Widok

zaproszenie na chrzest -proszę o radę....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dostaliśmy z mężem zaproszenie na chrzest 5 dni przed imprezą, jesteśmy mocno zaskoczeni -wczęsniej nikt nie wspominał,że impreza ma się odbyć niebawem, dodam,że w przed dzień chrzcin nasze dziecko ma koncert -przygotowuje się w szkole od 3 mcy, nie ma opcji abyśmy to opuścili, dodam,że musimy w jedną stronę pokonać prawie 400 km , to zbyt męczące aby w ciagu doby przejechać 800km a następnego dnia do pracy, nie mamy opcji urlopów, dodam,że to bliska rodzina -męża siostra , uważam,że zaproszenie stanowczo za pózno zostało wyslane-doam,że również nie zadzwonili do nas , brak szacunku i tyle.... nie lubię takich sytuacji, bo to bliska rodzina i powinniśmy tam być , ale skłaniamy się do poinformowania o naszej nieobecności,prezent wyślemy pocztą , pewnie będzie złość i fochy, no ale zostaliśmy potraktowani bardzo nieładnie tak uważam, proszę o Wasze opinie .Jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tej sytuacji zrobiłabym tak, jak planujesz - Wasze dziecko ma koncert, chrzciny są daleko, nie dacie rady i tyle... Może to, że nie zadzwoniono do Was, tylko wysłano zaproszenie pocztą, świadczy o tym, że nie liczyli na Wasze przybycie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kami, po prostu do nich zadzwoń, nie szukaj rad i wsparcia na forum.
też mi to przeszło przez myśl... smutne , ale prawdziwe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

do góry