Widok

zespół Cocktail

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Zbieram opinie na temat zespoł Cocktail,czy ktos moze bawil sie przy ich muzyce?byl na weselu? Drogo sie cenia ale moze warto? Czekam na opinie! Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
warto warto warto !!!! sa rewelacyjni i goraco polecam :))))

warci są tej kasy! Ja z nimi na weselu bawiłam się do białego rana i było świetnie. Tylko umów się z nimi do której będągrali bo jak dobrze pamiętam nie chcieli grać godziny dłużej niż w umowie - trzeba było sypnąć kasą i to wcale nie małą za godzinę grania;)
Ale jedno jest pewne chłopcy wiedzą jak bawić towarzystwo;)!
Warto potwierdzam j.w.

Dzięki za odpowiedzi!
To chyba zdecyduje sie na ten zespol. Nie widzialam jak prowadza wesele,opieram sie tylko na opiniach ludzi.Moze ktos ma jakis krotki filmik z zabawy z nimi?
up
Znam ten zespól, są świetni, bawiłam się przy nich wielokrotnie i na prawdę było super. A przy okazji czy ma ktoś namiar na ten zespół? Pozdrawiam
halina20002 napisał(a):

> Znam ten zespól, są świetni, bawiłam się przy nich wielokrotnie
> i na prawdę było super. A przy okazji czy ma ktoś namiar na ten
> zespół? Pozdrawiam

Bawilas sie na weselu....Prosze powiedz, bo podpisalismy z nimi umowe a uslyszelismy zla opinie o nich.

Jest ona z prawdziwego zrodla, zespol gral swietnie, kapela byla bardzo sympatyczna, ale czarek,ktory prowadzi impreze byl bardzo nie mily, wrecz, hamski, przez co para mloda byla niezadowlona. Rzucal jakies glupie teksty, utrudnial prace fotografom pomimo wielu prosb by przestal sie zachowywac jak nie wiadomo kto. Przyznal kilku osobom, ze to kolejna chaltura i robi to dla kasy.

Jestesmy strasznie zniecheceni, tez slyszalam same dobre opinie o tym zespole, a teraz taki zonk.
Podaje strone, tam jest numer telefonu do Czarka Koziary to wlasnie on tak sie zachowywal na weselu ktore opisalam.
http://www.cocktail.com.pl/

Jak ktos bedzie dzwonil i sie z nim widzial, niech zwroci uwage, na to jak romawia z wami, bo za kazdym razem wydawal sie troche przymulony.
witam, powiem tylko tyle na temat pana Czarka, nie znam osobiscie, bo moi rodzice sie z nim spotkali...jest sympatyczny i uprzejmy...a wiadomo ze jak sa jakies niedomowienia to oby dwie strony sa niezadowolone, moze tak wlasniwe bylo na tamtym weselu...????
pozdr
www.cocktail.com.pl
Ja wczoraj mialam spotkanie z jednym z czlonkow,nie wiem czy to byl akurat Czarek,ale wydawal sie sympatyczny, fakt...byl bardzo pewien siebie, ale w pozytywnym znaczeniu. Ja tez sie na nich decyduje i mam nadzieje,ze nie popelniam bledu,bo jednak sporo kasy biora.
Bawilas sie na weselu na ktorym grali???
No niestety nie mialam okazji,dlatego mam nadzieje ze to dobry wybor,bo opieram sie tylko na opiniach innych i na muzyce jaka slychac na ich stronie. No i chyba za taka cene musza byc niezli.
25 kwietnia graja w Jaworze w Pruszczu.
o to super! Trzeba konieczine ich posluchac i zobaczyc jak prowadza impreze.
Dokladnie! Tez zamierzamy sie tam zjawic, ale okolo polnocy, zeby chociaz uslyszec jak prowadza oczepiny. Mam nadzieje, ze para mloda nie bedzie miala zastrzerzen.
Mysle,ze spokojnie bedzie mozna podpatrzec chociaz kawalek zabawy. Do zobaczenia wiec 25ego :)marcia_23 napisał(a):
Wczoraj pojechalam do Jawora posluchac zespolu....no i .. "pocałowałam klamkę" :) Dopiero dzisiaj tam graja. Marcia_23 sie pomyliła ;) Dzisiaj tam jade kolo godziny 21 i postaram sie nagrac cos. Pozdrawiam
Dzisiaj sluchalam zespolu na zywo,na weselu...REWELACJA!!! SA IDEALNI! Polecam wszystkim,naprawde warto wydac troche wiecej i miec profesjonalistow! Ciesze sie, ze sa nas :D
ja bylam dwa lata temu na weselu kolezanki - owszem grali niezle. Mi jako gosciowi - po kilka glebszych nawte bardzo sie podobali. Teraz planujac wlasne wesele pytalam kolezanki czy by ich polecila...powiedziala ze nie..- mowiala ze nei dotrzymali umowy i grali "zakazane" przez nia piosenki, pomimo tego ze prosila kilkalkrotnie przy podpisywaniu umwoy zeby kilku nie grali. Ponadto mowila ze robili dlugie, zbyt dlugie przerwy i ze pod koniec wesela grali jakby od "niechcenia"..powtarzam to opinnia panny mlodej..

ja jako gosc bawilam sie super!! i wielu szczegolow nie zauwazylam. Nie odwazylabym sie jednak wziac ich na swoje wesele. Szukamy czegos innego.
polecam zespół pilwinski band. Odwiedź stronę www.pilwinski.com
up:)
Ja jestem zaiteresowana tym zespolem ale niestety nie mam takiej mozliwosci zeby ich zobaczyc w jaworze czy moge prosic o nagranie ich kawalka i wyslanie na mojego maila
z gory dziekuje:)

image
zespol COCTAIL gral na naszym weselu 25sierpnia2007 w oberży pod lipami- zawsze bede polecala ten zespol!!! sa rewelacyjni!!! a Pan Czarek to swietny czlowiek! pamietam jakiego mialam stresa przyjezdzajac na sale a on podszedl i powiedzial, ze teraz juz tylko czas na zabawe zeby sie niczym nie martwic, oni sie wszystkim zajma:)) i sie zajeli!:) wszyscy sie swietnie bawili, nawet nasza babcia, ktora miala jechac juz przed polnoca zostala do samego konca hehe..
krotko mowiac sa warci tej ceny!
pozdr.

image
image
Postaram sie cos nagrac,ale nie obiecuje nic, bo nie wiem czy bedzie taka mozliwosc.Pozdrawiam
dzieki:)

image
up
Wiecie może ile biorą za rok 2009 ? z góry wielkie dzięki!!!

image
image
niestety az 4 tys....ale chyba warto
Oni widze że tyle ile chca dostana....masakra :\ ja wiecej niż 2000zł nie dam! ;) mam juz jeden na oku za 1800zł :)
a możesz powiedzieć jaki ?? :) też wydaje mi się że to za dużo' bez przegięć ale znam zespoły które równie dobrze grają i nie biorą aż tyle, pewnie dlatego się cenią bo wiedzą ze będą mieli klientów jak nie narzeczonych to tez grają na koncertach także nie boja się o brak zainteresowania .

image
image
Wiesz co nazwy nie znam moja znajoma bedzie ich miala na swoim wesele ,zapytam sie jej o nazwe ok? :) nie dajmy sie zwariować :)
Z góry dziękuje :).Wiem o tym że zespól jest najważniejszy i chciała bym zęby goście byli zadowoleni ale bez przesady nie mam zamiaru się skredytować tylko ze względu na zespół nie ci to inni :)

image
image
zespół jest kapitalny - jestem jego fanką;))
Grali u mnie na studniówce, byłam chyba na 4 koncertach... Naprawdę polecam:)
Ja mogę sobie tylko pomarzyć o ich obecności na moim weselu :(

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Witam.
A ja mam troszke inne zdanie o tym zespole. Po pierwsze cena jest zdecydowanie zawyzona w stosunku do jakosci i umiejetnosci. Po przyjezdzie na wesele sie okazalo ze trzeba im bedzie doplacic powyzej umowionej kwoty bo taki mieli kaprys. Grozili zawaleniem calego wesela.

Wszystko leci z puszki! Oni praktycznie nic nie robia. Sa dretwi jak stare babcie.

Jeden z tych grajkow tak sie uchlal ze po 2 godzinach latal po sali jak dzika swinia straszac gości pobiciem.

Nie polecam takich zespolow ktore psuja cala zabawe.

Na koncu jeszcze powynosili alkohole z sali. Inspirowal to ten jeden gumbas o twarzy przypominajacej rzeznika. Nie wiem na czym on gral ale wrazenie paskudne.

Ostrzegam. Jest duzo zespolow ktore zagraja wam doba muzyke za polowe ceny. Trzeba tylko poszukac.
KONKURENCJA. Ten sam tekst na innych stronach
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=500350&t=500350

l.piotr25 - współczuję, że jestes taki żałosny i próbujesz zniszczyć konkurencję w jakiś podstępny sposób....niestety nieskuteczny. Proponuje wymyślić inny rodzaj "reklamy". Jak tak można robić....tragedia i wstyd!
Wstyd na maksa!
Ten osobnik ma kilka nicków , m.in. dracula ...
Przestań miłomi vel empi vel noka p..ć, ja mam w przeciwieństwie do ciebie jeden nick. Nie podczepisz tego durnia podemnie bo to idzie rozróżnić, a za to jak się prześledzi wszystkie twoje pyskówki pod obecnym i poprzednimi nickami to od razu widać że to to samo. Więc nie odwracaj kota ogonem.
Ty gówniarzu , nie masz co robić ????
Naprawdę małolacie nie masz lepszych rozrywek >????
Znajdź sobie forum dla miłosników klocków lego ....
Może ktoś będzie miał ten zespół na weselu w najbliższym czasie? :)
Ja bylam na weselu gdze gral ten zespoł sa suuuuuuper zabawa do bialego rana ten kot sie na nich zdecydowal nie pozaluje :)

image
[url=http://pierwszezabki.pl] [img]http://s2.p
moze przybyly jakies nowe opinie? :)
cocktajl cocktajlem, ale Wy świetnie dajecie czadu na forum. Prawdziwy ring.
bardzo dawno ich nie słyszałam, więc nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu rewelacja !!! słyszałam i widziałam w akcji wielokrotnie
papilio1@op.pl
Witajcie!
Czy są jakieś nowe opinie na temat tego zespołu?
Jak narazie z tego co czytam są całkiem całkiem i cena też;)

Pozdr
BD
ile sie cenia?
image
Wyżej Forumowiczka napisała, że w 2008 roku - 4tys.

Są jakieś nowe opinie o tym zespole?:)
Ap ap ap!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
4 tys. Zastaw sie, a postaw sie ? ;DDD
Od razu zastaw się ;)
A może trafi się komuś spadek po ciotce.

pozdr
BD
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dnia 17.10.09 na Naszym weselu gral zespol Cocktail. Powiem tak... nie wyobrazam sobie, zeby ich nie bylo :)! Panowie sa swietni!!! Czarek rewelacyjnie prowadzi i rozkreca impreze, woklalista ma taki glos, ze wszystkie kobietki mdleja ;)! Pozostali panowie graja az dech zapiera! Jestesmy bardzo zadowoleni!!! Goscie zachwyceni. Same pozytywy! Warci w 100% swojej ceny. Jesli ktos ma wiecej pytan piszcie na maila wiolka_u@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, co prawda nie słyszałem jak grają na weselach, ale bawiłem się przy ich muzyce na pewnej imprezie i....każdy ma inne zdanie, każdemu podoba się coś innego, ale mi osobiście oni nie odpowiadają.
Mają jakiś dziwny rytm, który trudno załapać i się przy nim bawić, no i z tego co zauważyłem, nie przykładali się zbytnio....no i te 4,5 tys...zdecydowanie wziąłbym kogoś innego, ale....każdy robi jak chce.
I jest to nie tylko moja opinia, ale także innych osób, które bawiły się przy ich muzyce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
czesc
naczytałem się opinii o coctail od sknerów durniów i upośledzionych.U mnie na weselu grali bosko , a jak ktoś chce zobaczyć co potrafią to zapraszam co rok na jarmark dom.Nasz polski zwyczaj - narzekaj bo trzeba było za muzyke zapłacić.Chłopaki są mega - giga.jeszcze raz dzieki.Straszyn 2003
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłam na weselu rok temu gdzie grali. Dali fantastyczne show... no i no właśnie - jak na jakiś dancing albo koncert to sa nie do wyjęcia ale na wesele trochę za bardzo wygórowany ten występ. Jednak na prawdę jak na zespół to graja wzorowo, tylko według mnie nadają się bardziej na estradę. I zgodzę się co do tego rytmu, o którym wspomniał Marek, jest faktycznie jakiś taki dziwny i charakterystyczny, większość ich piosenek jest granych w tym stylu, czy to Na Dancing czy Szalona - o tu mi szczególnie brakowało takiej prawdziej diskopolowej Szalonej. To jedyne minusiki, ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach, po za tym naprawdę solidnie dali czadu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
czesto bywam na weselach gdzie graja swietna muzyke!
w 2008 r zgodzili sie zagrac na moim weselu:) na tydzien przed moim slubem poniewz mialam problem z innym zespolem( za co bardzo im dziekuje)!co prawda nie bylo Czarka ale prowadzil Daniel i musze przyznac, ze jestem z tego faktu zadowolona.
na weselach jestem co tydzien bo taka jest moja praca.slyszalam jak graja i spiewaja rozne zespoly ale to co robia chlopacy z Coctailu to PERFEKCJA i nikt nie powie mi ze nie mam racji!!!
Pozdrawiam Was chlopcy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
I właśnie . Ja lubię mocniejsze rytmy i nie bardzo chciałam "szaloną" i podobne ale Czarek zapewnił mnie , że w ich wersji mi się spodobają i tak było . Szaloną w ich wersji można zatańczyć bo dicpolowej nie znoszę
zresztą panowie mają swój styl i albo komuś się podoba albo nie wszystko rzecz gustu .Nam i naszym gościom podobało się bardzo .
Bez obciachowych tekstów i konkursów wszystko na odpowiednim poziomie no i " na żywo " !!!!! Pozdrawiam wszystkie Panny młode.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Czy ktoś ma jakieś świeższe informacje na temat tego zespołu?

Jak się cenią? Jak teraz grają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grali w sali bankietowej, gdzie pracuję na jednym z bardziej wyczesanych wesel i mogę powiedzieć z ręką na sercu, że to jeden z najlepszych zespołów jakie się u nas przewnęły - a były te tańsze, droższe, bardziej i mniej znane kapele. Pełna profeska. Polecam! No a cena - słyszałam ostatnio o 5000 zł plus koszty transportu itp., ale tu nie mam informacji z pierwszej ręki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja na 2014 dostałam cenę 6tys...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
6000 ????!!! W ciągu trzech lat podnieśli o 2000zł masakra.... lekka przesada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
NIE POLECAM!! pan prowadzacy troche za duzo sobie pozwala i jest troche beczelny .Mysli ze moze wszystko ,pozatym muzyka taka sobie tak samo jak i konkursy ze dosc biora tyle pieniedzy to jeszcze ma tanie i beznadziejne teksty do gosci weselnych.Bylam na weselu u nich w maju