Widok

zdjęcie szwów po porodzie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy idę tam gdzie chodziłam do ginekologa i miałam położną ? czy muszę się wcześniej rejestrować ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja poszlam do szpitala gdzie rodzilam
ja w ciąży chodziłam prywatnie a na zdjęcie poszłam do przychodni do której miałam najbliżej :-)
image
W Szpitalu w Redłowie powiedzieli mi, że mogę przyjść do szpitala jeżeli 6 doba wypada w niedzielę albo w święto.
Poszłam zdjęć szwy w 8 dobie, bo musiałam iść do swojego ginekologa, który prowadził ciąże.
Inny ginekolog powiedział, ze zdejmuje szwy tylko swoim pacjentkom.
Musiałam się zarejestrować. Chodzilam prywatnie i z terminem nie było problemu.
Słyszałam też, że szwy zdejmuje położna na wizycie patronażowej. Zapytaj w swojej przychodni. I tak musisz zadzwonić powiadomić o narodzinach dziecka i umówić się na wizytę położnej.
wcale nie trzeba powiadanmiac o narodzinach dziecka poloznej srodowiskowej ;p to jest dobrowolne
Mi szwy zdjęła w domu położna,która przyszła do nas z przychodni.
mi też położna zdjęła w domu
bo mi właśnie wypada zdjąc jutro i poprostu wybiore sie tam gdzie chodzilam do lekarza i polozna moze mi zdejmie odrazu umowie sie na wizyte poloznej w domu , nie rejestrowalam sie , mam nadzieje ze mnie przyjmie
Po moim powrocie ze szpitala, szwy mi zdjęła moja położna u mnie w domu. Nie musiałam nigdzie chodzić i to było bardzo wygodne. Zapytaj swojej położnej, może też ci zdejmie. Nie ma w tym przecież nic trudnego.
u nas położne absolutnie szwów nie zdejmują :( musiałam isc normalnie do przychodni do ginekologa, na szczescie w naszej przychodni nie ma kolejek :) byłam chyba w 5 dobie
aaa i rejestrowac sie nie trzeba...ale to chyba od przychodni zależy
A pomyślałam że ktoś szuka zdjęcia jak wyglądają szwy po porodzie :>
wizyty połoznej tez nie musiałam rejestrować,w przychodni wcześniej podawałam nr tel, ona się skontaktowała i przyszła
ja zadzwoniłam i położna przyszła do mnie do domu i zdjęła:)
ja byłam po cc i nie wyobrażałam sobie gdzieś iść...
imageimage
ja tez bylam po cc i szwy sciagneła mi polozna srodowiskowa w 5 dobie na wizycie, informowac ani sie z nia umawiac nie musialam sama zadzwonila czy jestesmy w domu i przyszła :)
image
image
mi też szwy ściągnęła moa położna środowiskowa (ze SR) :) wyrwałam się ze szpitala na Polankach, umówiłam z Panią Grażynką i przyjechała do mnie :)
ja poszłam do przychodni tam gdzie mieszkam ,i zdjał mi bez problemu chociaz nie prowadził mojej ciąży ,

do mnie też przyszła do domu położna

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry