Widok

zespół Cocktail

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Zbieram opinie na temat zespoł Cocktail,czy ktos moze bawil sie przy ich muzyce?byl na weselu? Drogo sie cenia ale moze warto? Czekam na opinie! Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
warto warto warto !!!! sa rewelacyjni i goraco polecam :))))

warci są tej kasy! Ja z nimi na weselu bawiłam się do białego rana i było świetnie. Tylko umów się z nimi do której będągrali bo jak dobrze pamiętam nie chcieli grać godziny dłużej niż w umowie - trzeba było sypnąć kasą i to wcale nie małą za godzinę grania;)
Ale jedno jest pewne chłopcy wiedzą jak bawić towarzystwo;)!
Warto potwierdzam j.w.

Dzięki za odpowiedzi!
To chyba zdecyduje sie na ten zespol. Nie widzialam jak prowadza wesele,opieram sie tylko na opiniach ludzi.Moze ktos ma jakis krotki filmik z zabawy z nimi?
up
Znam ten zespól, są świetni, bawiłam się przy nich wielokrotnie i na prawdę było super. A przy okazji czy ma ktoś namiar na ten zespół? Pozdrawiam
halina20002 napisał(a):

> Znam ten zespól, są świetni, bawiłam się przy nich wielokrotnie
> i na prawdę było super. A przy okazji czy ma ktoś namiar na ten
> zespół? Pozdrawiam

Bawilas sie na weselu....Prosze powiedz, bo podpisalismy z nimi umowe a uslyszelismy zla opinie o nich.

Jest ona z prawdziwego zrodla, zespol gral swietnie, kapela byla bardzo sympatyczna, ale czarek,ktory prowadzi impreze byl bardzo nie mily, wrecz, hamski, przez co para mloda byla niezadowlona. Rzucal jakies glupie teksty, utrudnial prace fotografom pomimo wielu prosb by przestal sie zachowywac jak nie wiadomo kto. Przyznal kilku osobom, ze to kolejna chaltura i robi to dla kasy.

Jestesmy strasznie zniecheceni, tez slyszalam same dobre opinie o tym zespole, a teraz taki zonk.
Podaje strone, tam jest numer telefonu do Czarka Koziary to wlasnie on tak sie zachowywal na weselu ktore opisalam.
http://www.cocktail.com.pl/

Jak ktos bedzie dzwonil i sie z nim widzial, niech zwroci uwage, na to jak romawia z wami, bo za kazdym razem wydawal sie troche przymulony.
www.cocktail.com.pl
Ja wczoraj mialam spotkanie z jednym z czlonkow,nie wiem czy to byl akurat Czarek,ale wydawal sie sympatyczny, fakt...byl bardzo pewien siebie, ale w pozytywnym znaczeniu. Ja tez sie na nich decyduje i mam nadzieje,ze nie popelniam bledu,bo jednak sporo kasy biora.
Bawilas sie na weselu na ktorym grali???
No niestety nie mialam okazji,dlatego mam nadzieje ze to dobry wybor,bo opieram sie tylko na opiniach innych i na muzyce jaka slychac na ich stronie. No i chyba za taka cene musza byc niezli.
25 kwietnia graja w Jaworze w Pruszczu.
o to super! Trzeba konieczine ich posluchac i zobaczyc jak prowadza impreze.
Dokladnie! Tez zamierzamy sie tam zjawic, ale okolo polnocy, zeby chociaz uslyszec jak prowadza oczepiny. Mam nadzieje, ze para mloda nie bedzie miala zastrzerzen.
Mysle,ze spokojnie bedzie mozna podpatrzec chociaz kawalek zabawy. Do zobaczenia wiec 25ego :)marcia_23 napisał(a):
up:)
Ja jestem zaiteresowana tym zespolem ale niestety nie mam takiej mozliwosci zeby ich zobaczyc w jaworze czy moge prosic o nagranie ich kawalka i wyslanie na mojego maila
z gory dziekuje:)

image
zespol COCTAIL gral na naszym weselu 25sierpnia2007 w oberży pod lipami- zawsze bede polecala ten zespol!!! sa rewelacyjni!!! a Pan Czarek to swietny czlowiek! pamietam jakiego mialam stresa przyjezdzajac na sale a on podszedl i powiedzial, ze teraz juz tylko czas na zabawe zeby sie niczym nie martwic, oni sie wszystkim zajma:)) i sie zajeli!:) wszyscy sie swietnie bawili, nawet nasza babcia, ktora miala jechac juz przed polnoca zostala do samego konca hehe..
krotko mowiac sa warci tej ceny!
pozdr.

image
image