Widok

zdjęcie roku jak Adamowicz ciągnie...

... samolot OLT

http://niezalezna.pl/uploads/foto/2012/08/lotniskoadamowicz.jpg
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
znak pokoju musi byc odwzajemniony?

chyba nie... rozumiem, że sam nigdy pierwszy nie przekażesz znaku pokoju bo nie wiesz czy będzie odwzajemniony...

jako katolik powiniennes modlić się codziennie za duszę agenta Tomka, tak jak i za duszę innych Twoich wrogów..

a nie opluwać ich na internetowym forum "jadem trujących trollów"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale story...
ciekawe czy true story

a tak poważnie

1) dalej SPAMUJESZ w watku fotograficznym
2) agent Tomek działal w imieniu CBA a w zasadzie państwoa polskiego// sam nie decydowal o kupnie domu czy samochodow - to byly decyzje instytucji wiec szukaj winnych wyzej
3) rzygał... jest takie polskie slowo "wymiotował" (znasz? czy halewicz tylko rzygąć potrafi... rzygać i bryzgać na wszystkich dookoła... fu)
4) rzygał w białych spodniach i drogich butach jak rozpracowywał polskich celebrytów. taki kamuflaż - na to już odpowiedział nieżyjący Aleksander Szczygło - jacy celebryci, taki agent - jakoś musiał zdobyć zaufanie, nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znak pokoju trzeba odwzajemniać - ten buc jest zbyt pyszny i arogancki.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Czyżbyś zaprzeczał, że za publiczne setki tysięcy złotych chlał najdroższe alkohole i rzygał gdzie popadnie?

"Agent CBA, Tomasz Małecki, starał się bardzo zaprzyjaźnić ze swym sąsiadem. Gdy sąsiad zauważył, że agent sam spędza święta Bożego Narodzenia, zaprosił go na Wigilię do swojego domu.
- Agent Tomek wzbudzał zaufanie i kreował się na osobę, której należy współczuć, bo jest sierotą, którą wychowywała ciotka - dodaje. - Ale tak naprawdę on jest bez skrupułów, cyniczny... Typ karierowicza.
Agent Tomek doprowadził do oskarżenia swego sąsiada o próbę uszczupleń podatkowych w związku ze sprzedażą domu w Kazimierzu Dolnym, który rzekomo miał należeć do państwa Kwaśniewskich. Ta prowokacja się jednak nie udała CBA, a pieniądze na zakup domu pochodziły ze środków publicznych."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
powiedział to Halewicz - wzorowy katolik, powiedział to w niedzielę

jeżeli kimś sie tu nalezy brzydzić to Tobą Hal

przekażmy sobie znak pokoju (było już dziś?), na tace juz rzuciles (?), komunie świętą przyjełes?

...

jak chcesz merytorycznie rozmawiać o agencie Tomku, to założ osobny watek (a nie spamujesz watek fotograficzny) i wyartykułuj swoje wszystkie zastrzerzenia, pamietajac przy tym, ze ktos wybrał tego człowieka do Sejmu i że człowiek etn posiada demokratyczny mandat do sprawowania funkcji posła...

ale ty demokrata nie jestes,
pałował bys legalne zgromadzenia, ograniczał wolnosc słowa i zakazywał działalnosci opozycyjnyc partii politycznych

HALA HALEWICZ!!

- tymi slowami pozdrawiajmy naszego forumowego wodza, duce i caudillo Halewicza

HALA HALEWICz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross, brzydzę się tym człowiekiem - to etyczny i moralny szmaciarz w zarzyganych za państwowe pieniądze butach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pozwolę sobie zacytować jedną wypowiedź Agenta Tomka z powyższego wywiadu:

"Sejm nie jest miejscem do tego, by nawiązywać kontakty towarzyskie. Tu należy z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem pracować dla narodu."

Ogarnął mnie śmiech gdy to przeczytałem. Postawa tyleż godna pochwały co zupełnie nieprawdziwa. I nie dotyczy to tylko Agenta Tomka i pozostałych posłów PiS ale wszystkich parlamentarzystów.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Ten to mógłby ciągnąć. BOSZEEEEE jaki on mennnnnnnsssssski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeczytajcie wywiad z tym aroganckim, niewykształconym bucem http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kaczmarek-juz-jesienia-pis-przejmie-wladze-w-polsc,1,5234031,wiadomosc.html

Nie rozumiem, jak to jest możliwe, że taki "człowiek" jest posłem RP.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam tego pełną świadomość ale jakoś bawi mnie, gdy rzucają się całą chmarą na mnie jednego i rady dać nie mogą - krzepiące ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hal odpuść sobie, fundamentalistów moherowych nie przekonasz.
Ich przywódca przecież powiedział, że nic nie przekona ich, że białe jest białe a czarne jest czarne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
O nieeee, tylko tak piszę do wolaków, zakamuflowanych zdrajców Polski, udających patriotów ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
milczeć to sobie mów w domu do zahukanej żony i zezowatego kundla
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
no jest...

doskonale ukazuje upadek kraju pod rzadami PO
image

To też jest mocne i symboliczne, aż groteskowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hal... nieważne czemu ciągnął, ważne że dał sie sfotografować jak koń pociągowy...
w kontekście późniejszych wydarzeń zdjęcie to jest naprawdę MOCNE

i SYMBOLICZNE

i nic więcej.

kontekst jest nieważny. liczy się symbolika tego zdjęcia.

kumasz?
czytałeś artykuł? To przeczytaj, a dowiesz się dlaczego akurat samolot OLT. Kolejny raz wolactwo się kompromituje:)

Podobnie było z pomnikiem Temidy...co rzekomo Marcin Plichta sponsorował. Ośmieszajcie się dalej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
no bez jaj...

na zdjeciu ludzie Adamowicz ciagnie samolot OLT

ktos tu nie kuma symbolizmu tego zdjecia?

polityk PO jak kon pocuiagowy ciagnie samolot OLT

Symbolizm moi drodzy, SYMBOLIZM

(tobie hl polecam wikipedie jak nie rozumiesz tego slowa)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przecież napisałem, że były...głupie wolaki :))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Lotnisko-to-byla-nasza-impreza-n61493.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry