Widok

zawiadomienia ślubne do pracy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy powinno się zaprosić osoby z pracy na ślub? Wszyscy wiedzą, kiedy to nastąpi no i większosć czynnie uczestniczyła w emocjach sukienkowych. Jestem najmłodsza i właściwie byłoby miło, gdyby ktoś zawitał, ale nie chcę nikogo spinać. Czy ktoś miał już taką sytuację? Ogłosic na forum czy wręczyć zaproszenia? Help!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też się nad tym zastanawiam, spotkałam się z taki rozwiązaniem problemu: wypisano jedno zawiadomienie o terminie i m-cu ślubu dla wszystkich pracowników firmy X, każdy mógł się zapoznać w sekretariacie u miłej pani sekretarki, która gdzieś wyeksponowała to zawiadomienie w widocznym m-cu
nie wiem natomiast jak z szefostwem, może wypadałoby szefa osobiście poinformować i zaprosić na ślub, to chyba zależy od naszych układów z nim

ciekawa jestem innych odpowiedzi na to pyt.
pozdr
Ja powiesiłam zawiadomienie w pracy na tablicy ogłoszeń:)
mam ten sam problem. W moim przypadku powieszenie informacji na tablicy ogloszen czy w sekretariacie nie zda egzaminu, bo pracuje w bardzo duzej firmie (samych sekretariatow jest chyba z 20!). chcialabym zaprosic wybrane osoby z roznych dzialów. A co do szefa - to tez nie mam pojecia jak to zrobic??? chyba wypada pojsc osobiscie i wreczyc zawiadomienie. Moze ktos ma jakis pomysl????? dzieki
Ja wręczyłam zawiadomienia osobom, z którymi jestem jakoś bliżej zaprzyjaźniona, a jedno ogólne zawiadomienie postawiłam w sekretariacie.
Bardzo dobrze funkcję zawiadomienia o ślubie spełnia e-mail. Ładnie napisane zawiadomienie, wysłane do współpracowników jest bardzo miłym gestem.
Ja na zebraniu mojego działu poinformowałam wszystkich o moim ślubie i zaprosiłam, po czym przekazałam na ręce szefowej zawiadomienie o ślubie skierowane do całego działu, zaproszenie zostało powieszone na tablicy ogłoszeń. Na ślub przyszła delegacja kilkuosobowa z kierownikiem na czele i bardzo sie z tego cieszyłam.
Nie masz takieg obowiazku , chyba , ze jestes z kims bardzo blisko zaprzyjazniona.

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry