Widok

zespół Haker z Pszczółek - proszę o opinie.

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał zespół Haker ostatnimi czasy na swoim weselu bądź bawił się w rytmach muzyki wykonywanej przez nich i mógłby podzielić się opinią ? będę bardzo wdzięczna :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aga będę mogła coś powiedzieć za 2 miesiące, bo 5 października mamy wesele, na którym będą grać, ale za każdą opinię również będę wdzieczna :)
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem, widziałem, polecam :)
Muzyka głównie grana na żywo, a to robi różnicę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Serdecznie polecam. Najlepszy zespół z jakim kiedykolwiek się bawiłam. Miałam ich na swoim weselu.Goście zadowoleni niesamowicie. My tym bardziej!!! Fajnie śpiewają, na bieżąco są z nowościami. I zabawy, które oferują zachwycają gości. Jak wesele to tylko z Hakerem. A poza tym świetny kontakt z p. Marcinem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam, polecam, po tysiąckroć polecam :)

Chłopaki grali u nas 5 października na weselu a później na poprawinach i było przefantastycznie. Dobry zespół to podstawa dobrego wesela, ale fantastyczny zespół zapewnia wesele idealne a nasze takie było dzięki Marcinowi i reszcie. Jeśli masz jakieś pytania pisz na priv.
image
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobry zespół, ze względu na pracę w gastronomi miałam okazje słyszeć sporo weselnych kapel, Haker jako jeden z kilku raptem zespołów zapisał się w mojej pamięci tym ze fajnie grali.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
hm,hm fajnie grali ale z mp3, czy oni umieją naprawdę grać na żywo?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Grali u nas na weselu. A podpatrzylismy ich u znajomych i sciagnelismy az do Bydgoszczy ! Mielismy miedzynarodowe wesele, obawialismy sie bariery jezycznej, ale nie bylo trzeba ! Goscie do dzisiaj pisza i dzwonia, ze najlepsze wesele na jakim byli. Jedzenie i orkiestra zrobili swoje. Zabawy byly mega, muzyka grana na zywo ... nie wiem o jakims podkladzie mp3 mowisz ? na prawde polecam ! Nawet nasza Pani fotograf i Pan kamerzysta byli mile zaskoczeni i chwalili, ze jedna z najlepszych orkiestr jakie slyszeli. Wszyscy goscie sie chetnie bawili, tanczyli i brali udzial w zabawach, chlopaki spisali sie na medal ! Na sam koniec biedni byli proszeni i bisy :) Dziekujemy !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pozdrowienia dla Moniki i Lukasza. Powiem szczerze, ze oni podpatrzyli ta orkiestre u mojej siostry na weselu i w 100% zgadzam sie z wypowiedzia Moniki i Lukasza. Hakerzy sa niesamowici !!! Wszyscy goscie ubawili sie na calego i podczas calego wesela nikt nie siedzial przy stole, gdyz wszyscy wymiatali piruety na parkiecie a w przerwach chlopaki zabawiaja gosci przy stole wiec nawet na minute nie mozna bylo od nich odpoczac i odsapnac gdyz ciagle zabawa, zabawa i jeszcze raz wspaniala zabawa!!! Gdy bede miala kiedys swoje wlasne wesele to zaden inny zespol nie wchodzi w gre , tylko i wylacznie Zespol Haker!!!
Pozdrawiam , Ania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry