Widok

zespół ODEON z Wejherowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc wszystkim:) moglby mi ktos napisac opinie na temat tego zespolu???? bylabym bardzo wdzieczna, pozdrawiam goraco:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sa swietni
no ale jest kilka swietnych zespolow np. Party z Gościcina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21
Witam, nr do zespołu Odeon to: 609-213-515
ma ktos moze tego maila albo nr tel
a ma ktoś do nich maila?
a mogłabym dostać namiary na gg mój nr.7228163
Zespół ODeon z wejcherowo..jest to naprawde bardzo dobra orkiestra..gra ich już trójka,graja po prostu bosko...jest to moim zdaniem najlepsza orkiestra,porównujac do wszystkich innych...a znam ich naprawde sporo...WArto bawić sie z tą orkkiestra na weselu...chłopacy sa naprawde fajni i zagadać mozna pośmiać sie i wgl...uważąm ze naprawde arto ich wziąć jeżeli chcecie mnieć udane wesele
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
NO MAM ale niewiem czy moge dac :):):)
a macie kontakt do nich?
image
hehe a ja ich nawet znam :) sa najlepsi w swoim rodzaju
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up

image
prosze o dalsze relacje na ten Zespol
z gory dziekuje ;)

image
Ja mam wesele w kwietniu i go na pewno nie bedzie, Gosia ma w ostatani weekend maja i u niej tez graja w dwojke.
Wydaje mi sie, ze do wrzesnia, choc do konca pewna nie jestem:/
dziewczyny wiecie może do kiedy ten "trzeci" zostaje w wojsku????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez ich mam:) wesele mamy 5.04.2008 roku, pytam sie o nich bo na forum jestem od niedawna, wiec staram sie tez zebrac jakes informacje od nieznajomych:) Widzialam urywki wesela znajomej, i uwazam ze sa swietni:) no i widze, ze mamy ta sama kapele i to samo miejsce:) no bo ja tez mam w Goscicinie:) mam do Ciebie pytanko, co macie w tej chwili pozalatwiane???my mamy sale, orkiestre, kosciol ( zarezerwowalismy godzine) a w najblizszym tyg pojdziemy wplacic zaliczke kamerzyscie:) pozdrawiam
hej, ja mam tan zespół na swoim weselu! Słyszałam o nim same dobre opinie. Namiary dostałam na nich od właścicielki sali Szrot w Gościcinie,która jest nimi zachwycona. Z tego co rozmawialam z jednym z nich(bo jest ich trójka,tylko że jeden w tym roku idzie do wojska,dlatego na moim weselu bedzie dwojka tzn.31,05,2008) zabawa bedzie udana. jesli chodzi o terminy na czerwiec,sierpien i jakies tam we wrzesniu to w styczniu tego roku jak podpisywalam umowe mieli pozajmowane. Takze mysle ze sa ok. Ale jabys sie czegos dowiedziala to napisz.
image

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry