Widok
zawiadomienia ślubne do pracy
Czy powinno się zaprosić osoby z pracy na ślub? Wszyscy wiedzą, kiedy to nastąpi no i większosć czynnie uczestniczyła w emocjach sukienkowych. Jestem najmłodsza i właściwie byłoby miło, gdyby ktoś zawitał, ale nie chcę nikogo spinać. Czy ktoś miał już taką sytuację? Ogłosic na forum czy wręczyć zaproszenia? Help!
też się nad tym zastanawiam, spotkałam się z taki rozwiązaniem problemu: wypisano jedno zawiadomienie o terminie i m-cu ślubu dla wszystkich pracowników firmy X, każdy mógł się zapoznać w sekretariacie u miłej pani sekretarki, która gdzieś wyeksponowała to zawiadomienie w widocznym m-cu
nie wiem natomiast jak z szefostwem, może wypadałoby szefa osobiście poinformować i zaprosić na ślub, to chyba zależy od naszych układów z nim
ciekawa jestem innych odpowiedzi na to pyt.
pozdr
nie wiem natomiast jak z szefostwem, może wypadałoby szefa osobiście poinformować i zaprosić na ślub, to chyba zależy od naszych układów z nim
ciekawa jestem innych odpowiedzi na to pyt.
pozdr
mam ten sam problem. W moim przypadku powieszenie informacji na tablicy ogloszen czy w sekretariacie nie zda egzaminu, bo pracuje w bardzo duzej firmie (samych sekretariatow jest chyba z 20!). chcialabym zaprosic wybrane osoby z roznych dzialów. A co do szefa - to tez nie mam pojecia jak to zrobic??? chyba wypada pojsc osobiscie i wreczyc zawiadomienie. Moze ktos ma jakis pomysl????? dzieki
Ja na zebraniu mojego działu poinformowałam wszystkich o moim ślubie i zaprosiłam, po czym przekazałam na ręce szefowej zawiadomienie o ślubie skierowane do całego działu, zaproszenie zostało powieszone na tablicy ogłoszeń. Na ślub przyszła delegacja kilkuosobowa z kierownikiem na czele i bardzo sie z tego cieszyłam.