Widok
ze swojej oferty robią tajemnicę
Chciałam się dowiedzieć telefonicznie, jaka jest oferta na kursy wakacyjne, dokładnie 2 pytania: o cenę i ilość godzin kursu podstawowego stopnia, ale to jakaś wielka tajemnica, jeśli sie nie poda swoich danych osobowych i nru telefonu. Zadzwoniłam na podany na stronie nr 801.., ale Pani mi nie mogła przedstawić oferty w Gdyni, gdyż oferty się między sobą różnią, nie wiem w takim razie po co ten nr.. Znalazłam nr bezpośrednio do szkoły w Gdyni, ale tam na siłę próbowano mnie umówić na spotkanie z konsultantką i wziąć mój numer telefonu. Ponieważ jest to dość częsta marketingowa sztuczka, by wyciągnąć dane i nagabywać późniejszą ofertą, to się nie zgodziłam. Tak więc nie udzielono mi informacji, ile kosztuje kurs, bo pani, która odbiera telefony nie ma informacji o ofercie szkoły językowej, w której pracuje, w ten blef jakoś nie chce mi się wierzyć.. Nie wiem, czy mnie stać na kurs w Empik School, bo nie udało mi sie uzyskać telefonicznie takiej informacji, wiem tylko że ta specyficzna polityka traktowania potencjalnych klientów odstrasza zamiast przyciągać, przynajmniej mnie..
Moja ocena
EMPiK School Gdynia
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 1
oferta: -
poziom nauczania: -
wyposażenie: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6