Widok
zasady na forum
Tak sobie mysle obserwujac rozne wypowiedzi, ze moglybysmy razem sprawic, aby to forum bylo bardziej przyjazne. Wszystko w naszych rekach. Najwiecej sporow i niemilych wypowiedzi dotyczy watkow na temat roznych firm z branzy slubnej i wiecie co?
Mysle, ze jest na to metoda.
Poniewaz reklamy nie da sie ominac i zreszta jest ona potrzebna osobom, ktore danej sprawy szukaja, mozemy wplynac na to, aby forma przekazywania informacji o firmach byla inna.
Jezeli ktos spyta: czy znacie jakas makijazystke (na przyklad), ograniczmy sie do slow: polecam pania... i koniec bez mowienia ze ktos jest gorszy, albo ze nie polecam pani... reklamy negatywnej nie potrzeba nam tutaj, poniewaz czesto jest ona nieprawdziwa, a skupmy sie na reklamie pozytywnej.
Wtedy w danym watku pojawi sie kilka opinii o polecaniu roznych osob i firm, zas osoba, ktora szukala tej informacji, sama sobie wybierze co dla niej najlepsze. W ten sposob zapewnimy sobie szeroka informacje bez obrazliwych slow.
Co o tym myslicie?
Jezeli sie zgadzacie, to prosze zacznijmy od dzis tak robic: )
ps. wyszlo mi to, jak jakis patriotyczny apel, hihi
Mysle, ze jest na to metoda.
Poniewaz reklamy nie da sie ominac i zreszta jest ona potrzebna osobom, ktore danej sprawy szukaja, mozemy wplynac na to, aby forma przekazywania informacji o firmach byla inna.
Jezeli ktos spyta: czy znacie jakas makijazystke (na przyklad), ograniczmy sie do slow: polecam pania... i koniec bez mowienia ze ktos jest gorszy, albo ze nie polecam pani... reklamy negatywnej nie potrzeba nam tutaj, poniewaz czesto jest ona nieprawdziwa, a skupmy sie na reklamie pozytywnej.
Wtedy w danym watku pojawi sie kilka opinii o polecaniu roznych osob i firm, zas osoba, ktora szukala tej informacji, sama sobie wybierze co dla niej najlepsze. W ten sposob zapewnimy sobie szeroka informacje bez obrazliwych slow.
Co o tym myslicie?
Jezeli sie zgadzacie, to prosze zacznijmy od dzis tak robic: )
ps. wyszlo mi to, jak jakis patriotyczny apel, hihi
dokladnie o to mi chodzilo : ) aby uchronic sie od negatywnych opinii na forum, potoku zlych slow, a jedynie moc zbierac informacje. Bo przeciez i tak decyzje kazda z nas podejmuje po sprawdzeniu tych informacji; ) przeciez inteligentne z nas babki; ) na pewno nie uwierzymy w informacje wyssane z palca, bo czesto zlosliwie konkurencja takie zamieszcza. Ja ufam w nasz rozsadek i zdolnosc do podejmowania madrych decyzji, stad moj watek : )
taaaaa....
kazda pliszka swoj ogonek chwali
bylem juz na weselach, gdzie zespol drogi jak cholera, super spiewal, rozplywal sie w zachwytach co do swoich umiejetnosci i owszem, spiewal super, ale po 20 minut, a potem 30 minut przerw
uwazasz, ze na spotkaniu z nimi sie dowiesz 'a wie pani, my robimy przerwy 30 minut, zeby nie bylo niejasnosci'
a kwiaciarnia super, robimy tanie wiazanki, a jakze i ladne, a potem wiedna po 2 godzinach, tego sie dowiesz?
kazda pliszka swoj ogonek chwali
bylem juz na weselach, gdzie zespol drogi jak cholera, super spiewal, rozplywal sie w zachwytach co do swoich umiejetnosci i owszem, spiewal super, ale po 20 minut, a potem 30 minut przerw
uwazasz, ze na spotkaniu z nimi sie dowiesz 'a wie pani, my robimy przerwy 30 minut, zeby nie bylo niejasnosci'
a kwiaciarnia super, robimy tanie wiazanki, a jakze i ladne, a potem wiedna po 2 godzinach, tego sie dowiesz?
Zawsze jest ryzyko ale w tym przypadku mniejsze - pomyśl logicznie :
a) wiarygodny jest bardziej ten kto z tobą porozmawia i pokaże film a poleci go jedna osoba
b) czy pięć osób a facet będzie bez filmu i kiepsko będzie się z nim rozmawiało albo będzie kombinował.
A co do przerw zawsze można to ustalić . A jak dalej na weselu będą takie krótkie przerwy zawsze można zwrócić uwagę.
a) wiarygodny jest bardziej ten kto z tobą porozmawia i pokaże film a poleci go jedna osoba
b) czy pięć osób a facet będzie bez filmu i kiepsko będzie się z nim rozmawiało albo będzie kombinował.
A co do przerw zawsze można to ustalić . A jak dalej na weselu będą takie krótkie przerwy zawsze można zwrócić uwagę.
No nareszcie jakis logiczny watek ktos rozpoczal.:))Ja tez zauwazylam, ze niektorzy tutaj sie barrdzo ostro obrzucaja blotem , nie sprawdzajac informacji. Te wszystkie negatywy jak bank robi obrzydliwa konkurencja, chcac sie wyeliminowac. To najprostszy i najbardziej prymitywny sposob.Niektore forumki to oj i aj delikatnie na niektorych watkach a w innych to jada po calosci az zal bierze , ze niby takie one delikatne i elokwentne a bloto az sie wylewa.Ludzie, żółć to wylewajcie w domu a nie psujcie forum, bo to zaczyna byc idiotyczne co tu sie dzieje.,Wzajemne gnojenie do niczego nie prowadzi a robi niepotrzebny ferment. Pozwolcie nam samodzielnie wybierac a nie sugerowac sie fermentowanymi i opluwanymi opiniami obrzydliwej konkurencji, bo tej jest pelno wszedzie. To jest paskudne. Czy chcialybyscie aby ktos wam oplul wasze wesele, zanim do niego dojdzie?????To wiec sie tak poczujcie zanim wystawicie kolejna obrzydliwie klamliwą opinie na temat, ktorego nie sprawdzilyscie. Bo to jest wredne!!!!!I kazdy z nas jest na tyle dorosly, zeby sobie sam sprawdzic salon sukien, dj,,sale, fryzjera czy makijazystke na wlasnej skorze a nie jak sroki leciec wszystkie. Czy do slubu tez macie takiego samego mezczyzne???Czy moze same go sobie wybralyscie. A moze forumki wam podpowiedza, czy wasz aby napewno jest dobry bo kolezanka to mi powiedziala...itpLudzie, troche dojrzalosci, ...nawet jak macie po ...nascie lat..... pozdrawiam katrina
Witam
Masz racje, i jakos o dziwo nikt tego watka ni podejmuje. gdyby trzeba bylo nawrzeszczec lub skrytkowac to zaraz by szly watki jeden za drugim a teraz cisza???nikt nie ma nic tudo powiedzenia????Wiwat wszystkim konfidentom i falszywcom. A jednak mamy racje. AUTOREKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUSTWO pt o jezu ale to sliczne, ja tez chce, ja tez chce. I zaloze sie, ze spory kawalek watkow pisze jedna osoba pod roznymi nickami, szczeglnie te chwalace sie co niemiara. OBRZYDLIWe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz racje, i jakos o dziwo nikt tego watka ni podejmuje. gdyby trzeba bylo nawrzeszczec lub skrytkowac to zaraz by szly watki jeden za drugim a teraz cisza???nikt nie ma nic tudo powiedzenia????Wiwat wszystkim konfidentom i falszywcom. A jednak mamy racje. AUTOREKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUSTWO pt o jezu ale to sliczne, ja tez chce, ja tez chce. I zaloze sie, ze spory kawalek watkow pisze jedna osoba pod roznymi nickami, szczeglnie te chwalace sie co niemiara. OBRZYDLIWe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!