Widok
Zespół oczywiście jest to rzecz gustu...ALE... Jeśli chodzi o panów z zespołu ODEON to można by już śmiało książkę pisać z samymi pozytywnymi opiniami i epitetami. Zespół w ostatnim czasie strasznie sie rozwinął i rozbudował na tle muzycznym. Brzmienie jest perfekcyjne. Można pisać wiele ale czy warto ??? Lepiej ich posłuchać na żywo i bawić sie z nimi kiedy to tylko możliwe...
P.S.
Komentarze typu wiocha i żal są bardzo nie na miejscu a wszystkich amatorów burczybasu zachęcam do dłuższego treningu by im dorównać.
Gorąco was pozdrawiam i mam nadzieję ze niedługo się widzimy ^^
P.S.
Komentarze typu wiocha i żal są bardzo nie na miejscu a wszystkich amatorów burczybasu zachęcam do dłuższego treningu by im dorównać.
Gorąco was pozdrawiam i mam nadzieję ze niedługo się widzimy ^^
Jeżeli chodzi o cenę to nie biorą dużo z tego względu że jest ich 4. Inne kapele 4 osobowe biorą więcej, a mniej liczne np. 2 os które biorą 2200, po przeliczeniu na osobę wychodzi więcej. Odeon grał u mnie na weselu 13.10.2012, są po prostu rewelacyjni! Wszyscy goście na parkiecie, aż pani fotograf narzekała że mało miejsca było do robienia zdjęć bo tyle ludzi się bawiło. Mają rewelacyjnego wokalistę, zaśpiewa każda piosenkę, nawet In the jungle - Beach Boys i wyszło mu to lepiej niż w oryginale. Bardzo fajne chłopaki, a z Wojtkiem współpraca jest super. POLECAM z czystym sumieniem!
Ps. Moim zdaniem na orkiestrę na wesele nie ma co żałować, bo jest to chyba najważniejsza rzecz aby wesele było udane.
Ps. Moim zdaniem na orkiestrę na wesele nie ma co żałować, bo jest to chyba najważniejsza rzecz aby wesele było udane.
ODEON grał u nas w lutym.. rzeczywiście grają praktycznie każdą muzykę i grają bardzo dobrze. Świetnie się bawiliśmy, więc naprawdę warto. Z czystym sumieniem możemy polecić zespół innym:) Naprawdę nie było na weselu osoby, której ich granie by nie odpowiadało.. może nawet wybierzemy sie na jakąś imprezę, gdzie będą grali.. :)
Witam
Gorąco polecam zespół ODEON 14-01-2012r. brat miał wesele ja sama szybciej bawiłam się przy dźwiękach tej orkiestry na weselu koleżanki jak dla mnie rewelacja dla gości też. Kto ma możliwość to szczerze zachęcam i polecam zespół ODEON nie tylko na wesela ale także wszelkie rocznice, urodziny i inne imprezy. Pan Wojtek rewelacyjnie prowadzi każdą imprezę jest bardzo otwartym człowiekiem na wszelkie zmiany. SZCZERZE POLECAM.
Gorąco polecam zespół ODEON 14-01-2012r. brat miał wesele ja sama szybciej bawiłam się przy dźwiękach tej orkiestry na weselu koleżanki jak dla mnie rewelacja dla gości też. Kto ma możliwość to szczerze zachęcam i polecam zespół ODEON nie tylko na wesela ale także wszelkie rocznice, urodziny i inne imprezy. Pan Wojtek rewelacyjnie prowadzi każdą imprezę jest bardzo otwartym człowiekiem na wszelkie zmiany. SZCZERZE POLECAM.
Sylwester i podobno andrzejki - to wiem po rozmowie z najmłodszym członkiem zespołu, obecnie jest ich 4 - 2 trębaczy (jeden dodatkowo gra na klawiszach a drugi na gitarze elektrycznej), jest jeden basista (i o ile dobrze pamiętam wziął w pewnym momencie akordeon w ręce albo to był perkusista) i perkusista wszyscy śpiewają i mają dobre głosy - zwłaszcza perkusista, naprawdę świetnie grają! Powiem szczerze że najbardziej podobało mi się jak jeden z trębaczy wziął elektryka w ręce i zaczęli grać kawałki z coś na wzór lat 80 - po prostu tłok na parkiecie... Polecam - ich wykonanie oryginalnej wersji "Speedy Gonzales" - to trzeba po prostu usłyszeć! Poza tym świetna zabawa na oczepinach! Wesele w ich akompaniamencie odbyło się 05.11.2011.