Widok
Wlascicielka antypatyczna i ma klopoty z pamięcią!!!
Jezeli się jednak zdecydujesz na to ryzyko to lepiej każdy, nawet najmnieszy uzgodniony szczegół, potwierdzaj z nią na piśmie - inaczej wszystkiego się wyprze...
No i ten piec na srodku - brak kontaktu wzrokowego gości tańczących z siedzącymi - mnie to przeszkadzało. Kafle na podłodze gdzie się tańczy też sa fatalnym pomysłem. Za tą cenę widzioałem duże lepsze miejsca.
Aha i jeszcze jedno. Para młoda siedzi tuż przy wejściu do kibelka! - troszkę nie smaczne.
NIE POLECAM ZAŚCIANKA
Jezeli się jednak zdecydujesz na to ryzyko to lepiej każdy, nawet najmnieszy uzgodniony szczegół, potwierdzaj z nią na piśmie - inaczej wszystkiego się wyprze...
No i ten piec na srodku - brak kontaktu wzrokowego gości tańczących z siedzącymi - mnie to przeszkadzało. Kafle na podłodze gdzie się tańczy też sa fatalnym pomysłem. Za tą cenę widzioałem duże lepsze miejsca.
Aha i jeszcze jedno. Para młoda siedzi tuż przy wejściu do kibelka! - troszkę nie smaczne.
NIE POLECAM ZAŚCIANKA
bardzo ogólnie napiszę, ponieważ myffa ma tam wesele i nie chcę jej psuć nastroju.
Komin na śrdku bardzo przeszkadza, nie ma kontaktu tańczących z resztą, a i orkiestra nie widzi wszystkich, więc tylko zwraca się do tańczących, a o reszcie zapomina :-(((
no i te kafle na podłodze... slisko i kurzy się mocno, a włascicielka antypatyczna, więcej ew. na prv
Komin na śrdku bardzo przeszkadza, nie ma kontaktu tańczących z resztą, a i orkiestra nie widzi wszystkich, więc tylko zwraca się do tańczących, a o reszcie zapomina :-(((
no i te kafle na podłodze... slisko i kurzy się mocno, a włascicielka antypatyczna, więcej ew. na prv
A ja słyszałam bardzo dobre opinie o Zaścianku dlatego zdecydowałam się mieć tam swoje wesele. Kobietka która tym zarządza była dla nas bardzo miła, poza tym dała nam kontakt do różnych zespołów muzycznych, cukiernii itp. Widać że się na tym zna. Poza tym przed podjęciem decyzji pozwoliła nam obejrzeć jak wygląda u nich wesele. Bardzo mi się podobała. Jest otwarta na własne propozycje przystrojenia sali. Kominek na środku sali też mi się podoba bo wprowadza trochę klimatu w części do tańczenia. Jeżeli chodzi o zarzut że orkiestra zajmuje się tylko tymi z parkietu to zabezpieczyliśmy się w ten sposób że u nas orkiestra wychodzi do stołów z akordeonami i mają wciągnąć ludzi do śpiewania biesiadnego. Zreszta znam ludzi którzy byli tam na różnych imprezach i są zadowoleni. Pozdrawiam