w tej firmie, takie własnie:

image
Ja tez zamowilam zaproszenia w Dorado i jest wszytsko ok, nie moge zle nic powiedziec o nich. Talko moze to ze faktycznie jest roche malo miejsca na wiele osob......... i brakuje solidnego wieszaka na okrycie wierzchnie.

Renkloda - dziękuję z ainfo. Dopiero teraz zauwazylam, ze napisalas o tym Empiku:-)

O braku profesjonalizmu świadczy już takie ostarżenie.

Pewnie! jak się nie może spełnić oczekiwać klienta to lepiej go oczerwnić i nazwać konkurencją.. wstyd...

bo ze mnie żadna konkurencja i żadnych oszczerstw tu nie wypisuje. Jestem klientką tej firmy i wypowiadam swoje zdanie na temat mojej wizyty.

Polecam zastanowić się chwilkę następnym razem i przemyśleć to co ma się do powiedzenia na forum.

dordo napisał(a):

> Witam wszystkich !!!
> Szanowni Państwo,
> Firma nasza świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie, dlatego
> też nie mogę pozostać obojętny na zarzuty i oszczerstwa, które
> na tym forum się pojawiły z ust konkurencji, która najwyraźniej
> nie radzi sobie zbyt dobrze na rynku, skoro chwyta się takich
> metod.
> Mamy zasadę, że nie zabieramy głosu na forum weselnika i nie
> prowadzimy ukrytej reklamy bądź antyreklamy, jesteśmy jedynie
> bacznymi obserwatorami.
> Każdy klient jest traktowany z należytym szacunkiem, a usługi i
> produkty dopasowujemy do potrzeb i możliwości finansowych
> klienta, tak to robimy już od 8 lat.
>
> Pozdrawiamy konkurencję z Gdyni i liczymy, że nabiorą własnej
> wartości.
hmm, no wlasnie tam bylam i nie wiem dziewczyny, ale nie mam w zasadzie nc do zarzucenia, poza tym, ze malo miejsca, a duzo ludzi:)
Pokazano mi katalogi, wszystkie kroje pisma, rodzaje nadrukow, zaproszen mnostwo... Pani doradzila w kwestii kolorow czcionek, byla otwarta na zmiany jakies w albumie dla rodzicow... doradzila w kwestii tekstu.

Nie wiem skad sie wziely te negatywne opinie. Zamowilam wlasnie tam zaproszenia:)
uff, jedno z glowy:)

ja też byłam w Dorato na Jaśkowej dolinie i też niestety mam niemiłe doswiadczenia, chociaż właściwie nie wiem czy mogę tak powiedzieć , bo właściwie nie rozmawiałam z nikim z Dorato, a to dlatego ,że .....

ale od początku

wybrałam się tam w środku dnia (więc na pewno w godzinach pracy) , drzwi były zamknięte , żadnej wywieszki - kartki na drzwiach.... jakaś Pani z sąsiedniego biura powiedziała mi, że ta pani wyszła na sekundkę to toalety i grzecznie powiedziała, żebym chwilkę poczekała.... no dobrze.... czekam czekam czekam... i nic .. Pani nie przychodzi.... ja rozumiem , że czasami można posiedzieć troszkę w toalecie, ale nie prawie pół godziny....
(pół godziny i wierzcie mi nie przesadzam)
ja nie jestem z żadnej konkurencji!jestem zwykłą dziewczyną, która miała okazję poznać tą taką lekko puszystą Panią, która naprawdę z ręką na sercu z profesjonalizmem nie miała nic wspólnego!!!!a teraz najlepiej powiedzieć, że to konkurencja Państwa oczernia, bo coś trzeba zrobić żeby dziewczynom na forum się usprawiedliwić...jakoś pozytywnych opinii o Państwu też nigdzie nie można znaleźć, po 8 latach bycia na rynku....hmmmm dziwne!!!!!!!!może tak zmienić podejście do klienta i nie trzeba będzie się tak tłumaczyć!:))))
No i dobrze... A ja dzisiaj sama sprawdze, bo sie tam wybieram... A do Gdyni mam daleko:) Zdam relacje.

Witam wszystkich !!!
Szanowni Państwo,
Firma nasza świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie, dlatego też nie mogę pozostać obojętny na zarzuty i oszczerstwa, które na tym forum się pojawiły z ust konkurencji, która najwyraźniej nie radzi sobie zbyt dobrze na rynku, skoro chwyta się takich metod.
Mamy zasadę, że nie zabieramy głosu na forum weselnika i nie prowadzimy ukrytej reklamy bądź antyreklamy, jesteśmy jedynie bacznymi obserwatorami.
Każdy klient jest traktowany z należytym szacunkiem, a usługi i produkty dopasowujemy do potrzeb i możliwości finansowych klienta, tak to robimy już od 8 lat.

Pozdrawiamy konkurencję z Gdyni i liczymy, że nabiorą własnej wartości.
Witam.....
Trafilam na wątek odnośnie firmy Dorato i musze przyznać,że również nie jestem zadowolona z tej firmy.Ja wprawdzie nie kupiłam tam zaproszeń lecz balony.Ale jak sie potem okazało balony były stare i przeleżałe.Po nadmuchaniu pękały same i rozsypywały sie w drobny mak.Więc w trakcie śluby miałam niezłego stresa abys pękające balony nie wpdałay gościom do talerzy.Na szczęscie obyło sie bez takich niemiłych przygód.
Odradzam tą firmę !!!!!
Sa piekne zaproszenia, ale ceny tez sa....nieziemskie!!! Takie, ktore mi sie podobaly kosztowaly ponad 5 zl za sztuke, ale niestety-nie dam tyle kasy za zaproszenia, ktore predzej czy pozniej znajda sie w koszu na smieci :((( Tez wiec jestem na etapie poszukiwan i zycze powodzenia :)))

Witam,

Ja również byłam w tej firmie i chciałam zamówić zaproszenia jednakże nie skorzystałam z ich oferty. Obsługa - kiepska - pani jakaś mało kreatywna. Chciałam zamówić inne koperty o innym rozmarze - odpowiedź pani - nie ma takiej możliwości. Reasumując: nie idą za klientem i jego potrzebami. Bardzo mi sie to nie podobało....

Zaproszenia robiliśmy z narzeczonym sami. Efekt końcowy - REWELACYJNY!!

Goście - zachwyceni zaproszeniami, które ocenili jako bardzo orginalne.

Zachęcam więc do realizacji zaproszeń według własnego uznania i pomysłu. Zobaczycie jak będziecie zadowoleni ze swojego "dzieła". :))
image
Dziękuje, juz powoli tez mysle nad zaproszeniami, ale chce kupic, i poszukac jakis ciekawych i ladnych.
Tak! Kupujemy takie same dla wszytskich, no chyba, że zabraknie to wezmiemy jakies inne.

image
Mam pytanie, czy wasze zaproszenia sa jednakowe dla wszystkich, taki sam wzóra , np. kupujecie 50 zaproszeń takich samych?