Widok

zespol ODEON

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc Kochani...pomozcie blagam.... szukam zespolu na przyszy rok i jestem w szoku bo wiekszosc ma zajete terminy :/

wiem ze Odeon ma wolne, co mozecie o nich napisac?

a jak nie Odeon to moze znacie zespol ktory ma wolny termin na wrzesien 2011?

pomozcie juz powli nie mam na to sily...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszam,znam kilka bardzo dobrych zespołów,kamerzystów i fotografów,którzy mają wolne terminy i nie podpisują za wcześnie umów ze względu na ceny.
Pozdrawiam w imieniu MASSUANA Tomasz Dorniak tel.501-183-708
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Niezobowiązująco zapraszam na stronę. Link w sygnaturce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest dużo dobrych zespołów:) A Odeon jest zaje*isty chciałam też ich na moim ślubie ale mieli już zajęty termin a hajtam się 30.04.2011 :P także śpiesz się z rezerwacją:) a oprócz Odeonu to Łukasze, Rytm, polecam. Ja zarezerwowałam zespół Hevelius, jestem nimi oczarowana ale minus jest taki że są aż z pod Bytowa ale warto podaje stronkę jak być chciała :) http://www.hevelius.one.pl/ a to stronki na których ja szukałam zespołu, jest tu dużo ciekawych ;) http://www.zespoly-weselne.pl/pomorskie , http://www.planujemywesele.pl/katalog/7/kategoria/zespol-weselny/wojewodztwo/pomorskie#4266, miłego poszukiwania:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam ja mogę polecić bardzo dobry zespół z Wejherowa MR.GRAND, mają bardzo fajny repertuar i są bardzo komunikatywni, namiary do nich to 608 737 423
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam zespol SUPRA, super sa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
grali u mojej kuzynki i naprawde swietnie sie bawilam, z mojej strony ich polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy ktos jeszcze moze cos napisac nt tego zaespolu? wszelkie opinie mile widziane :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odeon...3 niezwykle sympatycznych chłopaków... grają tez na trabce i akordeonie, my bawilismy sie przy ich muzyce wybornie! pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ODEON jest REWELACYJNY!!! świetne chłopaki, do tańca i do różańca. Wielu moich znajomych uwielbia sie bawić właśnie przy ich muzyce. Chłopaki stale buszują po necie w poszukiwaniu nowosci... świetnie remiksują "kaczychy". Głos Marcina, sztuka gry na klawiszach Wojtka i dmuchanie w trąbkę Michała jest warta każdej ceny:)a do tego perkusja i zabawa jest na całego!!!
POLECAM TEN ZESPÓŁ:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Może zamiast buszować po necie w poszukiwaniu nowości( czytaj midów) wzieli by parę lekcji i sami coś sobie zmajstrowali .Największe zadowolenie przynosi własnoręcznie zrobiny aranż a nie kupiony za 2,5
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Człowieku wg mnie nadajesz sie tylko i wyłącznie do czesania baranów i pchania karuzeli !!! Jak oni juz grali to ty jusze z dywanu na ziemię skaałeś i nic nie mozesz o ni ch powiedzieć skoro piszesz takie rzeczy żałosny impotencie muzyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć na temat zespołu odeon, jak grają i jak prowadzą wesele teraz, czy mają dobry kontakt z gośćmi, czy prowadza zabawy, jakąś biesiadę przy stołach, jaki mają repertuar kawałki na ich stronce są super ale niestety nie znalazłam nic z wesel które prowadzili, czy robią długie przerwy, czy pija na weselu, czy można się z nimi dogadać ogólnie o zespole proszę o jakieś nowe opinie ponieważ chcę się zdecydować na ten zespół a może ktoś ma jakieś filmiki z wesela które prowadzili
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry