Widok

zdjęcie

Opinie do zdjęcia: .
Remont otoczenia dworca PKP w Gdyni
Przejdź do galerii.

gdynia, pkp, dworzec, remont

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.

Myślę dokładnie tak samo

Od zawsze tak były ustawione i niestety giną na tle gmachu (te od strony placu konstytucji) zaś te u góry głupio wyglądają odwrócone tyłem.

Te zielone barierki ...dramat

po dwóch latach będa rdzewieć .Kolor okropny ,ale pewnie miało być tanio to jest tanio i brzydko .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

CO TO ZA KIKUTY

TE ŚMIESZNE HUDE BADYLE W TYCH KLOMBACH ,BĘDĄ TOCZYŁY WALKĘ Z PIJANĄ MŁODZIEŻĄ WRACAJĄCĄ NOCAMI TAK ŻE DŁUGO NIE POSTOJĄ ,TAM POWINNY BYĆ POSADZONE KONKRETNE DRZEWA A TAKIE TO NADAJĄ SIĘ DO MIESZKANIA

Uważam, że ...

odwalono kawał dobrej roboty. Gratulacje!!! Ja jeszcze bym pomiędzy wejściami postawił duże zdjęcie pierwszego dworca kolejowego, gdy powstawała "moja Gdynia". Tak będzie zachowana ciągłość tradycji.

pks i parking

gdzie jest parking a pks to zenada,nie podoba mi sie, dworzec ,we Wroclawiu owszem to widac ze po remoncie a te drzewa,nie podoba mi sie ,perony do poprawki kto to odbieral kase wzial,tyle czasu zeby odstawic fuszerke za take pieniadze

pks

dworzec pks to jakis zart chyba. Nowoczesniejsze są na wsiach-wstyd. Pownini przeniesc ten dworzec za budynek poczty-tam jest wiecej miejsca, a w obecnym miejscu zrobic prawdziwy parking.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRL

Niech kiełbase na kartki jeszcze sprzedają przy tych zielonych płotkach. Ładny, schludny dworzec... ale o co chodzi z tymi przystankami PKS?! Czemu nie wstawili takich jak są normalnie na przystkankach, gdzie ludzie mają się schronić zimą czy jak będzie wiać? Myślenie nie boli... :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

31 melonow ...

tzn zbudowano dworzec Gdynia guana ... od nowa ... czy tylko "wyremontowano" za te KWOTKE ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

popatrz sobie na drzewka w okolicach urzędu miejskiego. nie wygląda mi to jak kiszka.

te ZIELONE płotki - to rozumiem, że tylko tymczasowe

jak na stałe to DRAMAT !!!! - "wieś tańczy i spiewa"
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Tczewie dworzec autobusowy ma zupełnie inne znaczenie dla mieszkańców regionu niż ten w Gdyni.

Po za tym remont obejmował dworzec PKP a nie PKS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz przecież autobus :-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dowód na niski poziom obecnej edukacji.

Drogie dziecko! Jestem Gdynianinem a moja rodzina to właśnie repatrianci. Po II Wojnie Światowej Gdynia stała się drugim domem dla wielu Zabużan. Jeżeli ten komentarz miał być zabawny, to przykro mi. Nie udało się.

Zostało i do tego kolejne perony robią tak samo :(

wiaty pks

Dworzec piękny, ale te wiaty PKS - dramat!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

KIEDY REMONT DWORCA SKM ?

PRZYDAŁBY SIĘ REMONT DWORCA SKM. WTEDY MOŻNA BYŁOBY MÓWIĆ, ŻE DWORZEC ZOSTAŁ WYREMONTOWANY W CAŁOŚCI.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

- ostatni Newsweek opisuje Gdynię jako "miasteczko ścieżek rowerowych" na tle innych polskich miast.

- Gdynia (Sopot zresztą też) ma dostęp do plaży ze ścisłego centrum, czyli coś, czym Gdańsk pochwalić się nie może. Jeśli piszesz o małej plaży śródmiejskiej to pamiętaj, że to jest tylko jedna z kilku (Babie Doły, Redłowo, Orłowo)

- na co w Gdyni kluby, wystarczą te w Sopocie, gdzie jest zresztą dużo bliżej niż z Gdańska (szczególnie z Gdyni południowej).

- zoo mają tylko duże miasta, tak jest na całym świecie. Jest za to oceanarium. Muzea są, parki są, multipleks tylko jeden, ale budują kolejny. Może brakuje jedynie kin alternatywnych (jest chyba tylko jeden KF?)

- w każdym polskim mieście są sklepowe relikty PRL-u i wszędzie odstraszają tak samo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co z tymi błedami na peronach ?
Ktoś to naprawił, czy dalej jest jak bylo ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

no faktycznie te wiaty nie są najnowocześniejsze
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.
do góry