Widok
Serdecznie polecam. Najlepszy zespół z jakim kiedykolwiek się bawiłam. Miałam ich na swoim weselu.Goście zadowoleni niesamowicie. My tym bardziej!!! Fajnie śpiewają, na bieżąco są z nowościami. I zabawy, które oferują zachwycają gości. Jak wesele to tylko z Hakerem. A poza tym świetny kontakt z p. Marcinem.
Polecam, polecam, po tysiąckroć polecam :)
Chłopaki grali u nas 5 października na weselu a później na poprawinach i było przefantastycznie. Dobry zespół to podstawa dobrego wesela, ale fantastyczny zespół zapewnia wesele idealne a nasze takie było dzięki Marcinowi i reszcie. Jeśli masz jakieś pytania pisz na priv.
Chłopaki grali u nas 5 października na weselu a później na poprawinach i było przefantastycznie. Dobry zespół to podstawa dobrego wesela, ale fantastyczny zespół zapewnia wesele idealne a nasze takie było dzięki Marcinowi i reszcie. Jeśli masz jakieś pytania pisz na priv.
Grali u nas na weselu. A podpatrzylismy ich u znajomych i sciagnelismy az do Bydgoszczy ! Mielismy miedzynarodowe wesele, obawialismy sie bariery jezycznej, ale nie bylo trzeba ! Goscie do dzisiaj pisza i dzwonia, ze najlepsze wesele na jakim byli. Jedzenie i orkiestra zrobili swoje. Zabawy byly mega, muzyka grana na zywo ... nie wiem o jakims podkladzie mp3 mowisz ? na prawde polecam ! Nawet nasza Pani fotograf i Pan kamerzysta byli mile zaskoczeni i chwalili, ze jedna z najlepszych orkiestr jakie slyszeli. Wszyscy goscie sie chetnie bawili, tanczyli i brali udzial w zabawach, chlopaki spisali sie na medal ! Na sam koniec biedni byli proszeni i bisy :) Dziekujemy !
Pozdrowienia dla Moniki i Lukasza. Powiem szczerze, ze oni podpatrzyli ta orkiestre u mojej siostry na weselu i w 100% zgadzam sie z wypowiedzia Moniki i Lukasza. Hakerzy sa niesamowici !!! Wszyscy goscie ubawili sie na calego i podczas calego wesela nikt nie siedzial przy stole, gdyz wszyscy wymiatali piruety na parkiecie a w przerwach chlopaki zabawiaja gosci przy stole wiec nawet na minute nie mozna bylo od nich odpoczac i odsapnac gdyz ciagle zabawa, zabawa i jeszcze raz wspaniala zabawa!!! Gdy bede miala kiedys swoje wlasne wesele to zaden inny zespol nie wchodzi w gre , tylko i wylacznie Zespol Haker!!!
Pozdrawiam , Ania
Pozdrawiam , Ania