Widok

zaproszenie dla delegacji

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym dac zaproszenie dla Firmy, tylko nie wiem jak to ująć w zaproszeniu???Chcialam napisać " zapraszam PH (nazwa firmy)", jednak moja siostra mówi, że pisze się"zapraszam delegację PH (nazwa firmy). Co o tym sądzicie??

Beti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kolegom z biura oraz Szefowi porozdawałam zawiadomienia - bez nazwisk, nazw itp. - po prostu zawiadomienie
no, zależy od tego, jak duża jest firma
i czy to ma być również zaproszenie na wesele

tak szefostwo dostanie osobno zaproszenie, ale tez chciałabym zaprosić delegację

Beti
Beatinka i jak to rozwiązałaś ?

dziewczyny macie jakies pomysły ?

image
image
a dlaczego zakładasz że przyjdzie tylko delegacja?
ja napisałam że zapraszam Kolezanki i Kolegów z Wydziału :) i wszyscy przyjdą :) i bardzo mi miło z tego powodu :)

image
bo w jego firmie są wesela co rok , i tak jest ustalone od wieków , że przychodzi delegacja 6 osobowa.

image
image
Pomaranczko ja tego jeszcze nie rozwiązałam, nie wiem jak mam to napisac w zaproszeniu. chciałabym zeby przyszła delegacja, ale czy powinnam napisać w zaproszeniu tylko nazwe firmy???Mysle, ze tak zrobie, a firma dostając takie zaproszenie deleguje kilku pracowników.A może pisze sie "delegacje (i tu nazwa firmy).?????

Beti
ja napisałam tak : "Delegację firmy Xxxx YYYyyy Polska Sp. z o.o."

image
image
A ja napisałam na zawiadomieniu: koleżanki i kolegów z ...... co prawda oficjalnie od jutra już tam nie pracuję ale z tego co wiem jakaś delegacja się wybiera ale ja ich na wesele nie proszę

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co zrobić jeśli z pewnych powodów nie chce sie zawiadamiac wszystkich "kolegów" z pracy
ja napisałam "zapraszam delegacje Urzęduxxxxxxxxxxx"
Myślę że tak jest ok

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
a ja własnie mysłałam, ze bardziej prawidłowo jest "zapraszam ..(tu nazwa firmy), bo wiadomo, ze nie przyjdzie cała firma, tylko sie kogos deleguje, ale juz sama nie wiem....a jak inni piszą????

Beti
a jak inni to rozwiązali???

Beti
up

Beti
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie...jak wypisać zawiadomienie które ma dotyczyć i kolegów i szefostwo? Tak żeby wyszło ładnie :)

image
tylko, że ja chcę napisać zaproszenie dla delegacji

Beti
wręcz zawiadomienia wybranym osobom

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
ja pisałam kiedyś Serdecznie zapraszają Pracowników Firmy................

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Do Dori: a też chciałaś żeby przyszła delegacja, tak???

Beti
ja robiłam tego typu zaproszenia dla kogoś Na własny ślub i wesele z pracy zaprosiłam wybrane osoby

A nie możesz po prostu napisać zaproszenia ogólnego dla całej firmy i w treście napiać

.. zapraszają na ślub Dyrektora "???" wraz z pracownikami ...

wiadomo, że wszycy z pracy przychodzą na ślub a tylko jakaś delegacja lub ludzie z kórymi jesteś bardziej zżyta w firmie
:) ja w zawiadomieniu napisałam Koleżanki i Kolegów z Wydziału :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja napisałam że " mam zaszczyt zawiadowić pracowników firmy .XXXX o uroczystości zawarcia związku małżeńskiego która odbędzie sie ...... i " po uroczystości zaślubin z przyjemnością będziemy gościć dwie osoby delegacji na przyjęciu weselnym które odbędzie się .....

szefostwo dostało osobne zaproszenie
image
oo dobre, venus fajnie to napisane :D
image
Wywieszam w widocznym miejscu Zawiadomienie, w którym piszę kto, gdzie i kiedy bierze ślub, i na dole jest dopisek w stylu:" zapraszamy Wszystkich Przyjaciół którzy chcieliby dzielić z nami radość tej wyjątkowej chwili na uroczystość zaślubin" czy coś w tym rodzaju. A jeśli chodzi o wesele to konkretnym osobom z pracy dałam normalne zaproszenie.
image

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry