Widok

zdrada

szukam fajnej koleżanki w wieku 30-35 która pomoże mi sprawdzic wierność mojego partnera i bedzie chciała żebym się zrewanżowała ,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 25
Nie wiem co jest bardziej żałosne. Ty czy całe to ogłoszenie. Miłość to zaufanie i wierność. A wy na czym związek zbudowaliście ? Pewnie na pieniądzach. Gdybym był kobietą w wieku 30 lat to bym się zgłosił, ale nie po to aby Ci pomóc tylko po to aby ostrzec Twojego partnera.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Asia sama sobie kręcisz bat na szyję :(
Jak nie jesteś pewna swego partnera ,to zastanów się nad
tym związkiem.
Sama "podsuwasz" kobietę i będziesz miała pretensje do partnera.
Aby się przekonać ,czy masz konkurencję daj mu nowe pióro /długopis

http://allegro.pl/dlugopis-kamera-szpiegowska-1280x960-hd-do-16gb-i3148172330.html

kamera
http://allegro.pl/kamera-cyfrowa-hd-samochodowa-rejestrator-lcd-d-n-i3143731382.html

oraz inne gadżety na allegro.
Fajne zabawki ,wystarczy znać plan dnia "ofiary".

A najlepiej zastanów się nad rozmową ,nie oskarżaj ,tylko spytaj
lub oznajmij ,że masz takie odczucia.
Zyczę Ci byś jednak znalazła inny sposób niż twój . Ten uważam
(słabo określając) za nietrafiony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
>Joasia, jak chcesz to ja chętnie przetestuję twoją wierność u mnie w domu : )
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehe, może wiesz , że związek związkowi nie równy - ten post nie był ku ocenianiu tylko dla zainetersowanych , łatwo oceniać nie znając sytuacji?? taka jest cała nasza Polska - klapki na oczy i nic ponadto ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
słabe troche, inny sposób znajdz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wchodzę w ten biznes:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko pogratulować dojrzałości i zaufania do partnera ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę, że to forum jest tylko dla Was , tych idealnych , dojrzałych ,wiernych , szlachetnych i zawsze mówiących szczerą prawdę i tylko prawdę , będących w doskonałych partnerskich związkach ,

no tak , niestety nie jestem tak idealna jak Wy , sorry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
joasia 123

Ze sprawdzaniem drugiego człowieka jest tak jak ze sprawdzaniem zapałki czy się zaświeci jak nią potrzemy.
Wypróbować taką zapałkę można tylko raz.
Gdyby mnie mój narzeczony/mąż wystawił na taką "próbę", a ja dowiedziałabym się o tym, to byłby koniec i to bez względu na to jak mocno żałowałby tego głupiego pomysłu.
Tak głupiego. A wiesz dlaczego? Bo w ten sposób nie sprawdzisz czy mężczyzna jest Tobie wierny, z prostej przyczyny - Twoja "testerka" może zwyczajnie mu się nie spodobać, ale inna kobieta już tak. I zdradzi cię z tamtą. Co będziesz go testować na blondynki, brunetki, rude, z wielkim biustem, z małym itd?
Zaufanie to podstawa każdego związku, ba - powiem więcej - każdej relacji międzyludzkiej.
A że istnieje ryzyko, że ktoś je zawiedzie to cóż, to część życia.
Na szczęście to od nas zależy komu zaufamy, a komu nie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kingo , dziękuję Ci za naprawdę mądre słowa - to co piszesz powinna zakodowac sobie każda kobieta w związku opartym na szczerej relacji . Niestety u mnie nie ma na to miejsca , zapewniam Cię , że gdybym była w normalnym związku moja "noga " nie postała by na forum , niestety po kilku latach cierpień nie stac mnie na nic lepszego , potrzebuję tylko namacalnego dowodu , dowodu na to co wiem ,
kiedy słyszę szyderczy śmiech i słowa " masz dowód" ? nie marzę o niczym innym jak...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
przez całe swoje życie podnosimy kamienie...raz lżejsze..raz cięższe...aby było łatwiej łączymy się z partnerem...lecz bywa i tak, że kamienie podnoszone we dwoje są o wiele cięższe niż gdybyśmy je dźwigali w pojedynkę...po co więc sama zadajesz sobie cierpienie? Po prostu odejdź...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
"niestety po kilku latach cierpień nie stac mnie na nic lepszego , potrzebuję tylko namacalnego dowodu , dowodu na to co wiem ,
kiedy słyszę szyderczy śmiech i słowa " masz dowód" ? nie marzę o niczym innym jak..."
==
Myślę, że stać Ciebie na więcej, niż się Tobie wydaje.
Wystarczy w to uwierzyć.
Jeśli już wiesz to po co Tobie dowód?
Do sądu dla potrzeb rozwodowych?

"przez całe swoje życie podnosimy kamienie...raz lżejsze..raz cięższe...aby było łatwiej łączymy się z partnerem...lecz bywa i tak, że kamienie podnoszone we dwoje są o wiele cięższe niż gdybyśmy je dźwigali w pojedynkę..."
==
Gdy szuka się kogoś tylko w celu "ulżenia" sobie w trudzie "podnodzenia kamieni" to tak to się najczęściej kończy. Bo może się okazać, że on/ona ma cięższy kamień od Twojego i de facto zamiast lżej okazuje się, że jest ciężej.
I co wtedy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale pomysł.......o Boze
Kinga....użyłem metafory...ujmę inaczej...kiedy pomnazaja się cierpienia, pomnaża się też ich siła niesienia. A od siebie tylko dodam,że zdrada jest tylko kwintensencją małżeństwa..
"kiedy pomnazaja się cierpienia, pomnaża się też ich siła niesienia."
==
To szczęście pomnaża się kiedy się nim dzieli. Tak przynajmniej twierdzi Coelho.

"zdrada jest tylko kwintensencją małżeństwa.."
==
Słownikowo wyraz "kwintesencja" oznacza:
sedno, istota, meritum sprawy, jej sens....(znaczenie w ujęciu filozofii Arystotelesa pominę).
Chcesz powiedzieć, że zdrada jest istotą małżeństwa? :o
Przed małżeństwem dodaj nieudanego...może teraz zrozumiesz
Jedno słowo zmienia sens. Trzeba było dodać je wcześniej;)

Ale...nadal się nie zgodzę. Można mieć nieudane małżeństwo i je po prostu zakończyć, nie uciekając się jednocześnie do zdrad.
Dopiero po rozwodzie szukać kogoś "płci przeciwnej".
I takie postępowanie jest uczciwe.

A nie: trwać przy kimś, kogo już się nie kocha, ale jednocześnie wypatrywać "okazji" do której można się "przyczepić", bo życie w samotności wydaje się gorsze niż dotychczasowe.
Joasia ma swój plan...zatem może przestaniesz droga Kingo idealizować i pomożesz koleżance ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Kinga,

Ale tak nie zawsze się da... bo gdy kobieta robi pod górkę facetowi i się na nim mści, to o rozwód jest bardzo trudno.
Zatem facet nie będzie czekał i walczył latami o coś, co i tak jest już przesądzone, tylko w tym samym czasie będzie sobie szukał już kogoś innego. Nie dlatego, że jest nieuczciwy, tylko dlatego, że zmusza go do tego mściwa żona

Inne tematy z forum Kobieta

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry