Widok

zespół Cocktail

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Zbieram opinie na temat zespoł Cocktail,czy ktos moze bawil sie przy ich muzyce?byl na weselu? Drogo sie cenia ale moze warto? Czekam na opinie! Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Postaram sie cos nagrac,ale nie obiecuje nic, bo nie wiem czy bedzie taka mozliwosc.Pozdrawiam
dzieki:)

image
up
Wiecie może ile biorą za rok 2009 ? z góry wielkie dzięki!!!

image
image
niestety az 4 tys....ale chyba warto
Oni widze że tyle ile chca dostana....masakra :\ ja wiecej niż 2000zł nie dam! ;) mam juz jeden na oku za 1800zł :)
a możesz powiedzieć jaki ?? :) też wydaje mi się że to za dużo' bez przegięć ale znam zespoły które równie dobrze grają i nie biorą aż tyle, pewnie dlatego się cenią bo wiedzą ze będą mieli klientów jak nie narzeczonych to tez grają na koncertach także nie boja się o brak zainteresowania .

image
image
Wiesz co nazwy nie znam moja znajoma bedzie ich miala na swoim wesele ,zapytam sie jej o nazwe ok? :) nie dajmy sie zwariować :)
Z góry dziękuje :).Wiem o tym że zespól jest najważniejszy i chciała bym zęby goście byli zadowoleni ale bez przesady nie mam zamiaru się skredytować tylko ze względu na zespół nie ci to inni :)

image
image
zespół jest kapitalny - jestem jego fanką;))
Grali u mnie na studniówce, byłam chyba na 4 koncertach... Naprawdę polecam:)
Ja mogę sobie tylko pomarzyć o ich obecności na moim weselu :(

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Wczoraj pojechalam do Jawora posluchac zespolu....no i .. "pocałowałam klamkę" :) Dopiero dzisiaj tam graja. Marcia_23 sie pomyliła ;) Dzisiaj tam jade kolo godziny 21 i postaram sie nagrac cos. Pozdrawiam
Dzisiaj sluchalam zespolu na zywo,na weselu...REWELACJA!!! SA IDEALNI! Polecam wszystkim,naprawde warto wydac troche wiecej i miec profesjonalistow! Ciesze sie, ze sa nas :D
Witam.
A ja mam troszke inne zdanie o tym zespole. Po pierwsze cena jest zdecydowanie zawyzona w stosunku do jakosci i umiejetnosci. Po przyjezdzie na wesele sie okazalo ze trzeba im bedzie doplacic powyzej umowionej kwoty bo taki mieli kaprys. Grozili zawaleniem calego wesela.

Wszystko leci z puszki! Oni praktycznie nic nie robia. Sa dretwi jak stare babcie.

Jeden z tych grajkow tak sie uchlal ze po 2 godzinach latal po sali jak dzika swinia straszac gości pobiciem.

Nie polecam takich zespolow ktore psuja cala zabawe.

Na koncu jeszcze powynosili alkohole z sali. Inspirowal to ten jeden gumbas o twarzy przypominajacej rzeznika. Nie wiem na czym on gral ale wrazenie paskudne.

Ostrzegam. Jest duzo zespolow ktore zagraja wam doba muzyke za polowe ceny. Trzeba tylko poszukac.
KONKURENCJA. Ten sam tekst na innych stronach
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=500350&t=500350

l.piotr25 - współczuję, że jestes taki żałosny i próbujesz zniszczyć konkurencję w jakiś podstępny sposób....niestety nieskuteczny. Proponuje wymyślić inny rodzaj "reklamy". Jak tak można robić....tragedia i wstyd!
Wstyd na maksa!
Ten osobnik ma kilka nicków , m.in. dracula ...
Przestań miłomi vel empi vel noka p..ć, ja mam w przeciwieństwie do ciebie jeden nick. Nie podczepisz tego durnia podemnie bo to idzie rozróżnić, a za to jak się prześledzi wszystkie twoje pyskówki pod obecnym i poprzednimi nickami to od razu widać że to to samo. Więc nie odwracaj kota ogonem.
Ty gówniarzu , nie masz co robić ????
Naprawdę małolacie nie masz lepszych rozrywek >????
Znajdź sobie forum dla miłosników klocków lego ....
Może ktoś będzie miał ten zespół na weselu w najbliższym czasie? :)
Ja bylam na weselu gdze gral ten zespoł sa suuuuuuper zabawa do bialego rana ten kot sie na nich zdecydowal nie pozaluje :)

image
[url=http://pierwszezabki.pl] [img]http://s2.p