Widok

zdjęcia-ile to kosztuje

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam ważne pytanie. zanim zaczniemy szukać fotografa na nasz ślub (7 maj :)))) chcemy mniej więcej zoriętować się ile to kosztuje. Szukamy na forum ale wszędzie tylko jakaś wojna kto jest lepszy, a my nie mamy ile na to szykować money. Jeśli ktos już jest zoriętowany ile kosztują zdjęcia z kościoła i plenery bardzo prosimy o jakieś ceny? pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki i forumowiczów, aśka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukajcie a znajdziecie :-)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34251966
my bierzemy slub 18 czerwca i fotograf zaproponował nam dwa wyjscia:
1. zdjecia tylko z kosciola i spaceru -600zl
2. zdjecia z kosciola..spaceru i wesela- 800zl
poza tym robi przepiekne zdjecia wiec warto w to zainwestowac
Witam!!
Ja z dodzwonieniem się nie miałam żadnego problemu, a wydzwaniałam do nich w ostatnich dniach często...
Na stronie internetowej macie do wyboru kilka numerów telefonów - i komórkowe i stacjonarne oraz mail'a:
www.bw.dj.pl
Gdyby ktoś nie mógł znaleźć to podaję mail'a i poproście o ofertę cenową:
blackandwhite@bw.dj.pl

Pozdrawiam,

Wiktoria
Jestem tu nowa. Przegaladalam to forum i w zwiazku z tym, ze wlasnie szukam fotografa, ciekawi mi ile kosztuje sesja w Black&white. Duzo o tej firmie piszecie, zdjecia mi sie pdoobaja, ale za nic w swiecie nie moge sie do nich dodzownic :( caly czas abonent niedostepny. Dlatego napiszcie mi orientacyjna cene - jesli sie orientujcie

z gory dzieki
Z tego, co się dowiadywałam wcześniej, to np.
@@Szwabowicz z Wawy za całodzienny (do 21:00)reportaż ślubny (ok.400zdjęć) bierze 2500zł + koszty dojazdu...
@@Montownia Snów też z Wawki za fotoreportaż z przygotowań + pozowana sesja w plenerze + fotoreportaż z kościoła/urzędu + pierwszy taniec i toast na weselu bierze 2500zł + koszty materiałów (zużycie materiałów: 10 - 20 rolek-za każdy od 70-135zł) + koszty zużycia benzyny...
@@Fabryka Zdjęć za 150-250 zrobionych zdjęć w tym 50 wywołanych chce 1600-1800zł...
@@niejaki Marcin Mazur chce za pakiet platynowy 3500zł...dokładnie nie pamiętam cennika, ale jak ktoś chce niech sprawdzi sobie na stronie www...

O fotografach z 3miasta nie będę pisała, ponieważ niektórzy mogą poczuć się urażeni, że zdradzam Ich ceny...Na pewno są o wiele niższe niż tych z Warszawki...Choć powiem Wam jedno - żaden profesjonalny Fotograf nie będzie tani!!...jeśli jest bardzo tani, niech Wam się zapala "czerwone światło", że coś z nim musi być nie tak...

Wiktoria
Ceny zrobienia fotoreportażu ze ślubu zależą od wielu czynników, podaję Ci tylko orientacyjne ramy cenowe.

- Cały dzień zdjęciowy to jest:

a) fotoreportaż z przygotowań do ślubu
b) błogosławieństwo rodziców
c) sesja zdjęciowa
d) zdjęcia z uroczystości zaślubin w kościele, (posiadam upoważnienie do fotografowania w kościołach)
e) profesjonalny fotoreportaż z przyjęcia weselnego - wesela

OTRZYMUJESZ:

80 odbitek w formacie 13x18 cm
6 negatywów FUJIPRESS 400 po 36 klatek
2 płyty CD z zeskanowanymi zdjęciami w rozdzielczości 2000x3000 dpi

CENA PODSTAWOWA 750 ZŁ
ewentualne dopłaty:
dodatkowy negatyw wraz z jego zeskanowaniem - 50 złotych
(czyli w czasie całodniowej uroczystości zostanie wykonanych 250 zdjęć)
odbitki (wybrane ujęcia) w formacie 15x21 cm - 50 złotych

Jeżeli nie zdecydujesz się na:
fotoreportaż z przyjęcia weselnego, wesela odliczam od ceny podstawowej 82 zł
sesja zdjęciowa - 50 zł
mysmy zaplacili za zdjecia w kosciele + plener 350 zl
...
z tego, ile pamietam to sesja 350zl (taka w atelier) i kosciól 700 zl czy jakos tak.

witam, polecam jako dj maribu video studio-profesjonalisci i szeroki zasieg uslug i tel 6642404,601-653946
Witam,
w naszym studio zdjęcia reportażowe z kościoła kosztują 7zł/1szt w formacie 10x15 lub 8 zl w formacie 13x18. Jeśli klient zamawia również zdjęcia z wesela cena za sztukę jest niższa i właściwie indywidualnie ustalana. Ceny zdjęć plenerowych kształtują się w granicach 7-15 zł w zależności od miejsca ( kwestia dojazdu ), ilości i stopnia trudności ( techniki specjalne, bajery, gadżety itp. ). Zapraszam na stronę www.findesiecle.republika.pl
do góry