Widok

zespół Best ze Starogardu - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć, czy jest tu ktoś, kto miał na weselu zespół Best ze Starogardu Gdańskiego?? Proszę, o opinie. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ja ich miałam u siebie na weselu... fajnie grają, śpiewają, mają fajne zabawy oczepiny - taniec z gwiazdami to mistrzostwo świata:) integrują gości... minus - troszkę za częste przerwy, bynajmniej nam się tak wydawało :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam z nimi na rozmowie ale nie wiem jak grają bo jako jedyny zespół ( a byliśmy u ok 20 ) nie pokazali nam nic żadnego fragmentu z wesela ani nie zdradzili jakie zabawy prowadzą, pan przechwalał się tylko że jako jeden z nielicznych na Pomorzu ma licencje wodzireja i ze nie pokaże nam jak grają ani jakie zabawy mają bo cytuje : " konkurencja nie śpi" - dlatego od razu zdecydowałam że kota w worku nie biorę :)
image
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
my zdecydowaliśmy się na ten zespól z polecenia kolegi i zobaczyliśmy ich po raz pierwszy u siebie na weselu :) wcześniej dogadywaliśmy wszystko przez telefon ... z czystym sercem mogę ich polecić ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam na weselu gdzie grał ten zespół. i mam takie same odczucia jak kamczik :) fajne zabawy, integracja gosci juz od pierwszych tancow, ładne czyste głosy ale nie wiem czemu czy to wina pary mlodej, ze tak chcieli czy orkiestry bo np nie umiala zaspiewac ale piosenka do 1 tanca leciała z kompa... w przypadku naszej orkiestry jest tak, ze trzeba dac im znac 3 mies przed uroczystoscia o wybranej piosence na 1 taniec i jesli jej nie umieja to sie beda uczyc...:)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Dzieki. A jak cenowo? Bo mam wrazenie, ze biora bardzo duzo, ale tez nie mam porownania. Da sie znalezc tego pokroju zespol za nizsza cene?
Zespół rewelacja u mnie grali na weselu wszyscy zadowoleni, a braliśmy ich w ciemno. Wodzireje pierwsza klasa wg mnie to oni robili mało przerw i krótkie przerwy. Ja nie miałam czasu siąść do stołu i coś zjeść bo trzeba było tańczyć ze wszystkimi i wszystko. Pierwszy taniec u nas też leciał z płytki. Oni mogli by zagrac ale my na tańce chodziliśmy do szkoły tańca i uczyliśmy się pod wybrany podkład wszystkie kroki itd, Nie miałam czasu zeby ich prosić zeby się nauczyli nagrali mi a potem uczylibysy się do tej piosenki. Zespol chwalil nawet moj kuzyn ktory sam gra na weselach. Co do ceny hmmm drogo my dawaliśmy mniej niż jest teraz no ale to w koncu 4 osoby wiec...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wie ktoś ile biorą za wesele za rok 2009 albo 2010?
4 tys za wesele, poprawiny 1.5 tys.
trochę dużo,ale czuję,że warto:) już podpisaliśmy umowę:)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hmm to chyba wzrosly u nich ceny bo my placimy razem z poprawinami 4 tys:)
wzrosly wzrosly ceny bo czuja ze ludzie biora to hap cena do gory no pieniadz jest chciwy no ale mozna przyznac graja super no i te konkursy i te co najwazniejsze instrumenty wychodza do ludzi, i jeszcze jedno mają co dobra że mozna kamerzyste zaraz i fotografa i sa zgrani to jest najwazniejsze bo jka widzialam u nie ktorych to nie wiedza co maja robic
No dobra ale pomysl sobie że ich jest 4 i brali u mnie 3 tys za całonocne granie. To wcale nie jest tak duzo, musza podzielic na 4, koszty dojazdu, tachanie i rozstawianie całego sprzetu, czesc pieniedzy pewnie idzie tez na nowy sprzet. Ja bym im zapłaciła nawet 5 tysiecy za to jak poprowadzili nasze wesele!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wesołe chłopaki no i dziewczyna też :) Polecam z perspektywy obsługi foto wesela jak i zabawy jako gość na weselu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli chce się mieć tak profesjonalny zespół to trzeba liczyć się z ceną taką a nie inną, Chociaż moim zdaniem to nie jest dużo. Zespól jest świetny, sprzęt również z wyższej półki. Członkowie zespółu są bardzo mili. Potrafią zabawić i młodszych i starszych ludzi. Będąc na zabawie gdzie grają nie można się nudzić. Uważam że na rynku będą istnieć jeszcze przez długi czas ponieważ są młodzi i zdolni :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
teraz biora 4 za wesele i chyba 6 z poprawinami- jakos tak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę, że nie powinniście pisać ceny - to jest bardzo nietaktowne... Sama mam ten zespół na weselu i tak naprawdę to wszystko zależy od dnia w którym jest ślub, czy są poprawiny, czy też nie... :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Słuchajcie kochani cena tego zespołu nie gra roli!!!!!!!!!! Ten zespół jest niesamowity też go mieliśmy na weselu i poprawinach goście byli pod wrażeniem a my młodzi już panujemy żeby wyprawić z nimi naszą ... Rocznicę!!!! Polecamy gorącą!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami ;D

My również szukamy ciągle okazji by znowu przy Ich wokalu świetnie się bawić ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam współpracowałem z tym zespołem na kilku weselach, pełen profesjonalizm, super współpraca. Z czystym sumieniem mogę polecić Best zespół!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam od 2 tyg nie moge sie skontaktowsc z zespolem. Telefon jest wylaczony, strona w modernuzacja a na emaile nie odpowiadaja. Czy ktos wie co sie dzieje?? Mam u nich zaliczke i nie wiem co myslec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zespol super ,bo bylam na weselu w maju 2013 .podobal mi sie bardzo pierwszy taniec goci byl to polonez bylo zarąbi....Napewno nie sa to nieuczciwi ludzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak to jest jak się bierze amatorów... stres przed i w czasie wesela - czy się uda.
u mnie grali dwa tyg temu i nie widzialam ani grama amatorszczyzny w ich wykonaniu tylko 100% profesjonalizmu. Nie boj sie Wasze wesele bedzie jednym zlepszych jak nie najlepszych!

jak masz pytania to pisz na adres gabi19.82@o2.pl z checia odp.

pozdrawiam gabi
ja też sie nie moge z nimi skontaktować..a niedługo mam wesele pomóżcie!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, my tez mielismy problem z kontaktem z nimi i tez sie denerwowalismy wiec Was rozumiem ale nie martwcie sie wszystko jest w porzadku. Strona nie dziala bo oni nie potrzebuja reklamy, a osoba odpowiedzialna za kontakt z klientami czyli Michał oprócz pracy w zespole zajmuje sie rowniez czyms innym wiec kontakt z nim czy to tel czy to mailowy jest utrudniony. Piszcie maile wczesniej czy pozniej odpisze tak jak nam.
Kurcze zmartwilyscie mnie dziewczyny... ja mam wprawdzie slub w sierpniu przyszlego roku ale skoro macie problem ze skontaktowaniem sie z nim przed samym slubem to nie wyglada to ciekawie.... Mam nadzieje ze to tylko jednorazowy incydent bo nie chcialabym sie denerwowac przed slubem tym ze nie mam zespolu... poza tym przed samym slubem kontakt z zespolem jest najwazniejszy... slyszalam duuuzo bardzo dobrych opinii na temat tego zespolu wiec mam nadzieje ze sie nie zawiode:(((
bedzie dobrze, pisz maile z checia spotkania i na nim wszystko zostanie omowione:)
Witam,

ja też nie mogę się z nimi skontaktować a wesele mam dopiero w maju... pisałam e-maile ale nie odpowiadają, telefonicznie też się nie do dodzwonić... co jest grane?? Czy ktoś ma do nich jakieś namiary???
Hej dziewczyny. Ciekawi mnie czy udalo Wam sie skontaktowac z zespolem? Strasznie meczy mnie ta sprawa mimo ze slub mam dopiero w sierpniu przyszlego roku. Zaznaczam od razu ze sama jeszcze nie kontakowalam sie z nimi, ale moze trzeba by bylo sprobowac i sprawdzic na wlasnej skorze. Nie chce sie obudzic z reka w nocniku... zespol to jedna z najwazniejszych rzeczy na weselu i chyba bym sie zaplakala gdyby cos wyszlo nie tak:((((
Od 3 tyg maja wylaczony telefon. Nie odpisali mi tez na emaila z przed 2 tyg. Jesli sie nie odezwa przez kolejny mc sprawe skieruje na policje...
masz moze jeszcze jakis nr telefonu od tego ktory jesy podany na stronie internetowej?
Do wszystkich dziewczyn ktore maja zespol Best!

znalazlam gdzies w internecie inny nr telefonu, a mianowicie 600995716. Jest to nr do czlonka zespolu Pana Radka. Uspokoil mnie, ze wsyzstko jest wporzadku. Powiedzialam mu o calej sytuacji i powiedzial ze nic nie wie na temat niedyspozycji Pana Michala. Poprosilam o naprawienie tej sprawy, gdyz zaczna niedlugo tracic klientow. Wyslalam rowniez maila i poprosislam o jak najszybszy kontakt. Jesli nie bedzie odzewu, bede w poniedzialek dzwonic poraz kolejny. Jesli sie czegos dowiem od razu Wam przekaze.
Daj znać... jak się nie odezwie to osobiście się do nich pofatyguje po moją zaliczkę.... takie uspokajanie przez telefon jest nic nie warte.... mogą wciskać kit że jest ok a może się zawinęli. Dlaczego Michał ma wyłączony telefon od 3 tygodni?? Czy ktoś wie gdzie oni teraz grają??
w umowie mam adres domowy... jak będzie trzeba to się przejadę.

Ja dzwoniłam do ich znajomej skrzypaczki (numer dostałam od Michała) i ona też mowiła że wszystko jest ok i że przekaże sprawę i ktoś się odezwie ale na razie cisza.... zero odpowiedzi- ani na emaila ani tel...

nie wiem jak Wy ale takie mało poważne podejście do sprawy uważam za mega minus i brak profesjonalizmu.
no co racja to racja... Ja w tygodniu bede dzwonic po raz drugi... najgorsze jest to ze czasu coraz mniej i ciezko o dobry zespol :(((( ehhh nie mam zielonego pojecia co robic...
a kiedy tak z ciekawosci masz wesele?
no ja tez chciałam ich na swoje wesele ale tez nie dało sie z nimi skontaktowac tyle nerwow sie najadłam ze szok!!!!!jak mozna tak postepowac z klientami to nie miesci mi sie w głowie!ale na całe szczescie udało mi sie zarezerwowac inny zespol byłam posłuchac na ich koncercie i tak mi sie spodobało ze ich biore !!i kontakt jest profesjonalny
a z ciekawości jaki zespół?

też nie mogę sie z nimi skontaktować od dłuższego czasu.
wlasnie moglbys podzielic sie jaki masz zespol???
Ja pierdziele jestem zalamana:(((( tyle czasu szukalam dobrego zespolu.. mieszkam za granica i mam problem zeby to teraz ogarnac... wszystkie najlepsze zespoly juz dawno pozajmowane!!!! nie ma ktos jakiegos pomyslu??? Plissss pomozcie!!TYLKO Z LASKI SWOJEJ BEZ ZADNEJ AUTOREKLAMY!!!
My jakis czas temu umowilismy sie z menadzerem tego zespolu jechalismy kawal drogi na spotkanie po czym ten pan nawet sie nie zjawil i nie odbieral telefonu. Po dwoch dniach oddzwonil ze cos mu wypadlo i nie mogl dojechac i ze mozemy sie spotkac ponownie. NIKOMU NIE POLECAM KONTAKTU Z TYM ZESPOLEM LADNIE GRAJA ALE TO WSZYSTKO SWOICH KLIENTOW MAJA ZA NIC
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem w szoku jak to wszystko czytam - miałam ten zespół na swoim ślubie 1,5 roku temu...

Fakt zdarzało się, że Michał nie odbierał, ale zawsze najpóźniej następnego dnia oddzwaniał!! Szkoda, że tak się dzieję, bo to naprawdę profesjonalny zespół (jeśli chodzi o prowadzenie wesela, śpiew), a raczej był... Z takim podejściem do Klienta mogą mieć problem :(

Dziewczyny, a Wy macie już zarezerwowany termin? Może dzwońcie do tego Radka? Skoro Michał nie odbiera, to bym dzwoniła gdzie się da i już bym nie pozwalała sobie mydlić oczu - chcę wiedzieć konkrety na czym stoję, jeśli nie mam możliwości rozmowy z Michałem to proszę oddać mi zaliczkę!! jeśli wpłacałyście już zaliczki macie na pewno umowy - co tam piszę odnośnie zwrotu zaliczki? Bo z tego co pamiętam, jakiś okres przed weselem nie oddawali zaliczek, tak wynikało z umowy...

Powodzenia życzę :)
dziewczyny wiem ze latwo mowic ale spokojnie... nie panikujmy my tez mamy ten zespol i wesele w czerwcu przyszlego roku, tez mielismy ten sam problem ale udalo nam sie w koncu spotkac i ustalilismy wszytsko wiec teraz nam ten kontakt nie jest potrzebny czekamy do wesela ale moze pomoze Wam jeszcze jeden numer tel 509498622
dajcie znac jak sie wszystko powyjasnia
telefon ktory mialam do Pana Radka juz jest nie aktywny od czasu jak ostatni raz dzwonilam, nr telefonu ktory podala kolezanka wyzej rowniez jest nie aktywny. Maila zwrotnego nadal brak... w jaki sposob udalo Ci sie skontaktowac z zespolem??
dodzwonilam sie do zaprzyjaznionej z zespolem skrzypaczki, powiedziala ze bedzie rozmawiac z czlonkiem zespolu - Panem Grzegorzem. Bede czekac na odzew...
ja też rozmawiałam z tą skrzypaczką - tydzień temu!!! i nic ....
mial sie ktoś odezać i cisza... ja w przyszłym tygodniu wybieram sie do starogardu po swoja zaliczkę i szukam nowego zespolu... w umowie jest adres domowy.. zobaczymy czy ktoś tam mieszka a jak nie to sprawę kieruje na policję... innego wyjscia nie ma. Nie mam zamiaru obudzić sie z ręką w nocniku.

Czy to jest Michał??

Kochane wejdzie w ten link: http://meble.mtp.pl/midcom-serveattachmentguid-1df4c7d2ea4687e4c7d11df997339c3360eec82ec82/print.pdf

na samym koncu jest zdjecie michala brulinskiego... czy to jest ten sam michal z zespolu best???
Z tego co sie naszukalam jest on tez menagerem salonow meblowych perfect m.in. w starogardzie gdanskim..

Na umowie mam podany nip firmy: 5922057086- sprawdzilam taka firma nie istnieje!!! mozna to spr na firmagov.pl

Proszę o potwierdzenie czy ten ze zdjecia to wlaśnie ten sam Michał Bruliński???? bo ja juz nie pamietam jego twarzy.
Tak to jest ten Michal. Tylko nie chce mi sie wierzyc do konca. W koncu sporo osob mialo ten zespol i wszystko bylo ok... zamieszalam sie totalnie i nie wiem co myslec. Same pozytywne opinie itd... dlaczego mieliby tak oszukiwac... ten zespol nie jest na rynku od pol roku tylko siedzi w tym biznesie od parunastu lat...ehhh:/
Pytanie czemu ma wylaczony telefon od kilku tyg?? Pozostale numery tez poza zasięgiem. .. bynajmniej podejrzane... moze jest za granica i dlatego nie odbiera ale wtedy ustawia sie sekretarke z powiadomieniem. Bynajmniej jesli to on na zdjeciu to wiadomo gdzir go szuksc... salonow meblowych nie zamknal ; p swoja droga po co podawal nieistniejacy nip na umowie??
Rozmawialam z jeszcze jednym czlonkiem zespolu a mianowicie z Panem Grzegorzem. Mowil mi ze Michal jest teraz w ciaglych delegacjach i dlatego tez jest z nim utrudniony kontakt. Utwierdzal mnie w przekonaniu ze wszystko jest ok i w razie jakichkolwiek pytan mam dzwonic do niego. Mowil ze dla nich jest to teraz martwy okres i skupiaja sie na swojej pracy zawodowej, a Michal ma naprwde duzy natlok pracy, wiec moze faktycznie nie nalezy panikowac. Skontaktuje sie z zespolem jakos w styczniu i wtedy zobaczymy czy wszystko gra i spiewa:) W koncu nie jest to zespol ktory gra od paru miesiecy. Jestem dobrej mysli:))
Jestem klientka Zespolu Best ze Starogardu Gd. Grali u nas na weselu i poprawinach w sierpniu br. Pan Michal zadzwonil do nas na tydz przed impreza i skupil sie w 100% tylko i wylacznie na naszej imprezie. W moim wypadku po podpisaniu umowy nie widzialam wiekszego sensu spotykania sie, zwlaszcza ze wszystko jest zawarte w umowie. Zycze powodzenia!
wlasnie, nie panikujcie i nie robcie sztucznej nagonki na nich!!! nie ma takiej potrzeby zeby sie kontaktowac na tyle m-cy przed weselem z kazda glupota tylko przed samym weselem w celu ustaleniu szczegołow u nas byla inna historia wiec umowilismy sie na spotkanie Michal sam zaproponowal o dotarl zgodnie z umowa tez po wielu probach dzwonienia do niego i pisania smsow i maili, od tamtej pory go nie scigamy, wyobrazie sobie sytuacje czy same byscie odbieraly telefony od wszytskich klientow non stop z kazda drobnostka musieliby nic innego nie robic, oni tez maja swoje zycie i swoje sprawy, oczywsicie ze musi byc jakis kontakt ale mozna nap maila i czekac na odp a nie panikowac, chcesz z nich zreyzgnowac to rezygnuj ale przemysl sprawe zebys nie trafila z deszczu pod rynne bo ciezko bd teraz znalezc dobry zespol, zajete terminy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No wlasnie o to chodzi... Wiecie wolalam sie dowiedziec czegokolwiek w zwiazku z tym co zostalo tutaj napisane... Wiadomo ze czlowiek sie denerwuje jak czyta takie rzeczy...telefony powylaczane, strona w modernizacji, brak maili zwrotnych itd...Mam nadzieje ze bedzie ok:))) W koncu to nie byle jaki zespol:)) Bardzo mi sie spodobali pod kazdym wzgledem...:)
Tu nie chodzi o to ze ktokolwiek chce z nich rezygnowac... chodzi o to zeby na tydzien przed wesele nie miec problemu... moze i maja swoje sprawy ale na emaile nie odpowiadaja od miesiaca tel wylaczone strona nie dziala... to co mam sobie myslec?? Nasze obawy sa uzasadnione i tu jie chodzi o zadna nagonke na Michala... moze i wesele za pol roku ale wolalabym wiedziec juz teraz czy wszystko jest ok by ewentualnie miec czas na szukanie innego zespolu.
na szukanie zespolu jest i tak za pozno wiec nie pozostaje nic innego jak byc dobrej mysli i nie wyolbrzymiac problemu ktorego tak naprawde nie ma:) i przysparzac sobie na wlasne zyczenie dodatkowych stresow i tak juz jest ich duzo w zwiazku z weselem... nie podejmuj pochopnie decyzji taka moja rada bo moze wcale to nie jest tego warte, moze i powinien sie odezwac do tej pory Michal ale nie mozna od razu wycyofywac zaliczki i straszyc zerwaniem umowy i zgloszeniem sprawy na policje bo mozesz na tym zle wyjsc tylko sprawdzic przyczyne a przyczyna jest błaha jest tak jak ktos pisal wyzej bo nam tez Michał mowil ze ma inna prace ktora tez go pochlania mocno a poza sezonem weselnym zajmuja sie swoimi sprawami zawodowymi i wcale go nie bronie tylko staram sie Was uspokoic:) aaa i jeszcze jedno takim pisaniem tylko im szkodzicie bo potencajlny klient pomysli ze nie waro ich brac a chyba tak nie jest? lub Ci ktorzy juz maja z nimi podpisana umowe tez zaczna panikowac, Michal mi mowil ze na caly przyszly rok maja juz pozajmowane terminy wiec chyba to o czyms swiadczy a takimi forami pewnie sie nie przejmuje bo kto ma do nich trafic to trafi i tak trafi i jak mu na nich zalezy to w koncu sie do nich dodzowni
mysle ze tylko rozmowa z Michalem Cie uspokoi wiec uzbroj sie w cierliwosc skoro rozmawialas z czlonkiem zespolu i to Ci nie wystarcza to napewno mu przekaze temat i napewno sie z Toba skontaktuje wczesniej czy pozniej jak tylko bedzie to mozliwe, na nasze maile ani tel ani smsy tez nie odpowiadal na poczatku teraz wiem ze nie wynikalo to z tego ze nie chcial tylko nie mogl i odp kiedy to bylo mozliwe, potem spotkalismy sie i wiem ze jest ok nawet mnie nie zmartwily te wasze wypowiedzi, strona nie dziala i pewnie jeszcze dlugo nie bd dzialala jak to Michal powiedzial oni nie potrzebuja strony i reklamy i tylko im ona przeszkadza bo nie moga jej prowadzic tak jak by chcieli na biezaco ze wzgledu na brak czasu wiec wola jej wcale nie miec narazie
Osoba na zdjęciu to Pan Michał co prawda nie wiem skąd macie NIP tej firmy ale ta firma istnieje i ma się bardzo dobrze.Jestem z Starogardu Gdańskiego i tez tu mieści się ta działalność.Dwa tyg zespół Best grał na moim weselu i zespół po raz kolejny podszedł profesjonalnie do imprezy.Bylam rownież na dwóch innych weselach na których grał zespół Best i z każdej jestem zadowolona.Niestety kontakt jest utrudniony przez nazwał pracy zespołu. Z tego co wiem zespół jest zarezerwowany na cały przyszły rok więc nie ma co się dziwić ze nie odpowiadają na meile gdzie do wesela jeszcze pól roku tylko na bieżące.co prawda na film tez trochę się czeka ale z tego co widziałam z kuzynki wesela to warto poczekać. Wesele to wyjątkowy dzień ale nie ma co wyolbrzymiac. Członkowie zespołu maja rownież inne zajęcia więc nie ma co się dziwić ze maja nazwał pracy.jestem pewna ze w 100% będziecie Panie zadowolone i nie będziecie żałować wyboru.
tak - to on na zdjęciu.
Ciekawa jestem co się stało... Grali u nas na weselu w maju, wszystko było ok... Wprawdzie kontakt nie był taki super, bo czasami nie odbierali telefonów, itp. ale wszystko wypadlo jak najlepiej...
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podajcie mi proszę nr tel do Tego Grzegorza
Dzwoniłam do Bachusa, powiedzieli, że na Sylwestra zagrali i wszyscy się super bawili ... ciekawe, czy zjawią się na studniówce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
a dlaczego mieliby sie nie zjawic czy u kogos sie nie zjawili?! skoro jest umowa to musza sie zjawic w umowie nie ma odbierania telefonow ani odpisywania na maile, przedmiotem umowy jest zrealizowanie uslugi a z tym chyba nie ma problemow, kwestia wideo to zupelnie inna bajka, tutaj rozmawiamy o zespole...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
sami sie nakrecacie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
I co grali na tej studniowce???
Mam wesele w maju, czy kros ma przede mna?? Zaczynan sie niepokoic wciqz brak kontaktu.
Sylwester wykonaniu zespołu best to wielka porażka. Ludzie chcieli się bawić i tańczyć, a zamiast grania i śpiewania to błaznowali z mikrofonami i próbowali robić jakieś weselne zabawy. Na balu sylwestrowym goście chcą tańczyć i się bawić, a nie siedzieć. Zespół zdecydowanie przereklamowany. Kiedyś miał markę teraz to beznadzieja i podobną jeszcze dużo trzeba zapłacić za ich usługi. Cały nasz stolik słabo ocenia sylwestra w wykonaniu tego zespołu. Nie polecam !!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po co się wypowiadasz i tylko wkurzasz ludzi, którzy już mają ich zarezerwowanych. Zawsze się znajdzie taki gościu jak Ty, który tylko psuje ludziom krew!
Wiesz co to chyba byliśmy na innym sylwestrze, bo my bawiliśmy się świetnie w Bachusie, a zespół z czystym sumieniem polecam mimo ciężkiego kontaktu. A zabawa była może tylko jedna mniej związana z tańcem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry