Widok
tylko w szpitalu moga ci go dac i to przed samym orodem jak juz jestes po terminie porodu. Ja tak mialam, wywolywany porod po 8 dniach i dali mi ten zel za ktory musialam zaplacic ok 150zł. (bo ciaze mozna donosic do 2 tyg). A potem i tak dali mi kroplówke przyspieszajaca pord, ogolnie rodzilam 6h 20 min. Zycze szybkiego porodu.
tylko ,ze kroplowka (oksytocyna) wywołuję skurcze -ja mialam 2 razy podaną i chodzilam od 9 do 20 z nią i nic nie ruszylo. Niestety nie na każdą działa od razu. Żel natomiast rozpulchnia macicę i przyspiesza poród. Ja miałam wywoływany 3 razy i za trzecim z żelem i oksytocyną.Urodzilam w 5 godzin. POWODZENIA
a jak bym sobie sama zaaplikowala, ale pewnie tylko bałaganu można sobie norobić. Chociaz mieszkam chwilowo na Zaspie to bym szybko przyjechac do szpitala mogła. Kombinuje bo już użyłam wszelkich środków, mycie podlug, sprzatanie, 2 h spacery, sex, a moje ciało powoli już nie daje rady,
Od 2 dni jak wstaję to krew z nosa ciurkiem leci, dziś w nocy dywan zalałam, nawet m zawsze opanowany tez się przestraszył, o nogach i spuccchniętym brzuchu już nie mówie
Od 2 dni jak wstaję to krew z nosa ciurkiem leci, dziś w nocy dywan zalałam, nawet m zawsze opanowany tez się przestraszył, o nogach i spuccchniętym brzuchu już nie mówie