Widok

zaproszenie przez sms

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! czy któraś z Was zapraszała znajomych na ślub smsem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
faux pas :>
image
eeee :/
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
A slub wziąć mailem ;-).
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

no rzeczywiście trochę przegięcie......od razu skojarzyły mi się masowo wysyłane smsy z życzeniami świątecznymi których nikt do końca nie czyta....
Powiem tak skoro stac Cie na zorganizowanie wesela to poswiec 300 zl na zaproszenia....... Ja stawiam na klase a wysylanie smsa oznacza brak dobrego wychowania oraz braku wyczucia smaku.... ja bym tak nie zrobila...... wszystkim bez wyjatku wreczylam odpowiedni zawiadomienie i zaproszenie.....
tylko zaproszenia
imageimage
Zdecydowane nie dla sms-a.

http://www.doslubujaguar.pl
ja spotkałam sie z takim czymś - w piatek wieczorem sms-em wysłanym z netu gośc odwołał swoje przybycie na ślub i wesele
wg mnie to bardzo nieeleganckie zachowanie
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
nie wypada!
według mnie to również jest takie "niesmaczne". Oprę się tutaj na własnym doświadczeniu...przyjaciel !!!!! (taaa) mojego S. niby wysłał nam papierowe zaproszenie. No cóż - niby wina poczty, że nie dotarło (do wszystkich innych tak) i na tydzień przed ślubem dostaliśmy sms-a z zaproszeniem. Niby słownie wiedzieliśmy, że jesteśmy zaproszeni, ale ciągle tłumaczyłam mojemu S., że może jesteśmy zaproszeni tylko do USC a na wesele to już może niekoniecznie i dopóki zaproszenia nie zobaczę to nie kupuję sukienki. Tak więc, na tydzień przed uroczystością kupowaliśmy stroje itp...
Po pierwsze poczułam się jak gość z listy rezerwowej, że ktoś im odmówił to, żeby zapełnić lukę - zaprosili Nas.
Po drugie nie miałam ochoty jechać - no ale że to przyjaciel z dzieciństwa mojego S. to się uparł i pojechaliśmy - ale niestety niesmak pozostał.
image
nie rozumiem jak można wysłać zaproszenie na ślub smsem..
image
image

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry