Widok

zawieszki-ile??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chce zrobić zawieszki na alkohol.ale jak to robicie??powiedzmy, ze bede miała 150 l wodki, to na kazda zawieszke???a moze robicie tak, ze np. na częśc, a wtedy wymieniacie??

Beti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam 100 osób

zawieszek robie około 50 ...potem bede przewieszać :)

image
image
Z tym przewieszaniem zawieszek jest różnie... U nas Świadkowie zapomnieli o zawieszkach i pare rozdań na stoły nie miały zawieszek; dopiero po mojej interwencji Śiadkowie poprawili się. Tak więc ja proponowałabym zrobić choć połowę zawieszek ( czyli 150). Pozdrawiam
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
Jasne - jesli wódka bedzie wytarta - znaczy butelki po mrozeniu żeby nie miały rosy to można przewieszać i wystarczy jakieś 50-60% zawieszek na 100% butelek wódki, gorzej bedzie jak nie wytrą, bo wtedy zamoczą sie zawieszki i nie będą do niczego uzyteczne :(

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
przeciez jak się robi samemu to jest praktycznie zerowy koszt,
a komu będzie się chciało przewiszać w środku wesela, na pewno nie świadkowi, któremu bedzie wszystko jedno czy zaniesie wódkę z czy bez

.
No jesli swiadek to rzeczywiście może troszkę "olać" ale jesli zleci się to kelnerom, to przeciez w ramach swojej pracy to chyba powinni zrobić...... chociaż... to wszytko zależy od człowieka i jego podejśvia do prawidłowego obsłużenia gości...

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
no właśnie, nie wiadomo :)

.
A ja będę miała na wszystkich butelkach które będą zawiezione na salę weselną. U mnie nie ma szans z przewieszaniem bo mam skomlikowane dość.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
ja bym nie powiedziala, ze to jest zerowy koszt, bo musze kupic dwa rodzaje papieru z Cezexu, tak jak do zaproszen, takze dla mnie to jest koszt

Beti
no mi sie akurat udało :)
łącznie za zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki zapłaciłam 20zł, czyli cenę kalki

.
papier z Cezex kupiłam za 34 zł :))
+ ozdoby ,,, wydam gdzieś jakieś 70 zł .... jak zaszalęję to może 100 zł :)))

image
image
czyli w sumie za wszystko około 100 zł :)))

image
image
tak czytam o tych zawieszkach i chccialabym je miec! niestety moje zdolnosci manualne sa marne - nie mam pojecia o kosztach znacie jakas cene ?

image
E-Milka napisał(a):

> tak czytam o tych zawieszkach i chccialabym je miec! niestety
> moje zdolnosci manualne sa marne - nie mam pojecia o kosztach
> znacie jakas cene ?
>

jakeies 1-1,50zł/szt Wszystko zawsze zalezy od rodzaju papieru i wzoru, czyli dodatków no i pracochłonnosci

dziekuje Dori , musze to przemyslec musialabym miec jakies 100

image

najlepiej zamówić mniej i później przekładać bo i tak większość później zostaje a jak szukasz ciekawego projektu zawieszek to można zamówić w agencji magicprojects. Ja tam zamawiałam zawieszki z humorystycznymi napisami i wyglądało to super!

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry