Widok

zarobki w KFC?

ktoś może naświetlić jak tam jest? chodzi o matarnię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak Matarnia, w Sopocie tak 2 miesiące temu było trochę ponad 6 zł netto na początek, po jakimś czasie miało skoczyć do 8 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracowałam w KFC w sumie półtora roku, praca fajna na początek, przyjmują w praktycznie każdym wieku i, co istotne, dostaje się od razu umowę o pracę. Pierwszy miesiąc faktycznie słabo, bo bodajże 8zł brutto/h + 0,70zł netto ekwiwalentu (tak było 2 lata temu). Ja pracując mniej więcej cały etat (umowa na 3/4) dostawałam 1400-1500zł netto/msc, można mniej, można nieco więcej :) nadgodziny płatne 200%, ale liczone powyżej całego etatu, bez względu, jaki masz w umowie. Bardzo fajna atmosfera i częste imprezy, choć praca ze względu na specyfikę praca raczej dla osób uczących się, chcących pogodzić pracę z nauką :)
KFC to przeciez AmRest, a oni płaca o wiele lepiej, wystarczy poczytac forum pracowników pod adresem gowork.pl/opinie_czytaj,9363 i wszystko staje sie jasne.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry