Widok

zaproszenie dla delegacji

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym dac zaproszenie dla Firmy, tylko nie wiem jak to ująć w zaproszeniu???Chcialam napisać " zapraszam PH (nazwa firmy)", jednak moja siostra mówi, że pisze się"zapraszam delegację PH (nazwa firmy). Co o tym sądzicie??

Beti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie możesz po prostu napisać zaproszenia ogólnego dla całej firmy i w treście napiać

.. zapraszają na ślub Dyrektora "???" wraz z pracownikami ...

wiadomo, że wszycy z pracy przychodzą na ślub a tylko jakaś delegacja lub ludzie z kórymi jesteś bardziej zżyta w firmie
:) ja w zawiadomieniu napisałam Koleżanki i Kolegów z Wydziału :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja napisałam że " mam zaszczyt zawiadowić pracowników firmy .XXXX o uroczystości zawarcia związku małżeńskiego która odbędzie sie ...... i " po uroczystości zaślubin z przyjemnością będziemy gościć dwie osoby delegacji na przyjęciu weselnym które odbędzie się .....

szefostwo dostało osobne zaproszenie
oo dobre, venus fajnie to napisane :D
Wywieszam w widocznym miejscu Zawiadomienie, w którym piszę kto, gdzie i kiedy bierze ślub, i na dole jest dopisek w stylu:" zapraszamy Wszystkich Przyjaciół którzy chcieliby dzielić z nami radość tej wyjątkowej chwili na uroczystość zaślubin" czy coś w tym rodzaju. A jeśli chodzi o wesele to konkretnym osobom z pracy dałam normalne zaproszenie.
do góry